امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد زلزله ۶.۲ ریشتری استانبول را لرزاند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم لحظه زمین لرزه تشریح جزئیات توقف پروژه پتروشیمی میانکاله از سوی رئیس سازمان محیط زیست + فیلم مظفری: ۱۰ درصد از برق پاک کشور از خراسان رضوی تأمین می‌شود | تحول صنعت انرژی‌های پاک با بسته حمایتی ویژه دولت + فیلم جلسه هیئت دولت به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مذاکرات فنی ایران و آمریکا هم غیرمستقیم خواهد بود رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: پزشکیان خواستار محاکمه صادرکنندگان مجوز ساخت‌وساز پروژه پتروشیمی در میانکاله است
سرخط خبرها

اجرای آزمایشی ترسیم کروکی الکترونیک در کشور آغاز شد (۲۱ آذر ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۹۷۷۷
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۲
اجرای آزمایشی ترسیم کروکی الکترونیک در کشور آغاز شد (۲۱ آذر ۱۴۰۲)
رئیس پلیس راهور از اجرای آزمایشی ترسیم کروکی الکترونیک در کل کشور خبر داد و گفت: به زودی بعد از عبور از دوره آزمایشی این طرح با حضور رئیس جمهور به صورت رسمی آغاز می شود.

به گزارش شهرآرانیوز سردار سید کمال هادیان فر صبح امروز در حاشیه طرح زمستانه پلیس راهور در جمع خبرنگاران از اجرای آزمایشی کروکی‌های الکترونیک در کل کشور خبر داد و گفت: بعد از یک بازه آزمایشی اجرایی شدن کروکی‌ها به صورت الکترونیک در کل کشور با حضور رئیس جمهور آغاز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد افسران راهور به دست افزار‌ها برای ترسیم کروکی الکترونیک مجهز شده اند، گفت: براساس اعلام بیمه ۵ هزار میلیارد تومان خسارت تصادفات پرداخت می‌شد که حدود ۲ هزار میلیارد مربوط به تصادفات ساختگی و کروکی‌های دارای ایراد بودند.

وجود ۸۸۷ نقطه پرتصادف اورژانسی در کشور

رئیس پلیس راهور با بیان اینکه زمستان سختی پیش رو داریم و از مردم می‌خواهیم به هشدار‌های پلیس در جاده‌ها توجه کنند، گفت: ۵ هزار نقطه حادثه خیز در شهر‌ها و جاده‌های کشور داریم که ۸۸۷ نقطه پرتصادف شناسایی و در اولویت رفع خطر قرار گرفته اند.

هادیان فر ادامه داد: هرچند که سازمان راهداری اعلام کرده است ۱۶۰ نقطه حادثه خیز رفع خطر شده است، اما وزیر کشور اعلام کرده است باید تا پایان سال ۴۰۰ نقطه دیگر با اولویت اعلام شده از سوی پلیس رفع خطر شود.

پیش بینی ۴ هزار میلیارد تومان برای رفع خطر نقاط حادثه خیز

وی بیان کرد: در لایحه بودجه پیش بینی شده تا ۴ هزار میلیارد تومان برای رفع خطر نقاط حادثه خیز تخصیص داده شود که البته باید بگوییم برخی از نقاط حادثه خیز نیاز زیادی به بودجه ندارند و با یک تغییرات هندسی می‌توان این نقاط را رفع خطر کرد.

رئیس پلیس راهور با اشاره به ماده ۲۳ جرایم راهنمایی رانندگی که در رابطه با هزینه کرد جرایم رانندگی برای ایمن سازی راه‌ها است گفت: دولت دستور داده است از ۵ هزار میلیاردی که در سال به حساب خزانه واریز می‌شود سهم راهداری (۳۰ درصد) و سهم شهرداری‌ها مستقیم برایشان واریز شود تا آن‌ها بتوانند اقدامات لازم برای رفع خطر نقاط حادثه خیز و ایمن سازی جاده‌ها را انجام دهند.

به گفته هادیان فر پیش بینی می‌شود تا پایان سال ۱۴۰۳ بخش زیادی از نقاط حادثه خیز برطرف شود.

۸۰ هزار نفر گواهینامه یک روزه موتورسیکلت گرفتند

وی در پایان گریزی به طرح یک روزه گواهینامه موتورسیکلت زد و گفت: این طرح در ۲۵ استان و ۱۲۲ شهرستان برگزار می‌شود و تا به امروز ۸۰ هزار نفر موفق شدند گواهینامه موتورسیکلت دریافت کنند.

رئیس پلیس راهور در پایان گفت: حدود ۷ میلیون موتورسیکلت سوار بدون گواهینامه داریم که جدا از تخلف قانونی این افراد تا زمانی که گواهینامه نداشته باشند نمی‌توانند از بیمه استفاده کنند و در صورت بروز حادثه این افراد متضرر می‌شوند که امیدواریم با طرح یک روزه گواهینامه موتورسیکلت تمامی این افراد دارای گواهینامه شوند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->