گودرزی: مجلس در برابر اجرای مکانیسم ماشه اقدام متقابل می‌کند شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل ادعا کرد: حمله به سفارت تل آویو در هلند خطیب‌زاده در گفت‌و‌گو با رسانه لبنانی: پنجره دیپلماسی همچنان باز است آمریکا، سئول را برای رأی‌گیری درباره ایران تحت فشار گذاشت انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس
سرخط خبرها

کاخ سفید: خواستار پایان جنگ در غزه هستیم

  • کد خبر: ۲۰۰۳۱۵
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۸
کاخ سفید: خواستار پایان جنگ در غزه هستیم
جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت: ما در مورد مدت زمان جنگ شرایط بر رژیم اسرائیل تحمیل نمی‌کنیم، اما می‌خواهیم هر چه زودتر به آن پایان دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت آمریکا در پی اظهارات وزیر جنگ اسرائیل در دیدار با جیک سالیوان مشاور امنیت ملی بایدن مبنی بر آنکه جنگ اسرائیل و حماس چند ماه دیگر طول می کشد، گفت: خواستار پایان یافتن هر چه زودتر این جنگ هستیم .

این سخنگوی دولت جو بایدن اضافه کرد: ما برای دستیابی به یک وقفه کوتاه در درگیری ها در غزه تلاش می کنیم و از آتش بس طولانی نگرانیم زیرا به نفع حماس است.

کربی در عین حال مدعی شد که اگر حماس سلاح‌های خود را زمین بگذارد و تمام کسانی که مسئول حملات ۷ اکتبر بودند را تحویل دهد، اکنون می‌توان به جنگ پایان داد.

وی درباره سفر جیک سالیوان مشاور امنیت ملی بایدن به سرزمین های اشغالی فلسطین گفت: سالیوان در دیدار خود با نتانیاهو از حمایت واشنگتن در نبرد علیه حماس اطمینان داده و ما هر کاری که در توان داشته باشیم برای آزادی گروگان‌های باقی‌مانده انجام خواهیم داد.

کربی ادامه داد: سالیوان همچنین در مورد حرکت اسرائیل به سمت عملیات با شدت کمتر علیه غزه در آینده نزدیک گفتگو کرده است.

همزمان، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز به نقل از مقامات آمریکایی نوشت که بایدن از اسرائیل خواسته است در عرض سه هفته به عملیات زمینی گسترده پایان دهد.

این رسانه آمریکایی به نقل از این مقامات در عین حال نوشته است که دولت بایدن درک می کند تلاش های اسرائیل برای تعقیب رهبران حماس برای چندین ماه ادامه خواهد داشت.

نیویورک تایمز نوشته است: ایالات متحده به اسرائیل گفته است که می‌خواهد تا پایان سال ۲۰۲۳ شاهد پایان عملیات زمینی بزرگ تل آویو در نوار غزه باشد و پس از خروج ارتش اسرائیل از این باریکه، فعالیت‌های هدفمند یگان‌های ویژه با ماموریت اصلی نجات گروگان ها و از بین بردن مقامات ارشد حماس آغاز شود.

این اظهارات در حالی است که یوآو گالانت وزیر جنگ اسرائیل به جیک سالیوان مشاورامنیت ملی کاخ‌ سفید که به تل آویو سفر کرده، گفته است: "نابودی حماس" که ماموریت اصلی حملات اسرائیل است، "بیش از چند ماه" زمان خواهد برد.

این مقام اسرائیلی گفته است: «این اقدام به یک دوره زمانی نیاز دارد که بیش از چندین ماه طول می‌کشد، اما ما پیروز خواهیم شد و حماس را نابود خواهیم کرد.»

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->