شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم رئیس مجلس: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آئین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند
سرخط خبرها

واکنش رئیس جمهور آمریکا به حمله هوایی گسترده روسیه در اوکراین

  • کد خبر: ۲۰۲۹۴۰
  • ۰۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۴
واکنش رئیس جمهور آمریکا به حمله هوایی گسترده روسیه در اوکراین
رئیس جمهور آمریکا مدعی شد، در صورت موفق شدن کرملین در جنگ با اوکراین خطر کشیده شدن واشنگتن به جنگ مستقیم با مسکو وجود خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، این بیانیه جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در پی موج حملات گسترده هوایی روسیه در روز جمعه به سراسر اوکراین منتشر شد. مقام‌های نیروی هوایی اوکراین از استفاده روسیه از حدود ۱۱۰ موشک برای حمله به مناطق مختلف این کشور خبر دادند.

جو بایدن در بیانیه‌ای مدعی شد: «روسیه شبانه دست به بزرگترین حمله هوایی که تاکنون از زمان شروع جنگ علیه اوکراین انجام داد، زد. این اتفاق یک تذکر تاریک به دنیا است مبنی بر اینکه هدف پوتین بعد از گذشت حدود دو سال از این جنگ ویرانگر تغییر نکرده است. او به دنبال از بین بردن اوکراین و مقهور کردن مردمش است. باید او را متوقف کرد.»

به نوشته نشریه نیوزویک، ۲۲ ماه جنگ بین روسیه و اوکراین منجر به افزایش تنش‌ها بین مسکو و اعظای ائتلاف ناتو که از کی‌یف با میلیارد‌ها دلار تسلیحات و کمک نظامی حمایت کرده‌اند شده است. روند حمایت غرب از اوکراین در برخی کشور‌ها مثل آمریکا رو به تضعیف گذشته است و اخیرا قانونگذاران جمهوریخواه آمریکا مانع ارسال کمک‌های بیشتر واشنگتن برای کی‌یف شده و موافقت خود با این کمک‌ها را مشروط به حصول توافقی برای تقویت کمک‌ها به نظام مهاجرتی آمریکا کرده‌اند.

بایدن روز جمعه گفت، نیرو‌های نظامی اوکراین به لطف سامانه‌های پدافند هوایی ارائه شده از سوی آمریکا که در اختیار این کشور قرار گرفت، با موفقیت توانستند تعدادی از موشک‌ها و پهپاد‌های شلیک شده توسط روسیه را رهگیری کنند.

او اضافه کرد، آمریکا تا زمانی که قانونگذاران کنگره‌اش «در سال جدید اقدامی فوری اتخاذ نکنند» نخواهند توانست عرضه «تسلیحات و سامانه‌های پدافند هوایی حیاتی» به اوکراین را ادامه دهد.

بایدن پیشتر به جمهوریخواهان هشدار داده بود، جلوگیری کردن از تصویب کمک‌های واشنگتن برای کی‌یف ممکن است یک تهدید امنیتی را برای ائتلاف ناتو و متعاقب آن برای آمریکا ایجاد کند. کاخ سفید چند روز پیش آخرین بسته کمک‌هایش برای کی‌یف را که به ۲۵۰ میلیون دلار بالغ می‌شود، اعلام کرد.

بایدن گفت: «تاثیرات این جنگ خیلی فراتر از اوکراین احساس می‌شوند. این جنگ بر کلیت ائتلاف ناتو، امنیت اروپا و آینده روابط ترانس آتلانتیک تاثیر می‌گذارد.»

رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد: «وقتی به دیکتاتور‌ها و مستبدان اجازه رفتار‌های خشونت آمیز در اروپا را بدهیم ریسک کشیده شدن آمریکا به جنگ مستقیم افزایش می‌یابد؛ و تبعات این وضعیت در سراسر جهان طنین انداز می‌شود. ما نمی‌توانیم پشت متحدان و شرکای خود را خالی کنیم. ما نمی‌توانیم پشت اوکراین را خالی کنیم. تاریخ به بدی درباره کسانی که در پاسخ دادن به درخواست برای آزادی کوتاهی کردند قضاوت خواهد کرد.»

بایدن چند روز پیش از کنگره آمریکا درخواست کرد یک بسته کمک ۱۱۰ میلیارد دلاری را که دارای چند بخش شامل ده‌ها میلیارد دلار کمک برای اوکراین، کمک‌های مربوط به رژیم صهیونیستی و بودجه برای مسائل دیگر امنیت ملی است تصویب کند. با این حال قانونگذاران جمهوریخواه چند بار دست رد به تصویب این بسته زدند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->