نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رسانه صهیونیستی: نتانیاهو به حکومت چسبیده و آن را رها نمی‌کند

  • کد خبر: ۱۹۹۹۱۵
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۰
رسانه صهیونیستی: نتانیاهو به حکومت چسبیده و آن را رها نمی‌کند
یک روزنامه اسرائیلی نوشت: اسرائیلی‌ها از نتانیاهو خسته هستند، اما وی به حکومت چسبیده و آن را رها نمی‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، هاآرتص در ادامه گزارش خود نوشت: نتانیاهو اسرائیل را در زمان جنگ دچار اختلاف کرده و اتحاد و ائتلاف با آمریکا را در معرض خطر قرار داده است.

اشاره این رسانه به اظهارات اخیر بایدن درخصوص رژیم صهیونیستی است.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه اذعان کرد که رژیم اسرائیل به دلیل بمباران بی رویه و گسترده به نوار غزه و کشته شدن هزاران غیرنظامی فلسطینی در حال از دست دادن حمایت جامعه بین المللی است.

وی که برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ این کشور کاندیدا شده است، در یک رویداد جمع آوری کمک‌های مالی در واشنگتن گفت: «آن‌ها در حال از دست دادن این حمایت هستند.»

او افزود: نتانیاهو باید کابینه خود را تقویت و تغییر دهد تا راه حلی بلندمدت برای مناقشه اسرائیل و فلسطین پیدا کند.

بایدن اظهار کرد: کابینه کنونی، افراطی‌ترین کابینه است و راه حل دو کشوری را نمی‌خواهد. نتانیاهو نمی‌تواند در آینده به تشکیل دولت فلسطین نه بگوید. نتانیاهو باید تصمیم سختی بگیرد.

رئیس جمهوری آمریکا در طول چندین دهه فعالیت سیاسی خود بار‌ها این ادعا را بیان کرده است، اما این بار، اظهارات وی انتقادات تند از جمله برخی از ترقی خواهان یهودی آمریکایی را برانگیخت. منتقدان خاطرنشان کردند که آمریکا خانه میلیون‌ها یهودی است که امنیت آن‌ها باید بر عهده دولت آمریکا باشد نه یک کشور دولت خارجی.

در بخش دیگری از گزارش هاآرتص آمده که اسرائیل در شرایط جنگی است و نتانیاهو مبارزه برای انتخاب دوباره خود را کلید زده است.

این روزنامه چاپ سرزمین‌های اشغالی در پایان نوشت: نتانیاهو پس از کاهش محبوبیت خود در نظرسنجی‌ها، امیدوار است که بتواند شوک اسرائیلی‌ها و خشم آن‌ها را برای تأمین نیاز‌های انتخاباتی‌اش به کار گیرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->