کتاب «گیتار اصالتاً یک ساز ایرانی است» در بازار نشر فیلم اقتباسی «شیاطین» به روایت «جیمز کامرون» فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۹ و ۱۰ مرداد ۱۴۰۴) + خلاصه داستان و زمان پخش کارگردان «پیرپسر»: محمدرضا داوودنژاد یک سینه‌سوخته تمام‌عیار است دفاع یک کارگردان از وزیر ارشاد: نمایندگان مجلس کارت زرد را باید به وزیر قبلی می‌دادند مسعود کیمیایی، پیش تولید فیلم جدیدش را آغاز کرد گروه موسیقی‌ای که هوش مصنوعی از آب در آمد! پیدا شدن نقاشی ترسناک در پارکینگ یک خانه + عکس دبیر شورای هماهنگی پاسداشت زبان فارسی منصوب شد تصاویری از حضور هنرمندان در مراسم بزرگداشت شهدای جنگ ۱۲ روزه | محسن افشانی و المیرا شریفی مقدم در بیت رهبری تأکید معاون رسانه‌ای وزیر فرهنگ بر انجام فعالیت‎‌های قرآنی محمدحسین مهدویان از جنگ ۱۲ روزه فیلم می‌سازد علیرضا قربانی در استانبول کنسرت برگزار می‌کند ویدئو | جدیدترین تریلر انیمیشن «زوتوپیا ۲» + زمان پخش
سرخط خبرها

فرهنگ شهر مشهد باید فرهنگ رضوی باشد

  • کد خبر: ۲۰۱۲۹۳
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۸
فرهنگ شهر مشهد باید فرهنگ رضوی باشد
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، گردشگری و زیارت شورای اسلامی شهر مشهد گفت: فرهنگ شهر مشهد، باید فرهنگ رضوی باشد و ویژگی‌های ایشان در شهر دیده و لحاظ شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن منصوریان در نشست تخصصی مدیران رسانه با عنوان «نقش رسانه در هویت شهر» که صبح امروز، ۳۰ آذر ۱۴۰۲، در ساختمان شورای اسلامی شهر مشهد برگزار شد، اظهار کرد: هویت شهر امام رضا علیه السلام از حیث فلسفه وجودی پررنگ است و بر هیچ‌کس این امر پوشیده نیست؛ مشهد در قیاس با دیار سربداران و یا ترشیز بزرگ، جوان‌تر است اما به سرعت توانسته پیشرفت چشمگیری داشته باشد که علت آن نیز وجود مضجع نورانی امام هشتم در این شهر است.

حجت‌الاسلام حسن منصوریان تصریح کرد: در بقای این شهر نیز باید فلسفه وجودی آن دیده شود؛ فرهنگ شهر مشهد، باید فرهنگ رضوی باشد و ویژگی‌های ایشان در شهر دیده و لحاظ شود؛ نشان مشهد نیز متعلق به افرادی است که سهمی در این منظومه وجودی و بقای آن داشته باشند.

وی افزود: نظرات زیادی برای انتخاب روز ملّی مشهد مطرح شد و روزهای بسیاری را در این خصوص پیشنهاد دادند؛ در بین تمامی نظرات یک اتفاق مغفول بود و آن اتفاق، یکشنبه خونین مشهد بود و برهمین اساس تصمیم گرفتیم تا ده دی ماه به عنوان روزملی مشهد معرفی شود. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->