فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ حضور دیوید کراننبرگ در فیلم «آماده یا نه ۲» آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رونمایی از کتاب «شب چلگی یلدا» در مشهد

  • کد خبر: ۱۹۸۶۴۶
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۷
رونمایی از کتاب «شب چلگی یلدا» در مشهد
با حضور جمعی از علاقه‌مندان به حوزه کتاب و کتابخوانی، کتاب «شب چلگی یلدا» در مشهد رونمایی شد.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، با حضور جمعی از نویسندگان به حوزه کتاب و کتابخوانی، کتاب «شب چلگی یلدا» در کتابخانه امام خمینی(ره) مشهد رونمایی شد. کتابی نوشته «زری ابو» و در قالب طنز اجتماعی که به آسیب‌شناسی برخی از مسائل پیرامونی می‌پردازد و در قالب ۳۸۰ صفحه و قطع رقعی، توسط انتشارات مهراندیش روانه بازار نشر شده است.

رونمایی از کتاب «شب چلگی یلدا» در مشهد

«زری ابو» نویسنده این کتاب که سابقه همکاری با برخی از نشریات و خبرگزاری‌ها و تجربه نگارش طنز در نشریاتی از قبیل هفته‌نامه‌های «جیم» و «چلچراغ» و «روزنامه اعتماد» را داشته است، درباره این اثر گفت: مخاطب این کتاب، نسل نوجوان و جوان است و استفاده از اصطلاحاتی که بیشتر در بین نسل جوان رایج است، از جمله ویژگی‌های کتاب است. ضمن اینکه برخی از اصطلاحات هم در کنار روایت، توسط مؤلف خلق شده است.

وی افزود: در این کتاب از مسائلی مانند چشم و هم‌چشمی، تجمل‌گرایی، محیط زیست و فرهنگ کتابخوانی سخن گفته شده است، اما محور اصلی آن، تفاوت میان نسل‌هاست و در آن تلاش شده با بهره‌گیری از زبان طنز و به صورت غیرمستقیم، برخی از مفاهیم به مخاطب منتقل شود.

این نویسنده جوان خاطرنشان کرد: کتاب مشتمل بر ۳۸ فصل است. هر یک از این فصول، روایتی درباره یک موضوع اجتماعی است و خط سیر روایت‌ها هم به گونه‌ای تنظیم شده که با هم مرتبط باشند و یک ساختار به هم پیوسته را شکل دهند.

وی در ادامه گفت: نگارش این کتاب در زمان کرونا آغاز شد. حدود یک سال از زمان نگارش کتاب، صرف پژوهش‌های میدانی و کتابخانه‌ای و بررسی فرهنگ‌ها و زبان‌ها شد و یک سال نیز طول کشید تا این محتوا با زبان روایت، تنظیم شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->