آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان بایکدیگر دیدار کردند

  • کد خبر: ۱۹۸۵۸۷
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۹
وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان بایکدیگر دیدار کردند
وزیر امور خارجه در دیدار با وزیر خارجه جمهوری آذربایجان در مسکو دیدار اخیر روسای جمهور ۲ کشور را نقطه عطف جدیدی در روابط دوجانبه خواند و گفت که همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف در مسیر خوب خود به پیش می‌رود.

به گزارش شهرآرانیوز، وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان حسین امیرعبداللهیان و جیحون بایراموف عصر امروز (سه‌شنبه) ۱۴ آذر ماه و در حاشیه نشست وزرای خارجه کشورهای ساحلی دریای خزر در مسکو دیدار و گفت‌وگو کردند. 

امیرعبداللهیان در این دیدار با بیان اینکه موضوعات زیادی برای همکاری‌های متنوع بین دو کشور داریم، افزود: در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی، تجاری و ترانزیت کارها در مسیر خوب خودش پیش می‌رود.

وی به دیدار اخیر روسای جمهور دو کشور در حاشیه نشست اکو در تاشکند در ۱۸ آبان ماه سالجاری اشاره کرد و افزود: دیدار اخیر روسای جمهور دو کشور نقطه عطف جدیدی در روابط جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان بود. اطمینان دارم توافقات روسای دو کشور با کمک همه وزرای ایران و جمهوری آذربایجان به خوبی اجرایی خواهد شد و از همینک نیز آثار آن را در شروع پروژه‌ها به خوبی مشاهده می‌کنیم.

نظر وزیر خارجه جمهوری آذربایجان درباره ملاقاتش با همتای ایرانی

وزیر خارجه جمهوری آذربایجان جیحون بایراموف نیز در این دیدار گفت: امروز فرصت داشتیم مسائل مهم مربوط به دریای خزر را بررسی کنیم. بیانیه‌ای هم که در پایان این دیدار به تصویب رسید، بیانیه بسیار مفیدی بود.

وی افزود: سنت خیلی خوبی است که بین ما برقرار شده و اینکه علاوه بر ملاقات‌های دوجانبه، تلاش‌ می‌کنیم در محافل بین‌المللی نیز دیدارهایی را با هم داشته باشیم تا طیف گسترده‌ای از مسائلی که وجود دارد را بررسی کنیم. از این منظر معتقد هستم ملاقات امروز بسیار خوب خواهد بود و در راستای اجرای دستورات رهبران دو کشور انجام خواهد شد. فرصت خواهیم داشت دستورات رهبران دو کشور را بررسی کنیم و پروژه‌هایی که بین دو کشور در حوزه‌های حمل و نقل و انرژی وجود دارد را مورد بررسی قرار دهیم.

بایراموف همچنین بیان کرد: اعتقاد دارم می‌توانیم امروز درباره مسائل سیاسی بین دو کشور و منطقه نیز بحث و تبادل نظر کنیم.

آخرین دیدار وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان در تهران و در اول آبان ماه در نشست وزرای خارجه ۳+۳ انجام شد.

۲۷ آبان ماه نیز دو وزیر خارجه تلفنی درباره موضوعات دوجانبه بحث و تبادل نظر کردند.امیرعبداللهیان در آن گفت‌وگوی تلفنی با تأکید بر اهمیت تقویت سازوکارهای منطقه‌ای برای ایجاد صلح و تقویت همگرایی در منطقه گفت: هر چه فرمت‌های همکاری‌های منطقه‌ای را فعال‌تر کنیم، منافع آن به طرف‌های منطقه‌ای ما خواهد رسید.

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران امروز ضمن شرکت در نشست وزرای خارجه پنج کشور ساحلی دریای خزر (ایران، روسیه، جمهوری آذربایجان، قزاقستان و ترکمنستان) و ایراد سخنرانی در این نشست، با وزرای خارجه روسیه، ترکمنستان و قزاقستان نیز به صورت دوجانبه دیدار و گفت‌وگو کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->