اسلامی: هیچ گزینه جایگزینی برای غنی‌سازی نیست عراقچی عازم مصر شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) وزارت دفاع روسیه درباره حملات پهپادی اوکراین بیانیه صادر کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) قالیباف به مقام سیمون بولیوار ادای احترام کرد شلیک مجدد موشک از سمت یمن به فلسطین اشغالی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) قالیباف با وزیر خارجه ونزوئلا دیدار کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین مدعی ساقط کردن بیش از ۴۰ فروند هواپیمای نظامی روسی شد فضائلی: انقلاب اسلامی به راحتی شکل نگرفته و دشمن هم نمی‌تواند به راحتی آن را از پا در آورد دیدار الجولانی با امیر کویت رئیس جمهور: مصرف انرژی ما نسبت به همسایگان مناسب نیست قالیباف وارد کاراکاس شد | توسعه روابط پارلمانی در ونزوئلا عراق در همکاری با چین اولین رآکتور هسته‌ای خود را می‌سازد رئیس جمهور لبنان بر نقش آیت‌الله سیستانی در ترسیم نقشه راهی برای آینده‌ای بهتر تاکید کرد بقائی: حفظ و گسترش زبان فارسی در جهان بخشی از برنامه‌های دیپلماسی عمومی وزارت خارجه است | حامی تلاش‌ها در معرفی این زبان غنی و تمدن‌ساز هستیم اورتگاس به زودی از مسئولیت فرستاده آمریکا به خاورمیانه و مسئول پرونده لبنان کنار خواهد رفت دستور پزشکیان برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد دولت، سیدعلی مدنی‌زاده را به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) رژیم کودک‌کُش پدر ۹ کودک شهید فلسطینی در غزه را نیز به شهادت رساند رایزنی‌های سیاسی ایران و کره جنوبی متن تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «روح الله» + فیلم مراسم تکریم و معارفه فرمانده پایگاه هوایی شهید حبیبی مشهد برگزار شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) دژبان جدید کل ارتش معرفی شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) انگلیس از یمن خواست اجازه عبور ناو هواپیمابرش از دریای سرخ را بدهد مهلت قانونی معرفی وزیر اقتصاد به مجلس امروز تمام می شود | امضای سرپرست وزارت دیگر قانونی نیست واکنش غریب آبادی به گزارش سیاسی آژانس بین المللی انرژی اتمی دیپلمات پیشین آمریکا: عراقچی در مذاکرات بسیار باهوش است | دانش با بمباران از بین نمی‌رود وزیر خارجه آلمان: از اول مشخص بود شکست روسیه ممکن نیست چین از آمریکا خواست اتهام‌زنی را متوقف کند
سرخط خبرها

مردم انگلیس خواستار اخراج سفیر رژیم صهیونیستی از لندن

  • کد خبر: ۲۰۰۳۷۸
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۲ - ۲۳:۵۱
مردم انگلیس خواستار اخراج سفیر رژیم صهیونیستی از لندن
افزون بر ۲۲ هزار نفر از حامیان فلسطین در انگلیس طوماری را امضاء کرده‌اند که در آن خواستار اخراج سفیر رژیم صهیونیستی از این کشور شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، در این طومار که در تارنمای «چینج» بارگزاری شده، آمده است: ما عمیقاً نگران افراطی شدن جامعه بریتانیا به دلیل حضور و نفوذ سفیر اسرائیل هستیم. این که یک سفیر به طور بالقوه باعث ایجاد تفرقه و افراط گرایی در جامعه می‌شود، نگران کننده است.

امضاء کنندگان این طومار سفیر رژیم صهیونیستی را منبع اختلاف در جامعه انگلیس خوانده و به دولت لندن توصیه کرده‌اند که جایگاه او را دوباره ارزیابی کند. این طومار تا زمان انتشار این خبر ۲۲ هزار و ۱۱۰ امضاء جمع کرده‌ و شمار آن به سرعت رو به افزایش است. بر اساس آمارها فقط در شبانه روز گذشته افزون بر ۱۸ هزار و ۸۰۰ نفر طومار یادشده را امضاء کرده‌اند.

این درحالیست که «زیپی هوتولی» سفیر رژیم صهیونیستی ۲ روز پیش در اظهاراتی جنجالی و برخلاف موضع کشورهای غربی ادعا کرد که راه‌حل موسوم به «دو دولتی» مُرده و باید توافقات جدیدی درباره آینده فلسطین و (رژیم) اسرائیل صورت گیرد.

وی در گفت‌ وگو با شبکه خبری اسکای، مدعی شد: «به نظرم زمان آن رسیده است که جهان متوجه شود نظریه اسلو در هفتم اکتبر شکست خورد و توافقات جدیدی باید صورت گیرد.»

مقام‌های انگلیس اظهارات وی را رد و تاکید کرده‌اند که موضع دولت این کشور تحقق راه‌حل ۲ دولتی است. ریشی سوناک روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت که با سخنان سفیر رژیم صهیونیستی موافق نیست و «موضع دیرینه ما این است که راه حل دو دولتی نتیجه درستی است.»

دیوید کامرون وزیر خارجه انگلیس هم اظهارات هوتولی را «نا امید کننده» خواند اما ادعا کرد که نباید به مصاحبه او وزن زیادی داده شود. وی مدعی شد: باید رو به جلو حرکت و راه‌حل دو دولتی را محقق کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی انگلیس ادعا کرد: من به اسرائیل به عنوان وطن یهودیان اعتقاد دارم، در عین حال به‌نظرم امنیت بلندمدت اسرائیل مستلزم وجود یک کشور مستقل برای مردم فلسطین است.

این درحالیست که سفیر رژیم صهیونیستی در مصاحبه دو روز پیش خود به صراحت اعلام کرد که تل‌آویو به تشکیل کشور مستقل فلسطین اعتقادی ندارد.

هنگامی که مجری پرسید «پس صلح چگونه برقرار خواهد شد؟» وی ادعا کرد: «اسرائیل درک کرده و جهان هم باید آگاه باشد، دلیل شکست توافق اسلو این است که فلسطینی‌ها هرگز نمی‌خواستند که یک کشور مستقل در کنار اسرائیل داشته باشند. آن‌ها می‌خواهند که از رود (اردن) تا دریا (مدیترانه) یک کشور مستقل داشته باشند.»

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->