بارزانی به ایران سفر کرد مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) کنعانی: شهید امیرعبداللهیان، دیپلماتی مثال‌زدنی با دغدغه تأمین منافع ملی بود ۱۵۳ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ازسرگیری پرواز‌های هما در مسیر تهران به کراچی و برعکس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت رئیس هیئت داوران کن از غزه با امضای نامه اعتراض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی ویدئو| سخنان امروز رهبر معظم انقلاب درباره اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمایت السودانی از مذاکرات ایران و آمریکا وزرای خارجه ایران و تاجیکستان بر لزوم همکاری‌های منطقه‌ای در موضوع افغانستان تأکید کردند عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تأکید کرد: مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی توجهی به مذاکرات ندارد
سرخط خبرها

زارع‌پور: افزایش تعرفه ارتباطی باید با توجه به نرخ تورم انجام می‌شد

  • کد خبر: ۲۰۳۲۷۴
  • ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۴
زارع‌پور: افزایش تعرفه ارتباطی باید با توجه به نرخ تورم انجام می‌شد
وزیر ارتباطات درباره هک اسنپ‌فود و افزایش تعرفه اینترنت توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، عیسی زارع پور امروز با حضور در مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری، درباره افزایش تعرفه اینترنت اظهار کرد: تعرفه‌ها از سال ۱۳۹۶ تا به الان تغییر نکرده است و افزایشی نداشتیم.

وی افزود: بخش خصوصی اگر بخواهد کیفیت شبکه را افزایش دهد و نیاز مردم را بر آورده کند به منابع نیاز دارد. اگر به نرخ تورم توجه کنیم این افزایش باید انجام می‌شد و در نهایت برای اولین بار در وزارت ارتباطات این موضوع را به تعهد و آن را به الحاقیه پروانه تبدیل کردیم تا درصورتی که تعهدات را انجام ندهند، بتوانیم برخورد و جریمه کنیم.

وزیر ارتباطات تأکید کرد: تعهد اولی که اپراتور‌ها باید انجام دهند این است که ۳۰ درصد تا خردادماه و ۵۰ درصد تا سال آینده بر سرعت شبکه اضافه کنند. همچنین پوشش شبکه ۴ G و ۵ G را به ترتیب به ۹۵ و ۱۰ درصد برسانند. درحال حاضر به صورت معقول افزایش تعرفه داشتیم و اگر مشترکان مشاهده کردند بسته اینترنتی حذف شده است، با شماره ۱۹۵ تماس بگیرند و پیگیری کنند.

وی افزود: شخصا بسته‌های اینترنتی را بررسی کردم که بیش از ۳۴ درصد افزایش تعرفه نداشته‌اند، در غیر این صورت غیر قانونی خواهد بود؛ بنابراین در این زمینه به زودی بسته اینترنت رایگانی را اعلام می‌کنیم که بخش قابل توجهی از نیاز مردم برآورده شود.

زارع پور در ادامه صحبت‌هایش درباره آخرین وضعیت اتصال روستا به اینترنت تشریح کرد: از ابتدای دولت تاکنون حدود ۵۸۰۰ روستا جدید به شبکه اینترنت وصل شده‌اند که حدود ۲۰۰۰ روستا هنوز باقی مانده است. وظیفه ما این است همه روستا‌ها سطحی از اینترنت را برخوردار شوند.

وی در حاشیه این جلسه هم درباره هک اسنپ فود و آخرین وضعیت لایحه حفاظت از داده اظهار کرد: این موضوع را دوستان بررسی می‌کنند و موضوعات مرتبط با کسب و کار‌ها و مسئول رسیدگی به امنیت آنها، پلیس فتا است.

او ادامه داد: ما لایحه حفاظت از داده را به دولت ارسال کردیم و اکنون به کمیسیون حقوقی و قضایی ارسال شده و در آنجا قرار است بررسی شود و سپس برای بررسی نهایی به مجلس ارسال شود تا کلا بحث حفاظت از داده‌های شخصی افراد در فضای مجازی نظام‌مند شود و ساز و کار و تکالیفی برای دارندگان سکوها، پلت‌فرم‌ها و همچنین مشخص شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->