معامله ۱۶.۵ میلیارد دلاری بیش از ۲۱ هزار بازرگان طی ۷ ماه گذشته در مرکز مبادله ایران پیش‌بینی تولید ۲.۶ میلیون تن چغندرقند پاییزه پیش‌بینی کاهش ۱۰ درصدی تولید زعفران در خراسان رضوی پیش‌بینی بورس برای روز یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ آیین تودیع و معارفه مدیرکل صنعت، معدن و تجارت برگزار شد | «باخرد» سکان‌دار جدید صمت خراسان رضوی رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی: اختلاف ۳ هزار درصدی قیمت برنج از مرز تا بازار قابل درک نیست! + فیلم بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۳ آبان ۱۴۰۴) | کوییک S چند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۳ آبان ۱۴۰۴) | فیدلیتی ۸۰ میلیون گران‌تر شد آغاز عرضه گوشت منجمد وارداتی با قیمت ۶۰۰ هزار تومان (۳ آبان ۱۴۰۴) | توزیع گوشت گوسفندی در روزهای آینده ریزش ۳ درصدی قیمت سکه‌های پارسیان (۳ آبان ۱۴۰۴) + جدول قیمت قیمت گل زعفران امروز چقدر است؟ (۳ آبان ۱۴۰۴)‌ استاندار خراسان رضوی: انحصار در تخصیص ارز، مانع واردات برنج به استان است + فیلم اقبال به کوچک‌تر‌های بورس بیشتر شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ آبان ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی خواهان واگذاری اختیارات قیمت‌گذاری زعفران به استان شد + فیلم تشکیل اولین جلسه تعیین تکلیف دارایی‌های بانک آینده | رئیس بانک مرکزی: فروش دارایی‌های بانک سابق آینده در اولویت صندوق سپرده‌ها است بررسی قیمت امروز مرغ و گوشت در مشهد | ران مرغ کیلویی ۱۰۰ هزار تومان شد (۳ آبان ۱۴۰۴) دلار در مشهد چند؟ (۳ آبان ۱۴۰۴) طلا در مشهد هفته جدید را با چه رقمی آغاز کرد؟ (۳ آبان ۱۴۰۴) ویدئو | مردم دیگر مصنوعات طلا نمی‌خرند | کاهش ۷۰ درصدی تولید طلا و جواهر یارانه‌ای که آب رفت؛ از ۴۵ دلار تا ۳ دلار! | یارانه فقط برای ۳ دهک تأثیرگذار است اونس جهانی پس از ۱۰ هفته رشد، عقب‌نشینی کرد (۳ آبان ۱۴۰۴) خودروسازان داخلی در یک سال اخیر محصولات خود را چقدر گران کردند؟ + جدول نرخ ارز مسافرتی گران شد قیمت دینار عراق و افغانی افغانستان امروز در مشهد چقدر است؟ (۳ آبان ۱۴۰۴) ویدئو | وضعیت خدمات‌رسانی به مشتریان بانک آینده چه می‌شود؟ قیمت امروز میوه اعلام شد (۳ آبان ۱۴۰۴) | افزایش نرخ ۵ قلم میوه در مشهد طی یک هفته
سرخط خبرها

خط تولید شرکت‌ها برای تولید محلول‌ ضدعفونی‌کننده تغییر یافت

  • کد خبر: ۲۰۰۵۴
  • ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۰
خط تولید شرکت‌ها برای تولید محلول‌ ضدعفونی‌کننده تغییر یافت
معاون امور بازرگانی سازمان صمت خراسان رضوی گفت:‌ شرکت‌هایی که مواد شوینده تولید می‌کردند و یا برخی از شرکت‌های دارویی، در حال تغییر خط تولید خود به سمت محلول‌های ضدعفونی‌کننده هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی غفوری مقدم در خصوص ظرفیت تولید محصولات بهداشتی برای مقابله با شیوع کرونا، گفت: برخی از شرکت‌ها مشغول تولید این محصولات هستند و بعضی از شرکت‌ها نیز به جهت عدم نیاز بازار به این محصولات پیش از این، تولید نداشتند. اما اکنون در حال پیگیری هستیم تا شرکت‌هایی که تولید داشتند با افزایش ظرفیت و شرکت‌هایی که نیاز به حمایت جهت مرتفع شدن مشکلات خود برای تولید دارند، با کمک سازمان صمت، دانشگاه علوم پزشکی و شرکت‌های شهرک صنعتی، مجدداً اقدام به تولید کنند.

