جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر دفاع آمریکا: با قطر و مصر بر سر اجرای دوباره آتش‌بس در غزه همکاری می‌کنیم

  • کد خبر: ۱۹۷۸۳۷
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۱
وزیر دفاع آمریکا: با قطر و مصر بر سر اجرای دوباره آتش‌بس در غزه همکاری می‌کنیم
وزیر دفاع آمریکا در یک کنفرانس مطبوعاتی ادعا کرد، کشورش در حال رایزنی با مصر و قطر برای اجرایی شدن مجدد آتش‌بس در غزه است.

به گزارش شهرآرانیوز، لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: «ما قرار است به همکاری خود با مصر، قطر و اسرائیل بر سر اجرایی شدن مجدد وقفه در جنگ ادامه دهیم.»

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، یک مقام ارشد دولت آمریکا اخیرا گفت، آواره شدن هرچه بیشتر مردم در جنوب غزه ابعاد تخریب‌ها را فراتر از ظرفیت پشتیبانی و بازسازی هر شبکه بشردوستانه‌ای خواهد برد.

یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز دوشنبه گفت، عملیات ارتش این رژیم در نوار غزه بعد از پایان آتش‌بس با حماس شدیدتر خواهد شد و قرار است علیه کل این باریکه انجام شود.

این وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرد حماس از آتش‌بس برای بسیج مجدد و استراحت نیرو‌های خود استفاده خواهد کرد، بنا بر این ارتش این رژیم نخست از نیرو‌های هوایی و آتش توپخانه قبل اینکه عملیات‌های زمینی را از سر بگیرد، استفاده خواهد کرد.

این در حالی است که دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه از کشور‌های عربی و جهان خواست بیمارستان‌های صحرائی را در غزه برای نجات ده‌ها هزار مجروح و بیمار مستقر کنند.

دفتر اطلاع رسانی دولتی در غزه اعلام کرد: ما از کشور‌های عربی و جهان می‌خواهیم بیمارستان‌های صحرائی را برای نجات ده‌ها هزار مجروح و بیمار وارد غزه کنند. همچنین از آژانس امداد و کار آوارگان فلسطین (آنروا) می‌خواهیم فعالیت خود را در مناطق مختلف غزه و شمال از سر بگیرد. ما رژیم اشغالگر و جامعه بین‌المللی به ویژه واشنگتن را مسئول مستقیم این جنگ وحشیانه می‌دانیم.

در بیانیه این دفتر آمده است: «فلسطینی‌هایی که امروز در حملات رژیم صهیونیستی زخمی شدند به ۳۷ هزار مجروح از آغاز جنگ غزه اضافه می‌شوند. تلاش نهاد‌های بین‌المللی که در نوار غزه فعالیت می‌کنند، کافی نیست. نوار غزه به ۱۰۰۰ کامیون کمک و میلیون‌ها لیتر سوخت در روز نیاز دارد. کمک‌هایی که طی آتش بس وارد نوار غزه شد، بیشتر از یک درصد از نیاز‌های نوار غزه را برطرف نکرد. ملت ما همچنان از سیاست گرسنه نگه داشتن عمدی از سوی رژیم اشغالگر رنج می‌برد. ما هنوز هزاران جسد را از زیر آوار‌ها بیرون نکشیده‌ایم. تعداد مفقودین در حملات رژیم صهیونیستی بیش از ۶۵۰۰ تن است. در حملات رژیم صهیونیستی ۶۱۵۰ کودک و چهار هزار زن شهید شدند. همچنین تعداد شهدای خبرنگار به ۷۳ تن رسید. رژیم صهیونیستی تاکنون ۶۰ درصد منازل و واحد‌های مسکونی در نوار غزه را تخریب کرده است.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->