نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض دوباره استقلال به زمان بازی با صنعت نفت آبادان سومین فصل سیاه استقلال در تاریخ لیگ برتر| ۱۰ باخت، مثل دومین دوره لیگ برتر! حمایت عابدینی از مدیرعاملی خبیری در پرسپولیس اسکوچیچ در مسیر برانکو جدول نهایی لیگ برتر فوتبال در فصل ۱۴۰۴-۱۴۰۳ | از قهرمانی تراکتور تا سقوط شهر خسته ویدیو| جشن قهرمانی تراکتور تبریز در لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتیجه و ویدیو خلاصه بازی استقلال خوزستان و تراکتور(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)| پیروزی قهرمان جدید ایران نتیجه بازی پرسپولیس و هوادار در آخرین بازی لیگ(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| برد بی فایده در گام آخر نتیجه بازی استقلال و سپاهان در هفته آخر لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| شکست مصلحتی شاگردان جباری! ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و هوادار در ورزشگاه آزادی(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدیو| خلاصه بازی سپاهان و استقلال در هفته آخر لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیت شریفی قهرمان آسیا شد + فیلم جباری: استقلال مقابل سپاهان جوانمردانه بازی می‌‍‌کند واکنش فدراسیون فوتبال به شایعه سرمربیگری مجیدی در تیم ملی فوتبال ایران مجیدی در امارات ماندنی شد بازیکنان جوانان و امید در ترکیب استقلال مقابل سپاهان+عکس مشکل جدید استقلال برای عقد قرارداد با سیدورف
سرخط خبرها

جزئیات نشست AFC با حضور نماینده ایران

  • کد خبر: ۲۰۱۱۵
  • ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۸
جزئیات نشست AFC با حضور نماینده ایران
در نشست دوحه نمایندگان فدراسیون‌های فوتبال قطر، ایران و عراق پیشنهاد‌های خود را درباره زمان برگزاری مجدد رقابت‌های لیگ قهرمانان و انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارائه دادند.
به گزارش شهرآرانیوز، در گزارش نسخه چاپی امروز (شنبه) روزنامه الوطن قطر در مورد نشست اضطراری روز گذشته کنفدراسیون فوتبال آسیا با نمایندگان رسمی فدراسیون‌های فوتبال قطر، ایران و عراق در دوحه آمده است: در هتل شرایتون دوحه توافق جمعی نماینده رسمی فیفا، کنفدراسیون فوتبال آسیا و نمایندگان قطر، ایران و عراق برای به تعویق افتادن تمامی رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ و لیگ قهرمانان آسیا به‌خاطر شیوع ویروس کرونا حاصل شد. در این نشست در مورد تاریخ جدید برگزاری رقابت‌ها به بحث و تبادل‌نظر پرداختند و تصمیم نهایی پس از نشست دوم کنفدراسیون فوتبال آسیا با دیگر نمایندگان غرب این قاره شامل عربستان، امارات و ازبکستان در دبی اتخاذ و اعلام می‌شود. به‌طور کلی انتظار می‌رود کنفدراسیون فوتبال آسیا حداقل یک ماه کلیه رقابت‌های باشگاهی و ملی را به تعویق بیندازد.

بر اساس این گزارش، در نشست دوحه نمایندگان فدراسیون‌های فوتبال قطر، ایران و عراق پیشنهاد‌های خود را درباره زمان برگزاری مجدد رقابت‌های لیگ قهرمانان و انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارائه دادند. این نهاد آسیایی در پایان نشست‌های خود با نمایندگان شرق و غرب این قاره به‌صورت رسمی تقویم جدید رقابت‌ها را رسانه‌ای خواهد کرد. پیش از این نمایندگان شرق آسیا در مالزی موافقت خود را با تعویق بازی‌ها اعلام کرده بودند و کنفدراسیون فوتبال آسیا در نشست جداگانه‌ای نیز با فیفا در مورد این اقدام به توافق رسید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->