عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار می‌شود؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: اسرائیل از طریق خونریزی و قتل عام نمی‌تواند به چیزی دست یابد حضور وزیر خارجه آمریکا در نشست اروپایی-عربی درباره غزه صد‌ها نفر از گارد ملی آمریکا به شیکاگو اعزام شدند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکمنستان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) روسیه به ایران پیشنهاد برگزاری رزمایش مشترک در دریای خزر را ارائه کرد معاون وزیر امور خارجه روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند پیام عراقچی تقدیم وزیر خارجه کویت شد سرکنسول جدید ترکمنستان در مشهد آغاز به کار کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دفاع از انسانیت با مشت‌های گره‌زده | اجتماع دانشجویان انقلابی مشهد در سالگرد عملیات طوفان الاقصی + فیلم درخواست نماینده مجلس از رئیس جمهور برای سامان دادن به تیم اقتصادی دولت درگیری لفظی هیئت طالبان و پاکستان در مسکو بر سر اتهامات تروریستی ظهوریان: نیازمند احیای برنامه ریزی در نظام برنامه و بودجه هستیم آیت‌الله علم‌الهدی: نبوغ، استقامت و معنویت، سه ویژگی بارز شهید رئیسی بود | ضرورت ترجمه دقیق کتب اسلامی به سایر زبان‌های دنیا عضو هیئت‌رئیسه مجلس: هیچ استیضاحی به کمیسیون‌ها ارجاع نشده است احمد الشرع با فرمانده سنتکام دیدار کرد پزشکیان به درخواست خبرنگاران برای برگزاری نشست خبری پاسخ داد وال‌استریت‌ژورنال از خواسته‌های حماس در مذاکرات شرم‌الشیخ پرده برداشت وزیر فرهنگ و ارشاد: مشکلات تامین کاغذ نشریات به‌زودی رفع می‌شود واکنش معاون حقوقی رئیس جمهور به رای پرونده کرسنت
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: آمریکا با دادن چراغ سبز به تل‌آویو از نسل‌کشی در غزه حمایت می‌کند

  • کد خبر: ۱۹۸۱۷۳
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۱
امیرعبداللهیان: آمریکا با دادن چراغ سبز به تل‌آویو از نسل‌کشی در غزه حمایت می‌کند
وزیر امور خارجه در نشست خبری مشترک با همتای عمانی تصریح کرد: آمریکا از یک طرف در رسانه سخن از توصیه به اسرائیل برای عدم کشتار زنان و کودکان و غیرنظامیان می‌گوید اما در عمل با دادن چراغ سبز به تل‌آویو از نسل‌کشی در غزه حمایت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران حسین امیرعبداللهیان که عصر امروز (یکشنبه) ۱۲ آذر ماه در محل وزارت امور خارجه میزبان وزیر خارجه سلطنت عمان بدر البوسعیدی بود، پس از دیدار و گفت‌وگو با وی در جمع خبرنگاران به تشریح رایزنی‌های انجام شده پرداخت.

وی ضمن خیرمقدم به همتای عمانی گفت: امروز فرصتی شد تا درباره مناسبات دوجانبه گفت‌وگو کنیم و بخشی از گفت‌وگوها بعد از این نشست منتقل خواهد شد. فردا بیستمین کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و عمان در تهران به میزبانی وزیر صمت برگزار خواهد شد. اسناد مهمی بین دو کشور در جریان دیدار رئیس جمهور ایران و سلطان عمان به امضا رسیده و این کمیسیون فرصتی است تا پیگیری دقیقی در بخش اقتصادی برای انجام دقیق نیات و دستورات روسای دو کشور به شمار می‌رود.

وزیر خارجه بیان کرد: وزیر اقتصاد بزودی برای امضای موافقتنامه گمرکی و توسعه مناسبات اقتصادی به مسقط سفر می‌کند. امشب مروری بر همکاری‌های رو به توسعه اقتصادی، تجاری و فرهنگی و ... کردیم.

امیرعبداللهیان بیان کرد: خرسندیم ارزیابی مشترکی از پیشرفت خوب مناسبات فراروی ما قرار دارد و همه بخش‌ها در دو دولت به خوبی توافقات به عمل آمده در دیدارهای روسای دو کشور را پیگیری می‌کنند.

وی افزود: یکی از موضوعات مهم گفت‌وگوهای ما به مسأله تحولات در غزه و کرانه باختری بازمی‌گردد. دوستان ما و مقامات عمان همواره نقش منطقه‌ای و بین‌المللی فعالی را برای کمک به حل و فصل مناقشات در منطقه به عمل آورده‌اند و امشب در این خصوص گفت‌وگوهای مهمی را با همتای عمانی خواهیم داشت.

وزیر خارجه ادامه داد: مرحله جدید حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه و کرانه باختری با حضور وزیر خارجه آمریکا در نشست کابینه جنگی رژیم صهیونیستی آغاز شد. آمریکا از یک طرف در رسانه سخن از توصیه به اسرائیل برای عدم کشتار زنان و کودکان و غیرنظامیان می‌گوید اما در عمل با دادن چراغ سبز به تل‌آویو از نسل‌کشی در غزه حمایت می‌کند.

وی گفت:‌مایلم با صدای بلند اعلام کنم که آمریکا باید تبعات این رفتار ریاکارانه خود در همراهی و مشارکت و حمایت از اسرائیل برای نسل‌کشی و جنایات جنگی در غزه و کرانه باختری را تحمل کند.

وزیر خارجه بیان کرد: از رهبران مقاومت در روز گذشته شنیدیم که در صورت ادامه این وضعیت منطقه از طریق مقاومت وارد یک مرحله جدیدی خواهد شد. توسعه عمیق جنگ در منطقه کاملا متصور است و هشدار داده می‌شود به همه طرف‌هایی که دنبال جنگ افروزی هستند که تا دیر نشده کشتار زنان و کودکان را متوقف کنند. از همه دولت‌های اسلامی و جهان می‌‌خواهیم برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی و بازگشایی معابر برای رساندن سوخت و مواد غذایی به غزه و مقابله با کوچ اجباری ساکنان غزه و کرانه اقدام کنند.

وی گفت: امیدواریم برادران در مصر نسبت به بازگشایی مرز رفح اقدام کنند و مانع تحقق توطئه اسرائیلی علیه تمامیت ارضی اردن و مصر شوند.

وزیر خارجه بیان کرد: تشکیل دادگاه جنایت جنگی و محاکمه جنایتکاران جنگی رژیم صهیونیستی خواست جهانی است.

وی گفت که ایران به دنبال توسعه جنگ نیست ولی به جنگ افروزان در منطقه قویا هشدار داده می‌شود تا دیر نشده آمریکا حمایت خود از جنایتکاران اسرائیلی را فورا متوقف کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->