مرد آلاسکایی، بزرگترین پیروز دیدار پوتین و ترامپ؟ توصیه مهم اپل: حتما آپدیت امنیتی iOS 18.6.2 را نصب کنید سری گوگل پیکسل ۱۰ معرفی شد + مشخصات و قیمت گوشی پیکسل ۱۰ پرو فولد رونمایی شد + مشخصات و قیمت ارتقای پوشش شبکه ارتباطی حرم مطهر رضوی و مسیرهای ورودی مشهد در روزهای پایانی ماه صفر وزیر ارتباطات: نقد مردم به کیفیت اینترنت به‌حق است و آن را می‌پذیریم معاون وزیر ارتباطات: بحث افزایش تعرفه اینترنت درحال‌بررسی است و تا دوهفته دیگر نهایی می‌شود ردمی نوت ۱۵ پرو پلاس چه تاریخی رونمایی می‌شود؟ + تصاویر گوشی ایرانسل خبر قطع اینترنت درصورت افزایش‌نیافتن تعرفه‌ها را تکذیب کرد ویدئو | ربات انسان‌نمای Figure 02 حالا مثل اپتیموس تسلا می‌تواند لباس‌ها را تا کند نوآوری‌های جراحی و هوش مصنوعی در درمان سرطان پستان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد وزارت ارتباطات: اگر شیار سیم‌کارت از آیفون حدف شود، eSIM را فعال خواهیم کرد مشکل اصلی ربات‌های انسان‌نما چیست و محققان برای رفع آن چه باید بکنند؟ آیا گوگل بالأخره مجبور می‌شود مرورگر کروم را بفروشد؟ مدیرعامل ایرانسل: اگر تعرفه‌ها افزایش نیابد، باید منتظر قطعی‌های موقت اینترنت باشیم مایکروسافت در فروشگاه ویندوز سیاست جدیدی را پیش خواهد گرفت معاون ارتباطات دفتر رئیس جمهور: وعده رئیس‌جمهور برای رفع فیلترینگ در مسیر اجرا قرار دارد در آپدیت نرم‌افزاری جدید اپل، یک قابلیت محبوب به اپل واچ برگشته است معرفی بازی اسکی Grand Mountain Adventure + لینک دانلود اندروید و IOS آیا دوباره به عصر گوشی‌های تاشو بر می‌گردیم!؟ چینی‌ها می‌خواهند یک ربات انسان‌نما با رحم مصنوعی بسازند
سرخط خبرها

تصویب لایحه حمایت از حوزه فعالیت پهپادهای غیرنظامی

  • کد خبر: ۲۰۰۱۰۳
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۳
تصویب لایحه حمایت از حوزه فعالیت پهپادهای غیرنظامی
سخنگوی دولت از تصویب لایحه‌ای حمایتی در هیئت وزیران برای ساماندهی حوزه فعالیت پهپاد‌های غیرنظامی ساماندهی و پیش‌بینی سیاست‌گذاری‌های اجرایی، هماهنگی و حمایت در این زمینه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز - علی بهادری جهرمی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: «امروز لایحه‌ای حمایتی در هیئت وزیران تصویب شد و تقدیم مجلس می‌شود تا حوزه فعالیت پهپاد‌های غیرنظامی ساماندهی شود که سیاست‌گذاری‌های اجرایی، هماهنگی و حمایت را در این زمینه پیش‌بینی می‌کند.»

او همچنین گفت: «همچنین پروانه‌های فعالیت در زمینه ساخت‌وساز، تولید، آموزش، تعمیرات، بهره‌برداری و صدور گواهینامه‌های کاربری در حوزه‌های ساخت پهپاد‌های غیرنظامی مثل کشاورزی و صنعتی در این لایحه پیش‌بینی شد.»

به گفته بهادری جهرمی پیش‌بینی شد سازمان هواپیمایی کشوری و دستگاه‌های مرتبط حمایت‌های لازم را از شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالان این حوزه هم در تخصیص مجوز‌های واردات قطعات یا نمونه‌هایی که از آن‌ها الگوگیری یا انتقال دانش فنی انجام می‌شود، داشته باشند.

چند سالیست که پرنده‌های هدایت پذیر از دور یا همان پهپاد‌ها به یکی از گجت‌های سرگرمی و حرفه‌ای جوامع مختلف تبدیل شده اند، و در کشور ما نیز که سرعتی باورنکردنی در بکارگیری تکنولوژی‌های مصرفی روز دنیا دارد، شاهد پرواز روزافزون آن‌ها هستیم.

در این رابطه قانون هواپیمایی کشوری مصوب ۱ مرداد ۱۳۲۸ را داریم که بر اساس ماده ۵ آن، سازمان هواپیمایی کشوری موظف به «نظارت بر فعالیت هواپیمایی کشوری طبق مقررات هواپیمایی به منظور جلوگیری از وقوع مخاطرات و رقابت‌های مضره بین متصدیان حمل و نقل هوایی و حفظ مصالح عمومی» است.

قانون دیگری که در این زمینه وجود دارد، آیین نامه مدیریت و ساماندهی وسایل پرنده فوق سبک غیرنظامی مصوب ۳۱ مرداد ۱۳۸۶ است که البته به نظر نمی‌رسد در مورد وسایل پرنده فوق سبک همچون پهپاد‌های کنونی قابل اجرا باشد. حال به نظر می‌رسد لایحه مجلس بتواند به این حوزه کمک بیشتری کند.

از آنجا که مناطق نظامی و امنیتی در تمام دنیا مشمول قوانین خاص هستند و حتی عکس‌برداری نیز در مجاورت آن‌ها ممنوع است، بنابراین طبیعی است که در کشور ما نیز پرواز هرگونه پهپاد در این مناطق به عنوان خطر امنیتی محسوب شده و عواقبی در پی خواهد داشت.

گفتنیست در کشور‌های دیگر از جمله آمریکا، علاوه بر مناطق پرواز ممنوع، مناطقی به نام پهپاد ممنوع (No Drone Zone) نیز تعیین شده که قواعد ویژه‌ای دارند؛ بنابراین مشخص ساختن نهاد مرجع برای وضع قوانین امنیتی در کشور ما نیز علاوه بر محافظت از مراکز نظامی و هسته‌ای و حریم شخصی مردم، می‌تواند به بازار رو به رشد و پردرآمد صنعت پهپاد هم کمک شایانی کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->