واکنش سازمان ملل به حمله اسرائیل به صدا و سیمای ایران توقف عرضه بنزین به مدت ۲۴ ساعت در اراضی اشغالی اسرائیل موج نهم عملیات وعده صادق ۳ آغاز شد| موشک‌ها روانه فلسطین اشغالی شدند (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) بلژیک خواستار تحریم‌های بیشتر علیه اسرائیل شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) شورای همکاری خلیج فارس: تجاوز اسرائیل به ایران نقض منشور ملل متحد است سرهنگ ایمان تاجیک سخنگوی عملیات وعده صادق ۳ شد سازمان همکاری اسلامی حمله اسرائیل به ایران را به‌شدت محکوم کرد هشدار آمریکا به اتباع خود در پی افزایش تنش‌های بین ایران و اسرائیل ایران: حملات عمدی اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران مستلزم اقدام فوری شورای امنیت است حزب الله شدیداً حمله اسرائیل به ساختمان صدا و سیما را محکوم کرد شهادت ۳ امدادگر هلال احمر در انفجار ساختمان صداوسیما ریزش سهام شرکت جنگنده سازی آمریکایی بعد از سرنگونی چهارمین جنگنده F-35 +جزئیات انهدام یک جنگنده F ۳۵ دیگر در تبریز موشک‌های ایران خلیج حیفا را به لرزه درآورد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره حمله اسرائیل به صداوسیما پیش‌نویس بیانیه ادعایی گروه ۷: اسرائیل حق دفاع از خود را دارد وزیر امنیت رژیم صهیونیستی: رسانه‌ها پخش زنده موشک باران ایران را متوقف کنند سردار شکارچی: صلابتی که از خانم امامی دیدیم گوشه ای از افتخارات ملت ایران است نمایندگان پارلمان رژیم صهیونیستی در پناهگاه تشکیل جلسه دادند ترامپ در حمایت از اسرائیل: ایران پیروز نمی‌شود باید به میز مذاکره برگردد جلسه فوق العاده نتانیاهو با سران امنیتی و نظامی تل‌آویو تشکیل شد ایتالیا خواستار توقف جنگ بین ایران و اسرائیل شد آمار جدید وزارت بهداشت از مجروحین حملات رژیم صهیونیستی + فیلم ۱۱ صهیونیست در حملات موشکی اخیر ایران به هلاکت رسیدند (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) شورای عالی امنیت ملی: هرگونه اقدام به نفع رژیم صهیونیستی مشمول برخورد قاطعانه و اشد مجازات خواهد بود عراقچی: هدف حمله نتانیاهو ممانعت از توافق ایران و آمریکا بود گاف امنیتی رژیم صهیونیستی در پادگان‌های نظامی افشا شد
سرخط خبرها

کتاب سلول شماره ۱۴ (خاطرات و زندگی‌نامۀ رهبر انقلاب) در لیسبون رونمایی شد

  • کد خبر: ۲۰۰۴۱۱
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۲
کتاب سلول شماره ۱۴ (خاطرات و زندگی‌نامۀ رهبر انقلاب) در لیسبون رونمایی شد
کتاب خاطرات و زندگی‌نامۀ رهبر انقلاب در دوران مبارزه با رژیم استکبار و پیش از پیروزی انقلاب در شهر لیسبون پرتغال رونمایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید تفرشی سفیر جمهوری اسلامی ایران در پرتغال با ابراز خشنودی از ترجمه و رونمایی کتاب خون دلی که لعل شد به زبان پرتغالی، درون مایه این کتاب را موضوع مقاومت دانست و گفت: بسیاری از ملت‌ها مانند الجزایر، کوبا و آفریقای جنوبی که سفرای آن‌ها در این جلسه حاضر هستند با مقاومت به اهداف خود رسیده اند. همانگونه که خاطرات رهبر معظم انقلاب نشان می‌دهد که انقلاب ایران در سایه مقاومت به پیروزی رسید.

کتاب سلول شماره ۱۴ (خاطرات و زندگی‌نامۀ رهبر انقلاب) در لیسبون رونمایی شد

دکتر نبیل ابوزنید سفیر فلسطین در لیسبون به نقش جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مقاومت مردم فلسطین اشاره کرد و گفت: یادم می‌آید که در سال ۱۹۷۹ در واشنگتن تظاهرات می‌کردیم. آن زمان رهبر بزرگ ایران آیت الله خمینی بعد از انقلاب تصمیم به بازگشایی سفارت فلسطین در تهران با حضور یاسر عرفات کرد. آن اتفاق بزرگترین تغییر بود. آن واقعا یک موضوع مهمی برای فلسطینی‌ها و مردم در افریقای جنوبی بود. من در آن زمان در واشنگتن بودم که برای مردم افریقای جنوبی در واشنگتن نیز به تظاهرات پیوستم.

