اولین خروجی استقلال در نیم‌فصل مشخص شد صیادمنش: از استقلال پیشنهاد نداشتم! مصائب ساپینتو با ۹ ملی‌پوش داخلی و خارجی پخش زنده بازی فوتسال ایران و ازبکستان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین سرمربی سابق تیم ملی والیبال: صابر به تیم ملی پشت نکرد اردوی تیم ملی فوتبال استارت خورد ستاره‌های پاری سن ژرمن مهمان ویژه بیمارستان‌های پاریس رضاییان در فکر جدایی از استقلال پایان کار خانبان و پرسپولیس تاریخ و ساعت بازی منچسترسیتی و لیورپول | غول‌های خفته پنجه در پنجه می‌شوند والیبال نشسته ایران دیگر اول نیست اردوبادی، رئیس هیئت‌مدیره پرسپولیس شد نارضایتی استقلال از سازمان لیگ | فاصله استراحت کمتر تا دربی، سوژه جدید ساپینتو اراک، میزبان دربی ۱۰۶ در ذهن قلعه‌نویی چه می‌گذرد؟ | ۷ کمک‌مربی روی نیمکت تیم ملی؛ برای بازیکنان جا نیست رضاییان و چشمی از تیم ملی حذف شدند قلعه نویی ملی پوشان را به خط کرد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + عکس سومین برد والیبالیست‌های ایرانی در عربستان نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی خیبر و تراکتور (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | رحمتی ترمز تراکتور را کشید عزیزی خادم گزینه مدیرعاملی استقلال شد
سرخط خبرها

جزئیات نشست AFC با حضور نماینده ایران

  • کد خبر: ۲۰۱۱۵
  • ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۸
جزئیات نشست AFC با حضور نماینده ایران
در نشست دوحه نمایندگان فدراسیون‌های فوتبال قطر، ایران و عراق پیشنهاد‌های خود را درباره زمان برگزاری مجدد رقابت‌های لیگ قهرمانان و انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارائه دادند.
به گزارش شهرآرانیوز، در گزارش نسخه چاپی امروز (شنبه) روزنامه الوطن قطر در مورد نشست اضطراری روز گذشته کنفدراسیون فوتبال آسیا با نمایندگان رسمی فدراسیون‌های فوتبال قطر، ایران و عراق در دوحه آمده است: در هتل شرایتون دوحه توافق جمعی نماینده رسمی فیفا، کنفدراسیون فوتبال آسیا و نمایندگان قطر، ایران و عراق برای به تعویق افتادن تمامی رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ و لیگ قهرمانان آسیا به‌خاطر شیوع ویروس کرونا حاصل شد. در این نشست در مورد تاریخ جدید برگزاری رقابت‌ها به بحث و تبادل‌نظر پرداختند و تصمیم نهایی پس از نشست دوم کنفدراسیون فوتبال آسیا با دیگر نمایندگان غرب این قاره شامل عربستان، امارات و ازبکستان در دبی اتخاذ و اعلام می‌شود. به‌طور کلی انتظار می‌رود کنفدراسیون فوتبال آسیا حداقل یک ماه کلیه رقابت‌های باشگاهی و ملی را به تعویق بیندازد.

بر اساس این گزارش، در نشست دوحه نمایندگان فدراسیون‌های فوتبال قطر، ایران و عراق پیشنهاد‌های خود را درباره زمان برگزاری مجدد رقابت‌های لیگ قهرمانان و انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارائه دادند. این نهاد آسیایی در پایان نشست‌های خود با نمایندگان شرق و غرب این قاره به‌صورت رسمی تقویم جدید رقابت‌ها را رسانه‌ای خواهد کرد. پیش از این نمایندگان شرق آسیا در مالزی موافقت خود را با تعویق بازی‌ها اعلام کرده بودند و کنفدراسیون فوتبال آسیا در نشست جداگانه‌ای نیز با فیفا در مورد این اقدام به توافق رسید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->