امانی: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران بود وحشت اسرائیلی‌ها از آزادی «مهم‌ترین زندانی جهان» وزیر جنگ اسبق اسرائیل: باید غزه را اشغال کنیم اعلام جدایی سرکنسول سوریه در دبی از دولت الجولانی حمایت السودانی از حل دیپلماتیک اختلافات میان ایران و آمریکا ترامپ به زلنسکی: یا شروط روسیه را بپذیر یا اوکراین نابود می‌شود نقض آتش بس در غزه با شهادت ۴۴ فلسطینی (۲۷ مهر ۱۴۰۴) درگیری رؤسای جمهور آمریکا و کلمبیا بالا گرفت واکنش بقائی به شکنجه شهروند سوئدی توسط نظامیان اسرائیلی نتانیاهو دستور جلوگیری از ورود کمک‌ها به غزه را داد ۲ نظامی صهیونیست در نوار غزه به هلاکت رسیدند (۲۷ مهر ۱۴۰۴) ترامپ: حذف تعرفه‌ها امنیت ملی آمریکا را به ‌خطرمی‌اندازد هیئت حماس برای پیگیری اجرای توافق آتش‌بس غزه به مصر می‌رود چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای حمله به حماس | ویتکاف: توافق فرونپاشد سردار رادان: خانواده‌های شهدا نماد ماندگاری فرهنگ ایثار و مقاومت هستند هماهنگی اسرائیل با آمریکا برای حمله به غزه حمله مرگبار آمریکا به یک قایق در کارائیب + فیلم ترامپ: حمله به تاسیسات اتمی ایران زمینه توافق صلح در غزه را فراهم کرد واکنش حماس به حملات اسرائیل به نوار غزه کنفرانس بین‌المللی بازسازی نوار غزه برگزار می‌شود گزارش عراقچی از اقدامات دستگاه دیپلماسی در خصوص مقابله با تحریم‌ها پزشکیان: هیچ موضوعی نباید بر معیشت مردم تقدم و ترجیح یابد آغاز حملات گسترده و سنگین اسرائیل به نوار غزه + فیلم (۲۷ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو برای بررسی اوضاع غزه جلسه امنیتی برگزار می‌کند افزایش ۳۴ درصدی بودجه دفاعی ترکیه | آنکارا به دنبال چیست؟ ثبت جنایتی جدید از رژیم صهیونیستی| سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی به دست جنایتکاران اسرائیلی حماس توسط وزیر جنگ اسرائیل تهدید شد
سرخط خبرها

سردار سلامی: عاملان جنایت راسک به زودی طعم تلخ انتقام را خواهند چشید

  • کد خبر: ۲۰۰۶۶۶
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۷
  • ۱
سردار سلامی: عاملان جنایت راسک به زودی طعم تلخ انتقام را خواهند چشید
فرمانده کل سپاه در پیامی خطاب به سردار احمدرضا رادان تاکید کرد که عاملان جنایت راسک به زودی با دریافت ضربات مهلک و ویرانگر، طعم تلخ انتقام را خواهند چشید.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی جنایت اخیر گروهک تروریستی «جیش الظلم» در شهرستان راسک استان سیستان و بلوچستان و به شهادت رسیدن جمعی از نیرو‌های فداکار و دلیر انتظامی سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، پیامی خطاب به سردار سرتیپ پاسدار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران صادر کرد.

متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

برادر ارجمند سردار سرتیپ پاسدار احمدرضا رادان

فرمانده محترم کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران

سلام علیکم.

شهادت مظلومانه و پرافتخار جمعی از رزمندگان رشید و جان بر کف فرماندهی انتظامی راسک در استان سیستان و بلوچستان در جنایت ناجوانمردانه و تروریستی گروهک منفور و جنایت پیشه «جیش الظلم» تحت مدیریت و پشتیبانی سرویس‌های جاسوسی بیگانه در ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علی‌ها را تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم.

بی تردید این جنایت بزرگ و اقدام سبوعانه، انتقام نظام سلطه و صهیونیسم از بیداری، بصیرت و هوشمندی ملت عظیم‌الشأن ایران به ویژه مردم غیور و غیرتمند سیستان و بلوچستان که همواره بی‌اعتنایی خود نسبت به نقشه‌ها و توطئه‌های شوم و تفرقه انگیز آنان را به نمایش گذارده‌اند، بوده و در معادله‌ای معکوس منجر به تعمیق وحدت، یکپارچگی و همدلی نیرو‌های مسلح و مردمان آن خطه در صیانت از امنیت و آرامش منطقه و مقابله با عوامل سلب آرامش از مردم خواهد شد.

دشمنان کینه توز امنیت ایران و ایرانی بدانند حافظان امنیت و مدافعان نظم و آرامش جامعه اسلامی به زودی با تحمیل ضربات مهلک و ویرانگر طعم تلخ انتقام این جنایت را به عاملان و مسببان آن خواهند چشانید.

اینجانب شهادت پرافتخار ۱۲ تن از سربازان ولایت و نیرو‌های حافظ امنیت و نظم در شهرستان راسک را به محضر حضرت، ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، مقام عظمای ولایت و رهبری و فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، جنابعالی و آحاد فرماندهان و کارکنان شجاع و دلاور فراجا، خانواده معزز شهیدان و همچنین مردم شریف و قهرمان استان سیستان و بلوچستان تبریک و تسلیت عرض نموده و ضمن طلب علو درجات و همجواری کلیه شهدا با شفیعیه محشر حضرت فاطمه زهرا سلام الله علی‌ها و سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، سلامتی و شفای عاجل مجروحین حادثه صبر شکیبایی و ثبات قدم بازماندگان و همرزمان سلحشور آنان را از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌کنم.

سرلشکر پاسدار حسین سلامی

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
0
0
حسین خالی بند
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->