افراد و مشاغلی که باید برای انتخابات شوراهای شهر و روستا استعفا دهند شامل چه گروه هایی می باشند؟ ترامپ شرط‌های خود برای تحریم مضاعف روسیه را به ناتو اعلام کرد ادامه بازداشت شهرداران مخالف اردوغان در ترکیه آخرین فرصت استعفای نامزد‌های شورا‌های شهر؛ ۲۷ مهر ۱۴۰۴ + فیلم بازگشت روزانه ۳ هزار تبعه افغانستانی غیرمجاز از طریق مرز دوغارون خراسان رضوی دیوان محاسبات کشور به بررسی هزینه‌ها در شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر ورود کرد سفیر سابق ایران در چین: ضرورتی برای قطع دائمی ارتباط با آژانس نداریم منطق ایران، درس منطقه در برابر صهیونیزم رئیس‌جمهور پاکستان برای سفری ۱۰ روزه وارد چین شد فرمانده کل نیروی انتظامی ایران با وزیر کشور عراق دیدار کرد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) جزئیات جلسه اضطراری کمیسیون امنیت ملی با وزیر امور خارجه اعلام شد لاریجانی در پیامی به کشور‌های اسلامی هشدار داد متفکر آزاد: جلسه فوق‌العاده مجلس با حضور لاریجانی و عراقچی را مطالبه می‌کنیم کوثری: تقویت بنیه نیرو‌های مسلح برای مقابله همه‌جانبه با جنایات رژیم صهیونی ادامه دارد سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: ابعاد توافق جدید ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را مورد بررسی قرار خواهیم داد معافیت مشمولان دارای ۳ فرزند با بالا تا پایان سال ۱۴۰۴ + جزئیات طرح جزئیاتی تازه از دیدار ترامپ و وزیر خارجه قطر وزارت خارجه عربستان اظهارات نتانیاهو علیه قطر را محکوم کرد عراقچی در یادداشتی در رسانه‌های تونس مطرح کرد: پیوند‌های ناگسستنی؛ در مسیر آینده‌ای مشترک برای ایران و تونس جلسه اضطراری نظارتی کمیسیون امنیت ملی مجلس با وزیر امورخارجه برگزار می‌شود نیازمند تجدید نظر نسبت به استفاده از دو تابعیتی ها در مشاغل حساس کشور هستیم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: تحقق جهان چند قطبی از راه روابط ایران و روسیه میسر خواهد شد توافقات ایران و تونس در مورد تقویت همکاری های فرهنگی و اقتصادی نماینده مجلس: خواهان نظارت بیشتر ستاد تنظیم بازار بر کالا‌ها هستیم نخست وزیر قطر در دیدار مقامات آمریکایی: دفاع از امنیت و حاکمیت ما برابر اسرائیل ضروری است الجولانی: قائل به قطع رابطه دائمی با ایران نیستیم
سرخط خبرها

رویترز: ایران تولید اورانیوم غنی‌شده را افزایش داده است

  • کد خبر: ۲۰۲۳۵۲
  • ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۲
رویترز: ایران تولید اورانیوم غنی‌شده را افزایش داده است
خبرگزاری رویترز مدعی شد که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارش جدید خود اعلام کرده ایران تولید اورانیوم با خلوص ۶۰ درصد خود را افزایش داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گزارش داد که ایران کاهش سرعت تولید اورانیوم غنی‌شده خود تا خلوص ۶۰ درصد در چند ماه گذشته را پایان داده و به حالت قبلی بازگردانده است.

بسیاری از دیپلمات‌ها بر این باورند که این کاهش، که از ژوئن امسال آغاز شده بود، نتیجه مذاکرات اخیر میان آمریکا و ایران بوده است که منجر به آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده ایران از کره جنوبی و تبادل زندانیان میان ایران و آمریکا شد.

خبرگزاری رویترز با استناد به بیانیه‌ای که مدعی است درباره این گزارش محرمانه آژانس به اعضای خود رویت کرده است، گزارش داد که ایران «تولید اورانیوم با خلوص بالای خود را افزایش داده و رویه پیشین کاهش تولیدات خود از اواسط ۲۰۲۳ را به پایان رسانده است.»

در این بیانیه همچنین آمده است که از زمان کاهش این تولیدات، تاسیسات نطنز و فردو اورانیوم را تا ۶۰ درصد و با سرعت ۳ کیلوگرم در ماه تولید می‌کردند.

طبق توضیحات آژانس، ایران تا کنون، مقادیر کافی اورانیوم غنی‌شده با خلوص ۶۰ درصد برای تولید سه بمب هسته‌ای و مقادیر بیشتری اورانیوم با غنای پایین در اختیار دارد.

ایران در حال غنی‌سازی اورانیوم تا خلوص ۶۰ درصد در تاسیسات نطنز و فردو است.

دراین بیانیه همچنین آمده است: «آژانس تایید می‌کند که از پایان نوامبر ۲۰۲۳، سرعتی که ایران تولید اورانیوم غنی‌شده تا ۶۰ درصد را انجام می‌داد، در این دو تاسیسات تا حدود ۹ کیلوگرم در هر ماه افزایش یافته است.»

طبق توضیح آژانس، حدود ۴۲ کیلوگرم از اورانیوم غنی‌شده تا خلوص ۶۰ درصد توسط ایران، مقداری است که نمی‌توان ساختن یک بمب هسته‌ای را با آن نادیده گرفت.

رویترز در ادامه با اشاره به این بیانیه آژانس نوشت: «بازرسان آژانس درابتدا، تغییراتی را در ۲۵ نوامبر در تولیدات فردو مشاهده کردند که پس از اعلام این تغییر از سوی ایران در ۲۲ نوامبر بود و سرعت تولید در آن محل‌ها نیز در حال بازگشت به سطح قبل از کاهش دادن آن بود.»

این بیانیه می‌افزاید «بازرسان همچنین افزایش سرعت تولید در نطنز در ۲۷ نوامبر را نیز گزارش کردند. آژانس سپس مقدار تولیدات در نطنز را در ۱۹ دسامبر و در فردو را در ۲۴ دسامبر راستی‌آزمایی کرد. آژانس به طور رسمی به اعضای خود درباره کاهش سرعت تولید تا سه‌شنبه گزارشی نداده بود.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->