بیانیه شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در محکومیت تجاوز رژیم صهیونی به جمهوری اسلامی ایران مردم مشهد مقدس در محکومیت حمله وحشیانه اسرائیل به خیابان آمدند + فیلم (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سرویس‌دهی رایگان حمل‌ونقل عمومی مشهد برای راهپیمایی مردم مشهد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری راهپیمایی گسترده مردم مشهد در محکومیت حمله اسرائیل به ایران (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) تمام پرواز‌های فرودگاه مشهد لغو شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به ایران (جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس جلوگیری از هدر رفت ۶ هزار مترمکعب آب با ذخیره‌سازی در دریاچه بوستان غدیر ابراز امیدواری معاون ترامپ درخصوص به‌نتیجه‌رسیدن مذاکره با ایران سرویس‌دهی رایگان مترو مشهد در روز عید غدیر (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های ترافیکی شب عید غدیرخم ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد افزایش سه‌برابری بودجه حمایت از ورزش بانوان در دوره ششم مدیریت شهری مشهد شهردار مشهد مقدس: شهرداری و شورای شهر حامی ورزش بانوان است +فیلم انتصاب سرپرست شهرداری منطقه ۲ مشهد مقدس (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) همدلی زوج‌های جوان مشهدی در پویش اطعام عید غدیر ۱۴۰۴ ۲ یادمان بزرگ شهدا در مشهد هم‌زمان با کنگره ۱۸ هزار شهید استان افتتاح خواهد شد اجرای عملیات تعریض خیابان خیام شمالی در مشهد (۲۱ خردادماه ۱۴۰۴) علت نقص فنی خط یک مترو مشهد چه بود؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | تحول ترافیکی بزرگراه پیامبر اعظم (ص) مشهد با ساخت ۶ پل جدید تا شاهنامه برگزاری جشنواره گل در باغ گل‌های مشهد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: اجرای پروژه‌های شهری منوط به پیوست زیست محیطی است
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: بهره‌برداری خط ۳ مترو در اولویت پروژه‌های مشهد است

  • کد خبر: ۱۹۹۳۶۵
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۱
استاندار خراسان رضوی: بهره‌برداری خط ۳ مترو در اولویت پروژه‌های مشهد است
استاندار خراسان رضوی احداث خط ۳ مترو را در اولویت پروژه‌ها برشمرد و گفت: امید است این پروژه با دیدگاه جهادی طی چندماه آینده به بهره‌برداری برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری امروز، ۱۹ آذرماه، در مراسم بهره‌برداری نهایی از تقاطع چهارسطحی آزادگان  و ۶۰ پروژه عمرانی، ورزشی و زودبازده منطقه ۱۲ که در سالن اجتماعات نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در قرارگاه خاتم دلسوزانه و دغدغه‌مندانه با نگاه اعتقادی و معنوی نسبت به اجرای این پروژه‌ها اقدام می‌کنند.

وی افزود: در انجام امور بین نگاه‌های مادی و معنوی تفاوت وجود دارد، نگاه مادی اهل حساب و کتاب سود و زیان است، اما وقتی نگاه اعتقادی وارد عرصه می‌شود مسائل مادی از اهمیت زیادی برخوردار نیست و آنچه مهم است تحقق اهداف معنوی در چارچوب نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و خدمت به مردم است، شاید مسائل مالی کم و زیاد شود، اما مانع از اجرای پروژه نمی‌شود.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: ما از این نگاه و ظرفیت معنوی و در عین حال فنی و اجرایی که در قرارگاه خاتم وجود دارد استفاده می‌کنیم و از طرفی نگاه خاصی که مشهد به عنوان جایگاه مضجع آقا امام رضا(ع) دارد این اقدامات مربوط به تمام مردم ایران است.

نظری احداث خط ۳ مترو را در اولویت پروژه‌ها برشمرد و گفت: امید است این پروژه با دیدگاه جهادی طی چندماه آینده به بهره‌برداری برسد.

وی افزود: علاوه بر پروژه‌های مشهد، خط اتصال صالح‌آباد به تربت‌جام که سال گذشته چالش ایجاد کرده بود، امروز آماده تزریق گاز است، می‌توان گفت در حوزه زمان و کیفیت اجرا رکورد زده شد درحالی که هنوز قرارداد آن امضا نشده است.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: سایر پروژه‌های قرارگاه خاتم در سطح استان با سرعتی بیش از پیش انجام می‌شود و آن جایی که احساس شود گرهی افتاده و با شرایط عادی حل نمی‌شود اطمینان دارم با وجود این عزیزان رفع می‌شود.

ناپایداری انرژی در شرق کشور از مسائل مهم و خطرناک است

نظری با اشاره به ناپایداری انرژی در شرق کشور بیان کرد: ناپایداری انرژی در شرق کشور از مسائل مهم و خطرناک است. ناپایداری انرژی اعم از سوخت مایع و انتقال گاز است. برای خط کاوش، قرارگاه با شرکت نفت قراردادی منعقد کرده و عملیات اجرایی رسمی آن طی چندماه آینده در مشهد آغاز خواهد شد که در این مسیر طولانی صرفاً از طریق جاده مجبور به انتقال سوخت مایع نباشیم.

وی افزود: روزانه قریب به ۷ میلیون لیتر در سطح استان بنزین مصرف می‌شود که حمل و نقل جاده‌ای آن سخت و آسیب‌پذیر است. در آینده‌ای نه چندان دور می‌توان به صورت لوله‌ای سوخت را منتقل کرد. امیدوارم در سطح استان و مشهد شاهد نتیجه و بهره‌برداری پروژه‌ها باشیم.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: جمعیت رسمی و ساکن مشهد مقدس قریب به ۴ میلیون نفر است و علاوه بر زائران بدیهی است که در حوزه زیرساختی به طور مستمر مسائل را دنبال می‌کنیم.

نظری در نهایت خاطرنشان کرد: با توجه به خشکسالی‌ها و تنش‌های آبی، مسائل برق و شبکه برق مشهد و استان پروژه‌های مربوطه در دست اقدام است که قریب به ۳ همت منابع مالی نیاز دارد که اگر انجام نمی‌دادیم طی یک یا دو سال آینده برق مشهد با چالش جدی مواجه بود، پروژه‌های زیرساختی در حوزه آب، برق و گاز و... باید با توجه ویژ‌ه‌ای اجرا شود و علاوه‌بر منابع انسانی و مالی به سرعت عمل نیز احتیاج دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->