توضیحات بقائی درباره جزئیات دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا کورسک روسیه آزاد شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپادی ارتش ترکیه به شمال عراق (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق رؤسای جمهور آمریکا و اوکراین درباره ادامه مذاکرات (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۵۶ فلسطینی در غزه | شمار شهدا به ۵۱ هزار و ۴۹۵ نفر رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به پایگاه هوایی صهیونیست‌ها (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: موضوع توان دفاعی در مذاکرات مطرح نبوده و نیست دستور ویژه وزیر کشور به استاندار هرمزگان در پی انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین پیشنهاد حماس برای تحقق آتش‌بس ۵ ساله در غزه تظاهرات مردم آلمان در محکومیت کشته‌شدن جوان سیاه‌پوست به دست پلیس جان کری: ترامپ به دنبال صلح بین اوکراین و روسیه است دیدار وزرای میراث فرهنگی ایران و ترکیه | صالحی امیری: توسعه گردشگری، نیاز دو کشور است ۱۹ حمله هوایی آمریکا به یمن | اعتراف به کشتار غیرنظامیان یمنی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تیراندازی مجدد پاکستان در مرز کشمیر (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: باید از بحث‌های حاشیه‌ای و غیرمهم در عمل، نه در حرف، پرهیز کنیم آتش‌سوزی مهیب در فرودگاه بین‌المللی لاهور پاکستان+ فیلم (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز مراسم تشییع پاپ فرانسیس + فیلم و عکس شهر‌های متعهد در جهان نامتعهد عارف: منطقه اوراسیا ‌یکی از بازارهای هدف برای ایران است | ضرورت تقویت روابط با قاره آفریقا دیپلمات انگلیسی: اگر موضع آمریکا تغییر نکند، شانس توافق با ایران جدی است نماینده مردم مشهد در مجلس: ما در مجلس به‌دنبال تقویت اختیارات شورا‌ها بر اساس قانون اساسی هستیم حیرت صهیونیست‌ها از تاکتیک‌های منحصر‌به‌فرد حماس همه چیز درباره تنش میان هند و پاکستان بر سر مسئله کشمیر موضع قاطع پارلمان لبنان در مقابل رژیم صهیونیستی: سلاح مقاومت برگ برنده ماست همه چیز درباره شبه جزیره کریمه + جزئیات چین تکذیب کرد؛ هیچگونه مذاکره‌ای با طرف آمریکایی صورت نگرفته است دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت: انتشار هر مطلبی از مذاکرات به نقل از «منابع آگاه ایرانی»، خبرسازی است
سرخط خبرها

هلاکت یک اسیر در نتیجه تلاش اسرائیل برای آزادی او

  • کد خبر: ۲۰۳۰۸۶
  • ۰۹ دی ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۳
هلاکت یک اسیر در نتیجه تلاش اسرائیل برای آزادی او
مقاومت فلسطین از تلاش ناکام ارتش رژیم اشغالگر برای آزاد کردن یک اسیر صهیونیست در نوار غزه و کشته شدن این اسیر خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، گردان‌های شهید ابو علی مصطفی شاخه نظامی جبهه مردمی برای آزادی فلسطین در این باره اعلام کرد که تلاش ارتش رژیم صهیونیستی برای آزاد کردن یک اسیر صهیونیست در نوار غزه را ناکام گذاشته است.

«ابو جمال» سخنگوی گردان‌های ابو علی مصطفی در سخنانی در این باره گفت: با یک تیم از ارتش دشمن صهیونیستی که درصدد آزاد کردن یک اسیر صهیونیست بود، درگیر شدیم و درپی تشدید درگیری‌ها جنگنده‌های صهیونیست‌ها منطقه درگیری را بمباران کردند و اسیر مذکور کشته شد.

وی افزود: پس از کشته شدن اسیر صهیونیست نیروی ویژه رژیم صهیونیستی نیز از محل فرار کرد و تجهیزات آنها به غنیمت گرفته شد.

این نخستین باری نیست که تیم های کماندویی ارتش رژیم صهیونیستی در آزاد کردن اسرای صهیونیست در نوار غزه ناکام می‌مانند و پیشتر نیز گردان‌های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی حماس فیلم ناکام گذاشتن عملیات آزاد سازی یک نظامی اسرائیلی اسیر در نوار غزه و به غنیمت گرفتن سلاح و ادوات ارتباطی کماندوهای صهیونیستی و کشته شدن اسیر را منتشر کرد.

القسام اعلام کرد که نیروهای ویژه اسرائیلی در اقدامی مخالف قوانین بین‌المللی سوار بر یک خودروی آمبولانس و در پوشش سازمان‌های فعال در امور بشردوستانه به منطقه آمده و نیروهای القسام با آن‌ها درگیر شده که این عملیات به کشته شدن اسیر اسرائیلی و کشته و زخمی شدن تعدادی از نیروهای کوماندوی ارتش صهیونیستی منجر شد.

سخنگوی ارتش صهیونیستی به شکست عملیات آزادسازی اسیر اسرائیلی اعتراف کرد ولی تنها اشاره کرد که تعدادی از نیروهای اسرائیلی مهاجم زخمی شده‌اند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه (هفتم اکتبر ۲۰۲۳) عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲(۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->