بازی با مرگ با بلع یک کیلو و ۸۰۷ گرم تریاک در تربت حیدریه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قتل بر اثر اختلاف مالی در لرستان | دستگیری قاتل در کمتر از یک ساعت ماجرای تیراندازی پلیس تهران در قلهک چه بود؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب پرداخت ۱۸۵هزار میلیارد تومان از دیون دولت به سازمان تأمین اجتماعی در بودجه ۱۴۰۴ لخته‌شدن خون در مغز مرد ترکیه‌ای، زبانش را دانمارکی کرد! افزایش سرقت از مشاغل حساس در تهران؛ آیا قوانین بازدارنده کافی هستند؟ شمار موتورلانس‌های اورژانس مشهد بیش از ۲ برابر شد هشدار به مادران باردار: نشانه‌های زایمان زودرس را بشناسید آمار تلفات و تعداد مصدومان انفجار شدید در اسکله شهید رجایی بندرعباس + فیلم واکسیناسیون از مرگ‌ومیر ۴۰ درصد از کودکان جلوگیری کرده است رئیس کمیسیون اصل نود مجلس: خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی همسر متوفی بلافاصله مسدود نشود آخرین فرصت ثبت‌نام برای ترمیم سوابق تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد نقش آفرینی موفق شعبه ۳۰۳ شورای حل اختلاف مشهد در صلح و سازش یک پرونده مطالبه طلا انفجار شدید در بندر شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم و علت انفجار برنامه جدید معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش برای دبستانی‌ها آمار عجیب ازدواج در ایران؛ زنان متأهل کمتر از مردان! | ۲۵ هزار ازدواج بالای ۵۰ سال قدردانی از معلم، زیر فشار تجملات چند توصیه مؤثر برای روز کنکور | چطور درس‌ها را جمع‌بندی کنیم؟ تأثیر معدل در کنکور ۱۴۰۴ قطعی شد | توضیح وزیر سابق آموزش و پرورش از فواید این تصمیم استرداد ۶۸۹ هزار تبعه غیرمجاز افغان از مرز‌های خراسان رضوی طی سال ۱۴۰۳ ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی چه‌زمانی آغاز می‌شود؟ چند توصیه‌ پزشکی به خانم‌های نزدیک به ۴۰ سال سرقت میلیاردی از خانه‌های خالی! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۶ درجه می‌رسد ۱۲ نوزاد از ابتدای سال در آمبولانس‌های اورژانس خراسان رضوی متولد شده‌اند (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دارو‌های گیاهی را خودسرانه مصرف نکنید
سرخط خبرها

قطره‌های خون، راز سرقت‌های سریالی زن و شوهر میانسال را برملا کرد

  • کد خبر: ۲۰۰۶۱۲
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۰
قطره‌های خون، راز سرقت‌های سریالی زن و شوهر میانسال را برملا کرد
قطره‌های خون ریخته کف منزل مسکونی، ذهن مأموران را درگیر کرده بود. این احتمال وجود داشت که یکی از سارقان هنگام دستبرد به این خانه، زخمی شده باشد.

به گزارش شهرآرانیوز سارقان هیچ سرنخی از خود به جا نگذاشته بودند. انگار خانه‌هایی را برای سرقت انتخاب کرده بودند که هیچ دوربین مداربسته‌ای اطرافش نباشد، بنابراین هیچ تصویری از چگونگی سرقت وجود نداشت. در حالی تعدادی سرقت از منازل در شمال شهر به پلیس گزارش شد که پیگیری‌های بعدی این احتمال را که پلیس مشهد با یک باند روبه‌رو باشد، تقویت کرد. بررسی میدانی از صحنه جرم، یگانه راه پیش روی پلیس بود.

در بررسی یکی از صحنه‌های سرقت مشخص شد که سارقان در نبود ساکنان این منزل، پس از شکستن شیشه در، وارد خانه شده و مقادیری طلا و جواهر، یک دستگاه لپ‌تاپ و دیگر وسایل باارزش به ارزش تقریبی ۱۵۰ میلیون تومان را سرقت کرده‌اند. درست در لحظه‌ای که مأموران قصد بازگشت داشتند، متوجه چند لکه خون مقابل در ورودی پذیرایی این خانه شدند. پرس‌وجو از اهالی منزل درباره زخمی‌شدن آن‌ها بی‌نتیجه بود و مأموران متوجه شدند که سرنخی مهم کشف کرده‌اند، سرنخی که خیلی زود منجر به انهدام یک باند خانوادگی سرقت در مشهد شد.

قطره‌های خون ریخته کف منزل مسکونی، ذهن مأموران را درگیر کرده بود. این احتمال وجود داشت که یکی از سارقان هنگام دستبرد به این خانه، زخمی شده باشد. این سرنخ توجه سرهنگ احمد نگهبان، رئیس پلیس مشهد را نیز به خود جلب کرد و از کارآگاهان پلیس آگاهی مشهد خواست تا این سرنخ مهم را پیگیری کنند.

تیم رسیدگی‌کننده پرونده با استفاده از شیوه‌های پلیسی و همچنین بهره‌گیری از سرنخ به‌جامانده از متهمان که احتمالا هنگام تخریب شیشه در ورودی یکی از آن‌ها زخمی شده باشد، توانستند یک متهم سابقه‌دار و معتاد را شناسایی و او را تحت تعقیب شبانه‌روزی قرار بدهند.

تحقیقات برای دستگیری متهم در حالی آغاز شد که این فرد جا و مکان مشخصی نداشت و همین موضوع موجب شده بود تا دستگیری متهم به وقفه بیفتد. سرانجام مأموران توانستند مخفیگاه متهم را در بولوار طبرسی شمالی شناسایی کنند.

کارآگاهان پلیس آگاهی پس از هماهنگی‌های لازم قضایی در اقدامی ضربتی و غافل‌گیرانه متهم و همدستش را که زنی جوان و معتاد است، دستگیر کردند و با بازرسی از محل تعداد زیادی آچارآلات، دو دستگاه کامپیوتر خودرو، دو تلفن همراه مسروقه و تعدادی لوازم داخل خودرو کشف کردند.

متهم چهل‌وسه ساله باتوجه‌به مستندات به دست آمده از مخفیگاهش و دیگر مدارکی که نقش او را در سرقت‌ها نشان می‌داد، طی چند مرحله بازجویی به دو فقره سرقت منزل، یک دستگاه موتورسیکلت و ۴۸‌فقره سرقت قطعات و محتویات داخل خودرو در محدوده بولوار طبرسی شمالی و جنوبی، پنجتن، گلشهر، وحید، رسالت، شفا و خواجه‌ربیع با همدستی همسرش و فروش اموال مسروقه به فردی مال‌خر در حاشیه شهر مشهد اعتراف کرد.

متهم درباره اینکه چرا اقدام به سرقت می‌کرده است، اعتراف کرد که با همسرش به طور موقت ازدواج کرده است و به‌خاطر اینکه هر دو از سوی خانواده‌هایشان طرد شده‌اند، برای تأمین موادمخدر و هزینه‌های زندگی اقدام به سرقت می‌کرده‌اند و مکان زندگی‌شان نیز پاتوق‌های اعتیاد بوده است.

در ادامه نیز مال‌خر اموال مسروقه شناسایی و متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->