مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است لوکاس واسکز از رئال مادرید جدا شد باشگاه استقلال: حسینی به‌زودی قرارداد می‌بندد واکنش مدیرعامل تراکتور به بازگشت ترابی به پرسپولیس قایدی، خرید جدید النصر + عکس باشگاه استقلال درخواستی برای بخشش ساپینتو به کمیته استیناف ارسال نکرده است حردانی: سرباز استقلالم + عکس
سرخط خبرها

ادعای باشگاه استقلال در خصوص ارسال نامه توسط فدراسیون فوتبال

  • کد خبر: ۲۰۱۷۳۸
  • ۰۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۲
ادعای باشگاه استقلال در خصوص ارسال نامه توسط فدراسیون فوتبال
باشگاه استقلال مدعی شده نامه‌ای که اخیرا از جانب این باشگاه به فیفا رفته را فدراسیون فوتبال ارسال کرده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، همچنان ماجرای سوء استفاده باشگاه استقلال از سربرگ فدراسیون فوتبال نقل محافل است و در همین راستا دستور موقت نیز صادر شده است.مسئولان باشگاه استقلال معتقدند که صدور دستور موقت علیه مسئول امور بین الملل این باشگاه به معنی تخلف نیست و این شخص مبرا خواهد شد.

به تازگی نیز یکی دیگر از مسئولان باشگاه استقلال که در بخش حقوقی استقلال فعالیت می‌کند نیز مدعی شده اساسا ارسال نامه توسط فدراسیون فوتبال انجام شده است.


بختیاری، معاون حقوقی باشگاه استقلال در این خصوص گفته: «باشگاه استقلال یک طلبی از فیفا داشت که قرار بود این مبلغ را از برای پرونده‌ای در CAS پرداخت کند. هیچ ضرر و منفعتی متوجه فدراسیون فوتبال در این مسئله نبود. بعد از درخواست باشگاه استقلال، فدراسیون فوتبال باید نامه‌ای را برای فیفا ارسال می‌کرد. ما نمونه این نامه را در ارتباط با پرونده‌های دیگر را در اختیار داشتیم و به فدراسیون دادیم. به هیچ عنوان امکان ارسال این نامه از درگاهی به جز فدراسیون فوتبال وجود ندارد. وقتی اصلا امکان ارسال نامه وجود ندارد، پس شکایت از استقلال کاملا بی معنا است. ما به روشنی بالای ارسال این نامه برای فدراسیون فوتبال نوشته ایم که جهت هرگونه نمونه و تغییر این نامه ارسال شده است. این نامه را خود فدراسیون فوتبال ارسال کرده است.»

معاون حقوقی استقلال ادامه داده: «وقتی پرونده‌ای به کمیته انضباطی ارسال می‌شود، برای کنترل حواشی یک دستور موقتی صادر می‌شود. درباره حکم کمیته اخلاق هم همین مساله است و دستوری موقتی که صادر شده به معنای حکم علیه بین الملل باشگاه استقلال نیست.»

با توجه به توضیحات بختیاری پیش بینی می‌شود باشگاه استقلال در روز‌های آتی بیانیه‌ای در این خصوص صادر کرده و درباره اینکه زیر مجموعه این باشگاه در ماجرای سوء‌استفاده از سربرگ فدراسیون فوتبال تقصیری به گردن نداشته، صادر کند. گفته می‌شود خطیر در حال رایزنی با عوامل فدراسیون فوتبال است تا به نوعی این مسئله ختم به خیر شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->