ابهامات حذف دهک‌بندی ایثارگران رفع شد آیت‌الله عبدالله جوادی آملی: رضایت به فعل باطل، هم‌تراز انجام آن است فراخوان ثبت‌نام در «طرح ملی انسان مسئول» ویژه ماه مبارک رمضان، منتشر شد ریزش کاشی‌کاری‌های مسجد تاریخی سید اصفهان چهره سال همایش ملی سلامت معنوی اسلامی شناخته شد علی غلام آزاد، راهی مسابقات بین‌المللی قرآن الجزایر شد وزیر آموزش و پرورش: آسیب‌های دانش‌آموزان و دانشجویان از باورهای اعتقادی متناقض نشئت می‌گیرد درس‌نامه زندگی با آیه‌ها ویژه ماه مبارک رمضان روانه بازار شد رویداد ملی طبا، بستری برای درآمدزایی طلاب آیت‌الله علم‌الهدی: حوزه‌های علمیه خواهران، مولود انقلاب است | ضرورت تقویت رویش‌ها در جریان طلبگی خواهران ۷۲ زندانی حافظ کل قرآن شدند فراخوان انتخاب شعار نمایشگاه قرآن منتشر شد معاون سیاسی سپاه در مشهد: وضعیت سوریه به‌زودی تغییر می‌کند | شگفتانه‌های جدید از قدرت مقاومت در راه است مشهدالرضا (ع)، میزبان گردهمایی اساتید بسیجی حوزه‌های علمیه خواهران | فرهنگ، علم و تبلیغ، سنگر اصلی بسیج تأخیر طولانی پروازهای عمره و مشکلات جدی برای زائران خانه خدا کرونای ترک نماز! بررسی آثار حسادت بر سبک زندگی انسان بر اساس باورهای دینی | آتشی که خرمن زندگی را می‌سوزاند ویدئو | روایتی از طبخ غذا برای آوارگان سوری و لبنانی توسط مشهدی‌ها در آن سوی مرزها فرمانده سپاه امام رضا (ع)، درگذشت همسر شهید برونسی را تسلیت گفت «هُنر گمنامی»؛ رویدادی هنری برای تجلیل از مدافعان امنیت
سرخط خبرها

نعمتی در جوار، ولی نعمت

  • کد خبر: ۲۰۱۱۹۶
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۰
نعمتی در جوار، ولی نعمت
من کنکور داشتم و صبح از خانه به مقصد کتابخانه راه می‌افتادم و شب از حرم به خانه برمی‌گشتم. صبح با سلام به آقا آغاز می‌شد و شب با سلام به او به پایان می‌رسید.

روز‌های دهه ۸۰ همه راه‌ها برای من به حرم و کتابخانه آستان قدس رضوی ختم می‌شد. من کنکور داشتم و صبح از خانه به مقصد کتابخانه راه می‌افتادم و شب از حرم به خانه برمی‌گشتم. صبح با سلام به آقا آغاز می‌شد و شب با سلام به او به پایان می‌رسید. آن روز‌ها شهر برای من در رواق‌ها، صحن‌ها و میز‌های کتابخانه حرم خلاصه شده بود.

یک روز یکی از بزرگ‌تر‌های فامیل وقتی متوجه شد هرروز کتابخانه حرم می‌روم، با حسرت گفت: «خوش‌به‌حالت که هرروز حرم می‌روی.» من که غرق نعمت بودم، متوجه جمله‌اش نشدم، اما حالا می‌فهمم منظورش چه بود. آن روز‌ها کتابخانه گوهرشاد روبه‌روی مسجد گوهرشاد شبانه‌روزی بود و من و دوستانم بعضی شب‌ها همانجا پشت میز‌های چوبی کتابخانه شب را به

صبح می‌رساندیم. در ساعات اولیه بامداد برای اینکه خواب از سرمان بپرد، می‌رفتیم حرم‌گردی، صحن‌ها را گز می‌کردیم، بعد به آقا سلام می‌دادیم و برمی‌گشتیم پشت میز و درسمان را می‌خواندیم. کتابخانه آستان قدس رضوی یکی از نعمت‌ها و فرصت‌ها در مشهد است، خیلی‌ها از آنجا خاطره دارند، خیلی‌ها با خواندن کتاب‌های مورد علاقه‌شان راهشان را پیدا کرده‌اند یا به اصطلاح بارشان را همانجا بسته‌اند.

جشنواره فیلم فجر سال‌۱۳۹۷ فیلم سرخ‌پوست به کارگردانی نیما جاویدی خیلی سروصدا کرد و، چون کارگردان خراسانی بود در همان روز‌های جشنواره من و یکی از همکارانم با او در یکی از کافه‌های تهران قرار مصاحبه گذاشتیم. آن روز‌ها من در تهران دانشجو بودم و سلمان از مشهد آمد تا مصاحبه انجام شود. نیما جاویدی وسط مصاحبه به تأثیرپذیری‌اش از کتابخانه حرم گفت، به اینکه آن فضا و کتاب‌هایش چقدر توانسته به او کمک کند تا راهش را پیدا کند. او مثل من و خیلی‌های دیگر خود را وام‌دار کتابخانه آستان قدس رضوی می‌دانست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->