دادستان جدید عمومی‌وانقلاب مرکز خراسان رضوی: برخورد با اراذل و اوباش و رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی در اولویت است وزیر نفت: بنزین سوپر توسط بخش خصوصی وارد می‌شود کابینه عربستان در واکنش به توهم «اسرائیل بزرگ»: تشکیل فلسطین مستقل یک حق مشروع است علت اختلال GPS از سوی وزیر ارتباطات عنوان شد سخنگوی قوه قضاییه: آشفتگی اخیر در بازار خودرو متوجه وزارت صمت است | در حوزه رمزارز با خلا قانونی گسترده‌ای روبه‌رو هستیم جلسه هیئت دولت به ریاست عارف برگزار شد | تا پایان سال ۵ هزار مگاوات انرژی خورشیدی به ظرفیت تولید برق کشور اضافه می‌شود فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص): نیروهای مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند بقایی: سفر رئیس جمهور در راستای سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران برای گسترش همکاری با همسایگان است دستیار ویژه رئیس جمهور: نیاز امروز کشور صیانت از همبستگی ملی است وزیر دفاع: ایران در پاسخ به ماجراجویی احتمالی دشمن موشک های جدید به‌کار می‌گیرد رئیس دیوان عالی کشور: پیشرفت‌هایی که بعد از پیروزی انقلاب داشته‌ایم بر کسی پوشیده نیست دادستان کل کشور: یکی از دلایل حمله رژیم صهیونیستی به ایران اقتدار و پیشرفت ایران بود | حمایت غربی‌ها به رژیم صهیونیستی انگیزه داد عراق، میدان جنگ جدید مقاومت با آمریکا | روایت شهرآرانیوز از ناگفته‌های طرح خروج سربازان آمریکایی از عراق اسرائیل در حال برنامه‌ریزی عملیات اشغال غزه حملات شدید اسرائیل به مناطق مسکونی در شمال غزه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) واکنش فرانسه به اتهام‌زنی نتانیاهو علیه ماکرون: شرم آور است FATF کل جبهه مقاومت را تروریستی می‌داند پزشکیان وارد بلاروس شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان تاکید کرد: سیاست قطعی ایران نسبت به ارمنستان تعمیق روابط دوستانه و گسترش همکاری‌ها است آیا ادارات گرگان و گلستان در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ایران، روسیه و چین با بازگرداندن قطعنامه‌های شورای امنیت مخالفت کردند وزیر ارتباطات: توسعه فیبر باید هم‌زمان با تأمین مودم‌های مناسب پیش برود ۵۱ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) «عین‌الاسد» تعطیل می‌شود | مستشاران نظامی آمریکا در مسیر خروج دائمی از عراق آیا ادارات ایلام در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ گفتگوی تلفنی پوتین با محمدبن سلمان پهپاد اسرائیلی در جنوب لبنان سقوط کرد
سرخط خبرها

هلاکت ۴۸ اسرائیلی و انهدام۳۶ خوردو زرهی توسط قسام

  • کد خبر: ۲۰۱۹۲۳
  • ۰۳ دی ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۷
هلاکت ۴۸ اسرائیلی و انهدام۳۶ خوردو زرهی توسط قسام
نیروهای قسام ۳۵ خودروی زرهی را منهدم و ۴۸ نظامی صهیونیستی را طی ۴ روز به هلاکت رساندند.

به گزارش شهرآرانیوز، نیروهای قسام از انهدام ۳۵ خودروی زرهی و قتل ۴۸ نظامی صهیونیستی طی ۴ روز خبر داده‌اند.

در این ارتباط، «ابوعبیده»، سخنگوی گردان‌های قسام شاخه نظامی حماس تاکید کرد که این گردان‌ها در ۴ روز گذشته ۳۵ خودروی زرهی ارتش رژیم صهیونیستی را در محورهای مختلف نبرد در نوار غزه به طور کلی یا جزیی منهدم کرده است.

