توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پوتین آمریکا را متهم به انفجار خط لوله نورد استریم کرد

  • کد خبر: ۲۰۰۵۷۸
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۴
پوتین آمریکا را متهم به انفجار خط لوله نورد استریم کرد
رئیس جمهور روسیه مدعی شد که بمباران خطوط لوله گاز نورد استریم به احتمال زیاد توسط ایالات متحده یا کشوری که به دستور آن عمل می‌کند، صورت گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس جمهور روسیه روز پنجشنبه مدعی شد که بمباران خطوط لوله گاز نورد استریم به احتمال زیاد توسط ایالات متحده یا کشوری که به دستور آن عمل می‌کند، صورت گرفته است.

هر کدام از خطوط لوله گاز طبیعی نورد استریم ۱ و ۲ از دو کانال مجزا تشکیل شده است که روسیه و آلمان را به هم متصل می‌کند.

سه خط از این چهار خط خطوله، در یک رشته انفجار در نزدیکی جزیره بورنهولم دانمارک در سپتامبر ۲۰۲۲ نابود شدند که باعث قطع اتصال بخش انرژی آلمان با مسکو شد و وابستگی اقتصاد این کشور به گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) آمریکا که گران‌تر از گاز خط لوله روسیه بود، را رقم زد.

خودداری کشور‌های اتحادیه اروپا از تحقیقات مشترک درباره انفجار‌های نورد استریم

پوتین در جریان رویداد پرسش و پاسخ خود با رسانه‌ها و عموم مردم که روز پنجشنبه برگزار شد، در مورد این موضوع تأکید کرد که اتحادیه اروپا خود مقصر مشکلات عرضه گاز است که با آن مواجه شده است.

وی گفت: به‌طور عجیبی، آن‌ها سعی کردند این (کمبودها) را به گردن ما بیندازند و ادعا کنند که ما چیزی را نمی‌فروشیم. این کاملاً بی‌معنی است، زیرا ما نبودیم که خط لوله گاز یامال-اروپا را در لهستان، شاخه دوم خط لوله از طریق خاک اوکراین بستیم، بلکه اوکراین بود که این کار را انجام داد. ما نورد استریم ۱ و تا حدی نورد استریم ۲ را منفجر نکردیم. این کار به احتمال زیاد توسط آمریکایی‌ها یا شخصی به دستور آن‌ها انجام شده است.

پوتین در ادامه تصریح کرد که یکی از خطوط لوله نورد استریم ۱ در شرایط کار قرار دارد، اما آلمان در برابر ازسرگیری عرضه گاز مقاومت می‌کند.

رئیس جمهور روسیه تاکید کرد که غول انرژی این کشور یعنی شرکت گازپروم یک شریک قابل اعتماد است و به تمام تعهدات قراردادی خود عمل می‌کند.

بر اساس این گزارش، تحقیقات در مورد خرابکاری پروژه نورد استریم تاکنون نتوانسته است مجرم را به طور قطعی شناسایی کند. برخی ادعا کرده‌اند که این حمله توسط کی‌یف سازماندهی شده است، در حالی که برخی دیگر نیز انگشت اتهام را به سوی ایالات متحده گرفته اند.

سیمور هرش، روزنامه‌نگار معروف آمریکایی مدعی شده است که جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا به سیا دستور داده است که این خطوط لوله را منفجر کند.

هرش با استناد به منابعی در جامعه اطلاعاتی مدعی شد که غواصان سیا که با نیروی دریایی نروژ کار می‌کنند، تابستان گذشته با استفاده از تمرین ناتو در این منطقه، بمب‌هایی را که از راه دور کنترل می‌کردند، روی این اتصالات کار گذاشته بودند.

پوتین در ماه مارس گفت که با نتایج هرش "کاملاً موافق است" و ایالات متحده به دلیل موقعیتش به عنوان یک تامین کننده رقیب گاز برای اروپا از این حمله سود برده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->