بیروت در انتظار تشییع تاریخی | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد وزیر خارجه هلند با عراقچی درباره توافق هسته‌ای جدید رایزنی کرد عراقچی در مراسم وداع با پیکر سیدحسن نصرالله در بیروت حضور می‌یابد آیت‌الله علم‌الهدی: نخبگان برای فعالیت‌های خود نباید منتظر هماهنگی دیگران باشند ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: در موضوع کمبود آب نباید چشم امیدمان به حقابه آن سوی مرز باشد ویدئو | عراقچی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: مشهد می‌تواند مرکزیت اجلاس اکو باشد | اجلاس وزرای راه اکو در مشهد برگزار خواهد شد ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: هیچ‌گاه تحت فشار و تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: افزایش ۲۰۰ درصدی قیمت دارو، نتیجه مشکلات ساختاری وزارت بهداشت است | لزوم تعیین تکلیف مابه‌التفاوت نرخ ارز دستگیری یک نوجوان در پایتخت آلمان به اتهام برنامه‌ریزی برای حمله به سفارت رژیم صهیونیستی وزیر امور خارجه روسیه به ایران می‌آید | لاوروف سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) وارد تهران خواهد شد رئیس کمیته دفاعی مجلس: تحرکات دشمنان را تحت نظر داریم | هر تهدیدی را با تهدید پاسخ می‌دهیم رئیس جمهور: مدیریت عادلانه منابع و معیشت مردم، دغدغه دولت است مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی مشهد برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

رئیسی: روحیه جهادی شهید سلیمانی برای مدیران دستگاه‌های اجرایی الگو است

  • کد خبر: ۲۰۳۳۴۵
  • ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۰
رئیسی: روحیه جهادی شهید سلیمانی برای مدیران دستگاه‌های اجرایی الگو است
رئیس‌جمهور، شهید سلیمانی را برای مدیران دستگاه‌های اجرایی، الگو و الهام‌بخش در روحیه جهادی و خستگی‌ناپذیری در انجام امور دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه عصر امروز هیئت دولت با گرامیداشت یاد سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و تجلیل از ایثار و مجاهدت‌های این شهید والامقام در تقویت و ایستادگی جریان مقاومت در منطقه بویژه در فلسطین و لبنان، شهید سلیمانی را برای مدیران دستگاه‌های اجرایی، الگو و الهام‌بخش در روحیه جهادی و خستگی‌ناپذیری در انجام امور دانست.

رئیس جمهور در ادامه از ضرورت توجه مدیران به تأثیر تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات‌شان در زندگی مردم گفت و تصریح کرد: وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی کشور «مردم» را به عنوان محور همه تصمیمات و اقدامات خود ببیند و بر این مبنا عمل کنند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر پیگیری مستمر رشد تولید در کشور از سوی همه مدیران دستگاه‌های اجرایی، از بانک مرکزی خواست نسبت به تأمین مالی بنگاه‌های کوچک توجه ویژه داشته باشند.

پیش از سخنان رئیس جمهور مخبر معاون اول رئیس جمهور گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص ساماندهی به بازار برنج ارائه کرد و گفت: بر اساس ابلاغیه دولت تا زمانی که نیاز کشور به این محصول در داخل تامین می‌شود، واردات این محصول حتی به کمترین میزان ممنوع خواهد بود و در موارد ضروری نیز ابتدا باید محصولات برنجکاران داخلی خریداری شود و پس از آن برای واردات اقدام شود.

معاون اجرایی رئیس جمهور نیز به ارائه گزارشی از سفر اخیر خود به استان اصفهان پرداخت و گفت‌: این استان با چند مسأله اصلی از جمله آلودگی هوا، نیاز به تأمین آب و تکمیل قطار سریع‌السیر تهران - اصفهان مواجه است که خوشبختانه هر سه موضوع با اولویت در دستور کار دولت قرار گرفته، به گفته مهندس منصوری در بخش تأمین آب، با تلاش وزارت نیرو اقدامات خوبی در حال انجام است، در موضوع قطار سریع‌السیر نیز زیرسازی ۱۵۰ کیلومتر از این طرح به انجام رسیده و با تداوم همیاری دستگاه‌ها خواسته مردم عزیز این استان به زودی مرتفع می‌شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز از نتایج طرح آمارگیری نیروی کار در پاییز ۱۴۰۲ گزارشی ارائه کرد و گفت‌: نتایج آمارگیری مرکز آمار نشان‌دهنده کاهش نرخ بیکاری و بهبود بازار کار است، جمعیت ۱۵ ساله و بیشتر ۷۶۰ هزار نفر از پاییز پارسال تا امسال افزایش پیدا کرده و به ۶۴.۶ میلیون نفر رسیده است، شاغلین در این مدت ۷۰۵ هزار نفر افزایش دارد و به ۲۴.۸ میلیون نفر رسیده است. این افزایش ۶۳۰ هزار نفر در بخش خدمات است.

منظور در ادامه به کاهش نرخ بیکاری در کل کشور از ۸.۲ درصد سال گذشته به ۷.۶ درصد در سال جاری خبر داد و گفت: این کاهش نرخ بیکاری در برخی از استان‌ها حائز اهمیت است، به عنوان مثال در کرمانشاه و لرستان ۱.۷ و درصد در کردستان ۳.۹ درصد کاهش نرخ بیکاری داشته‌ایم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه بیشترین کاهش در نرخ بیکاری در استان‌های مازندران، سمنان، خراسان رضوی و جنوبی صورت گرفته است، تصریح کرد‌: نرخ بیکاری در مازندران به ۵.۱ درصد، در سمنان و خراسان رضوی به ۵.۳ درصد و خراسان جنوبی به ۵.۵ درصد رسیده که به لحاظ ثبات بازار کار و ایجاد اشتغال در برخی استان‌ها به نرخ بیکاری متداول در دنیا که ۵ درصد است رسیده‌ایم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز از تکمیل و بهره‌برداری از مجتمع بهداشتی، درمانی و آموزشی در گناباد، افتتاح بخش داخلی ۲۲ تختخوابی بیمارستان بجستان و راه‌اندازی مرکز پیشرفته درمان سرطان با نصب دستگاه سیتی سیمولاتور خبر داد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->