ابوعبیده تاکید کرد که مجاهدان قسام همچنین ۴۸ نظامی اسراییلی را به قتل رسانده و ده‌ها نفر دیگر را زخمی کردند.

سخنگوی قسام بیان کرد: «علاوه بر این، ۲۴ عملیات نظامی دیگر انجام شد که طی آن نیروهای اشغالگر اسراییلی با راکت‌های ضدزره، ضدنفر و ضداستحکامات هدف قرار گرفتند و مبارزان قسام از فاصله صفر با آن‌ها درگیر شدند و نیروهای پشتیبانی دشمن را هم هدف قرار دادند.»

ابوعبیده اظهار داشت که مبارزان قسام دو تونل بمب‌گذاری شده را هم پس از ورود نیروهای یگان یالوم منفجر کرده و یک میدان مین را هم هنگام ورود نیروها و ادوات جنگی دشمن منفجر کردند.

سخنگوی قسام اشاره کرد که ۶ مورد عملیات تک‌تیراندازی هم انجام شده و مجاهدان قسامی مقرهای فرماندهی میدانی دشمن و نیروها و ادوات جنگی آن را با گلوله‌های خمپاره و راکت‌های کم برد در هم کوبیده و شهر اشغالی تل آویو را هم هدف حمله موشکی قرار دادند.

از سوی دیگر، مقاومت فلسطین موفق شده است که تعدادی از جاسوسان رژیم صهیونیستی را بازداشت نماید. یک منبع در بخش امنیت مقاومت فلسطین اعلام کرد که فرماندهان مقاومت پس از بررسی اسناد امنیتی به دست آمده در جریان عملیات طوفان الاقصی، تعدادی از جاسوسان رژیم صهیونیستی را در نوار غزه شناسایی و بازداشت کردند.

منبع مذکور اشاره کرد که فرماندهان مقاومت به گنجی راهبردی دست یافتند که شامل اطلاعات امنیتی حساس در مورد چگونگی ارتباط سرویس‌های امنیت داخلی رژیم صهیونیستی شاباک با جاسوسان خود در نوار غزه و شیوه کار این جاسوسان است و همین مساله کار سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی در غزه در جریان نبرد طوفان الاقصی را با سختی و دشواری زیادی مواجه کرده است.

ساعتی پیش از این نیز، روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت اذعان کرد که روز هفتم اکتبر (آغاز عملیات طوفان الاقصی) ارتش رژیم صهیونیستی شهرک‌نشینان صهیونیست را هدف قرار داده است.

یدیعوت آحارونوت در مورد جزییات این رخ‌داد نوشت: یک تانک ارتش ۱۲ اسراییلی را در محل اقامتشان در شهرک بییری هدف قرار داد و آنان را کشت.

نکته جالب توجه آن است که به اذعان یدیعوت آحارونوت این اتفاق در حالی رخ داده که ارتش رژیم صهیونیستی از حضور این ۱۲ شهرک‌نشین صهیونیست در ساختمان هدف گرفته شده اطلاع داشته است.

این روزنامه عبری زبان ادامه داد: ژنرال «باراک حیرام» شخصی است که فرمان هدف قراردادن این ساختمان و افراد داخل آن را صادر کرده است. وی این دستور را با ادعای پنهان‌شدن افراد حماس در این ساختمان، صادر نموده است.

گفتنی است پیش‌تر نیز سخنانی در مورد هدف قراردادن شهرک‌نشینان صهیونیست از سوی نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در روز هفتم اکتبر و آغاز عملیات طوفان‌الاقصی بیان شده بود که مطلب اذعان‌شده فوق از سوی روزنامه یدیعوت آحارونوت این سخنان را تأیید می‌کند.

عملیات طوفان الاقصی در روز هفتم اکتبر در واکنش به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در حق فلسطینیان از سوی گردان‌های قسام (شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس) و در غافلگیری کامل نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی آغاز شد و ضربه اطلاعاتی مهلکی را به پیکره این رژیم وارد کرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->