تولید روزانه ۹۰ هزار ماسک در استان

غفوری مقدم در خصوص واحدهای تولید ماسک در استان نیز بیان کرد: در حال حاضر دو واحد فعال تولید ماسک در استان داریم که یکی روزانه حدوداً ۶۰ هزار و دیگری حدود ۲۷ هزار عدد ماسک تولید می‌کنند. واحد دیگری نیز داریم که در حال انتقال ماشین‌آلات خود به استان است تا به زودی به تولید ماسک بپردازد.

وی با بیان اینکه دو واحد تولیدی داریم که روزانه حدوداً ۱۵ هزار لیتر الکل تولید می‌کنند، اظهار کرد: سعی داریم تا میزان تولید این واحدها را افزایش دهیم؛ همچنین برای تأمین نیاز مردم با کمک دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از دیگر استان‌ها نیز الکل وارد کنیم‌، زیرا در شرایط فعلی میزان مصرف این ماده به جهت پایه اصلی محلول‌ها و ژل‌های ضدعفونی کننده افزایش پیدا کرده است.

معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در مورد محلول‌های ضدعفونی کننده، ابراز کرد: واحدهای تولید این محلول‌ها شامل واحدهای تولیدی و واحدهایی که در حال تغییر خط تولید خود هستند، می‌شود. برای مثال شرکت‌هایی که مواد شوینده تولید می‌کردند، اکنون در حال تغییر خط تولید خود به سمت محلول‌های ضدعفونی‌کننده هستند. همچنین برخی از شرکت‌هایی که به تولید مواد دارویی می‌پردازند، اکنون بخشی از ظرفیت خود را به این محصولات اختصاص داده‌اند.

در حوزه تولید محلول‌های ضدعفونی کننده شرایط خوبی در استان داریم

غفوری مقدم با اشاره به اینکه خوشبختانه در حوزه تولید محلول‌های ضدعفونی کننده شرایط خوبی در استان داریم، بیان کرد: حتی واحدهایی در سطح استان داریم که سعی دارند به این خط تولید اضافه شوند اما چون نیاز به الکل داریم، سعی می‌شود تا ابتدا میزان الکل مورد نیاز را تأمین کنیم. در حال حاضر حدود هشت واحد تولیدی در استان، به تولید محلول و ژل ضدعفونی کننده دست می‌پردازند.

وی در خصوص تولید دستکش در استان نیز بیان کرد: طبق اطلاعاتی که در اختیار ما قرار دارد، در حال حاضر یک واحد تولیدی با ظرفیت تولید روزانه بیش از ۸۰ هزار دستکش در استان فعالیت می‌کند.

غفوری مقدم در خصوص توزیع اقلام بهداشتی مورد نیاز در سطح استان بیان کرد: در استان ستادی به نام، ستاد مقابله با کرونا تشکیل شده است که کمیته تأمین و توزیع اقلام مورد نیاز برای مقابله کرونا در سطح استان، زیر مجموعه آن است. این کمیته به‌طور مستمر در حال تشکیل جلسه است که دستگاه‌های مختلفی نیز عضو آن هستند. اما محوریت توزیع این اقلام با دانشگاه علوم پزشکی مشهد است و چند شرکت پخش دارویی مدیریت توزیع آن‌ها را برعهده دارند.

وی افزود: البته نظارت بر امور این شرکت‌های پخش دارویی با سازمان صنعت و معدن استان است. بخشی از اقلام مانند الکل و محلول‌های ضدعفونی کننده به طور روزانه توزیع می‌شوند و ما بازرس‌هایی را در محل‌هایی توزیع محصولات می‌فرستیم تا فرآیند توزیع الکل و محلول‌های ضدعفونی کننده را بازرسی کرده و مطمئن شوند تا محصولات به دست مصرف کنندگان می‌رسد.

ممنوع بودن صادرات اقلام بهداشتی در شرایط فعلی

معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در انتها گفت: به جهت تأمین نیاز کشور تعرفه واردات ماسک، محلول‌های ضدعفونی کننده و لباس‌های مخصوص آنها برای ورود به کشور صفر و صادرات آنها نیز ممنوع شده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->