آخرین وضعیت طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) سود سهام عدالت برای چه کسانی واریز نمی‌شود؟ وضعیت قرمز بودجه آبی خراسان رضوی جزئیات جلسه فردای شورای عالی کار (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) | آیا مزد ۱۴۰۴ کارگران مشخص می‌شود؟ ظرفیت تردد روزانه ۱۰۰۰ دستگاه ناوگان حمل‌ونقل در مرز دوغارون فراهم شد قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | طلای جهانی از دلار جلو زد راه‌حل کارگران درخصوص عدم پرداخت عیدی از سوی کارفرمایان چیست؟ راه‌اندازی ۸۰ پرواز فوق‌العاده نوروزی در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد کدام استان‌ها در اجرای پروژه‌ها موفق‌تر بودند؟ | عملکرد موفق خراسان رضوی در ارزیابی اقتصادی بازآفرینی شهری نرخ عمده‌فروشی میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | هویج کیلویی ۱۲ هزار تومان  آغاز فروش نوروزی محصولات سایپا از امروز (دوشنبه، ۲۰ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات استعلام چک صیادی از طریق پیامک + شماره استعلام رشد مشاغل رسمی زنان با افزایش مشاغل غیررسمی مردان آخرین مهلت ثبت‌نام در سامانه عرضه خودرو‌های وارداتی، امشب (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) قیمت طلا به حرکت در مسیر افزایشی ادامه می‌دهد؟ | شناسایی سطوح کلیدی طلا (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو| حسابرس بانک مرکزی: پتروشیمی‌ها امسال ۳۰ درصد از تعهدات ارزی خود را انجام نداده‌اند پیش بینی قیمت ارز و دلار (دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو| وزیر کار: حقوق ۱۴۰۴ کارگران باید متناسب با تورم تعیین شود پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳)| زمستان سرخ بورس توضیحات رئیس سازمان بورس از احتمال افزایش دامنه نوسان در سال ۱۴۰۴ ساعت معاملات صندوق‌های طلای بورس تغییر کرد + زمان اعمال تغییرات افزایش درآمدهای مالیاتی با تمرکز بر دانه‌درشت‌ها میوه شب عید کافی است| امکان صادرات سیب، پرتقال و خرما وجود دارد شرایط فروش سه محصول کرمان موتور اعلام شد+ جدول (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) بررسی قیمت خودرو‌های کارکرده داخلی در مشهد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | سمند دوگانه‌سوز چند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های کارکرده خارجی در مشهد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | هیوندای توسان ۲.۷ میلیارد تومان هزینه خدمات خشکشویی‌ها در آستانه نوروز ۱۴۰۴ در مشهد چقدر است؟ قیمت امروز گوشت، مرغ و ماهی در مشهد چقدر است؟ (۱۹ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ویدئو | شکست پیش‌بینی دلار ۷۰ هزار تومانی

  • کد خبر: ۲۰۳۱۳۸
  • ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۰
ویدئو | شکست پیش‌بینی دلار ۷۰ هزار تومانی
رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق معتقد است، بانک مرکزی با سیاست‌های منطقی موفق شد نرخ ارز را بر خلاف برخی پیش‌بینی‌ها در یک دامنه ثابت و مشخص حفظ کند.

به گزارش شهرآرانیوز، یحیی آل‌اسحاق گفت: یک جریان فکری بر این باور بود که باتوجه به درآمد‌ها و هزینه‌های ارزی و روند عرضه و تقاضا و تمامی فاکتور‌های موثر در قیمت ارز، بانک مرکزی نمی‌تواند نرخ ارز را در این دامنه حفظ کند و دلار را با قیمت ۷۰ تا ۸۰ هزار تومان پیش‌بینی می‌کردند.

وی ادامه داد: در جامعه هم یک ابهام وجود داشت که قیمت ارز چه خواهد شد و از سوی دیگر عوامل داخلی و خارجی نیز در حال حرکت به سمتی بودند تا در جامعه یک عدم آرامش ایجاد کنند که این موضوع هم بسیار خطرناک بود چراکه اقتصاد ما تا حد زیادی روانی است و همین انتظارات و فضایی که توسط فعالان اقتصادی و تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیران ایجاد می‌شود، بسیار مهم و تاثیرگذار است.

این فعال اقتصادی افزود: در واقع سیاست‌های بانک مرکزی و ایجاد آرامش نسبی در محیطی متلاطم، بسیار ارزشمند بود. از سوی دیگر اصل تئوری تثبیت به معنای حفظ در یک دامنه ارزی و همچنین اقدامات و الزامات انجام شده داخلی و خارجی برای تنظیم امور و مدیریت نیز بسیار مطلوب و غیرقابل انکار بود.

آل‌اسحاق اضافه کرد: بانک مرکزی هم اکنون در حوزه ارزی به عنوان یک حوزه بحرانی در سالیان اخیر، طی ۷ تا ۸ ماه گذشته توانسته قیمت دلار را بین ۴۹ تا ۵۰ هزار تومان حفظ کند که این اقدام به واقع یک موفقیت است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->