کتاب سلول شماره ۱۴ (خاطرات و زندگی‌نامۀ رهبر انقلاب) در لیسبون رونمایی شد

وی در ادامه به تشریح وضعیت غزه پرداخت و ضمن اشاره به شکست تلاش‌هایی که در گذشته برای توقف اشغال فلسطین انجام شده و عدم پایبندی اسراییل به توافقات با فلسطینیان مقاومت جامعه بین الملل را در مقابل با زورگویی قدرت‌های بزرگ خواستار شد.

سخنران بعدی این مراسم سفیر افریقای جنوبی خانم ماموک ونا گایورتلیل بود که به تجربه مقاومت در آفریقای جنوبی پرداخت و گفت: آن چیزی که امروز برای مردم فلسطین رخ می‌دهد برای ما مردم افریقا قابل درک است. وقتی ما اوضاع فلسطین را می‌بینیم زخم‌های ما سر باز می‌کند. کودکانی که کشته می‌شوند و مردم بی گناهی که از بین می‌روند ما را رنج می‌دهد؛ بنابراین مفهوم مقاومت برای ما بسیار مهم است و پیروزی برای مردم فلسطین قطعی است. شما دیدید که بعد از اینکه ماندلا از زندان آزاد شد کشور ما پیروز شد. همانگونه که پس از رنج‌ها و مقاومت‌های بسیار مردم ایران که در کتاب آیت الله خامنه‌ای به آن اشاره شده انقلاب ایران به پیروزی رسید، پس پیروزی در نتیجه مقاومت قطعی است.

کتاب سلول شماره ۱۴ (خاطرات و زندگی‌نامۀ رهبر انقلاب) در لیسبون رونمایی شد

سفیر الجزایر در لیسبون آقای شکیب رشید نیز به تاریخ مقاومت مردم الجزایر اشاره کرد و گفت: کشور ما از ۱۸۳۰ تا ۱۹۶۲ اشغال شده بود و بیش از یک و نیم میلیون شهید داد. ما اوضاع فلسطین را به خوبی درک می‌کنیم و نسل جوان ما در الجزایر در فضای فرهنگی مقاومت بزرگ شده است و ما معتقدیم که فلسطین پیروز است.

کتاب سلول شماره ۱۴ (خاطرات و زندگی‌نامۀ رهبر انقلاب) در لیسبون رونمایی شد

سفیر کوبا در لیسبون خانم ماریادومیگز نیز در ادامه به تجربه مقاومت در کوبا پرداخت و گفت: ما شکل دیگری از مقاومت را درکوبا تجربه کردیم. کوبا بعد از اینکه توسط اسپانیا مستعمره شد توانست بر آن چیره شود. اما مجدد توسط امریکایی‌ها قبضه شد. مردم ما تصمیم گرفتند که خود حاکمیت خود را تعیین کنند. همانطور که مردم ایران در سال ۱۹۷۹ انقلاب کردند. ما در سطح بین الملل فعال هستیم و از فلسطین و آرمان آن دفاع می‌کنیم؛ لذا مقاومت در بین مردم ما نهادینه شده و ما این موضوع را به خوبی درک می‌کنیم. پس نهایتا به شما می‌گویم که سرانجام مقاومت پیروزی قطعی است.

کتاب سلول شماره ۱۴ (خاطرات و زندگی‌نامۀ رهبر انقلاب) در لیسبون رونمایی شد

معاون بین الملل موسسه انقلاب اسلامی دکتر محمد اخگری نیز با تشریح ویژگی‌های کتاب و بیان رنج و مقاومت مردم برای رسیدن به پیروزی گفت: این کتاب بیانگر تاریخ مقاومت مردم ایران برای رسیدن به پیروزی است.

وی با روایت بخشی از کتاب در خصوص خاطره رهبر انقلاب از سپتامبر سیاه افزود: امروز پس از پنجاه سال همچنان شاهد کشتار فلسطینیان هستیم و مقاومت یعنی مفهوم اصلی این کتاب کلید پیروزی فلسطینیان است

در پایان این مراسم با حضور سفیر جمهوری اسلامی ایران و سفرای کشور‌های فلسطین، کوبا، الجزایر و افریقای جنوبی و کارداران سفارت‌های ونزویلا، روسیه، چین، قطر، کویت، عراق و آنگولا و نیز نایب الرییس موسسه رصد جهان اسلام در پرتغال و سردبیر مجله تحلیلی دیپلوماتیکو و جمعی از دانشگاهیان ایران و پرتغال کتاب سلول شماره ۱۴ به زبان پرتغالی رونمایی شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->