۵۲۱ فرزند بی سرپرست در آغوش خانواده‌های جدید | اجرای کامل طرح شیرخوارگاه‌های بدون فرزند در خراسان رضوی کمبود کدام ویتامین ها عامل سیاهی دور چشم است؟ اعلام ۹۶۴ مورد کودک‌آزاری به اورژانس اجتماعی خراسان رضوی + فیلم مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی: سال گذشته سیر صعودی طلاق در خراسان رضوی متوقف شد خدمات فنی خودرویی در صدر تخلفات صنفی مشهد کاهش آلودگی صوتی با کاشت درخت حمله ناگهانی پلنگ، باغدار گلبهاری را مصدوم کرد کشف یک مزرعه استخراج غیرمجاز رمزارز در مشهد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) افزایش هفتاددرصدی شمار اعضای پیوندشده از بیماران مرگ مغزی در مشهد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) هشدار سازمان بهداشت جهانی درمورد خطر همه‌گیری جدید ورود ۵۴ هزار و ۲۵۹ زائر در تاسوعا و عاشورای حسینی از طریق پایانه‌های مسافربری به مشهد قیمت بلیت پرواز نجف-تهران به ۱۲ میلیون تومان رسید گذرنامه زیارتی اربعین چندروزه صادر می‌شود؟ + جزئیات پلمب یک واحد صنفی به‌دلیل عرضه مرغ تاریخ‌گذشته در سبزوار (۲۷ تیر ۱۴۰۳) بازرس کل خراسان رضوی: سیل ۲۶ اردیبهشت مشهد با قصور همراه بوده است اشک‌های پسر ۱۹ ساله‌ای که یک نفر را در مشهد به قتل رساند + عکس ترفندهای تمیز کردن خانه چرا مردان نباید مجرد بمانند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (٢٧ تیر ١۴٠٣) | بارش رگباری باران در نیمه شمالی استان در اواخر هفته مصرف بی‌رویه‌ مُسکن‌ها می‌تواند برای بدن مضر باشد وزارت بهداشت: طی ۲ سال گذشته، ۲ هزار پزشک به مناطق محروم اعزام شدند
سرخط خبرها

۲ میلیون نفر به صورت رایگان برای اختلالات روان غربالگری می‌شوند

  • کد خبر: ۲۰۳۴۸۶
  • ۱۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۵
۲ میلیون نفر به صورت رایگان برای اختلالات روان غربالگری می‌شوند
مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: حدود ۲ هزار و ۵۰۰ روانشناس در مراکز جامع سلامت فعال هستند که در سال برای ۲ میلیون نفر غربالگری اختلالات روان به صورت رایگان در این مراکز انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز حامد مصلحی در حاشیه جلسه همکاری وزارت بهداشت و آموزش و پرورش با محوریت برنامه سلامت روان (برنامه نماد و سراج) ویژه ضابطان و مشاوران آموزش و پرورش و روانشناسان در هتل قلب افزود: از آنجایی که وزارت بهداشت متولی اصلی ارتقای سلامت روان جامعه است، به گسترش خدمات روانشناختی به صورت رایگان در ۲۳ مرکز جامع سلامت اقدام شده است.

وی اظهار داشت: در این مراکز، پزشک عمومی، روانشناس، مشاور و کادر درمان حضور دارد و غربالگری اختلالات روان مراجعه کنندگان و آزمون‌های روانشناختی و ارزیابی‌های جدی‌تر انجام می‌شود.

مصلحی با اشاره به حدود ۱۶ میلیون جمعیت دانش‌آموزی در کشور، گفت: بهداشت در دو سال اخیر با آموزش و پرورش همکاری خوبی برای ارتقای سلامت روان دانش آموزان داشته است و با توجه به تکالیف در سند نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان (نماد)، وزارت بهداشت خود را شریک اجرایی و همکار راهبردی آموزش و پرورش در انجام غربالگری سلامت روان این جمعیت می‌داند.

به گفته مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به همین دلیل نشستی ویژه ضابطان و مشاوران آموزش و پرورش و روانشناسان وزارت بهداشت برگزار شد و به صورت گروهی اقداماتی برای ارتقای سلامت روان دانش آموزان انجام می‌شود.

سند ائتلاف نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان که به اختصار «نماد» خوانده می‌شود، به عنوان یکی از نخستین تجربیات ائتلاف ملی در حوزه امور اجتماعی کشور، با هدف پیشگیری، کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در بین دانش آموزان، در سال ۹۴ به عنوان میثاق همکاری‌های چندجانبه بین وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت و سایر دستگاه‌ها به تصویب شورای عالی رفاه و تأمین اجتماعی رسید.

همانطور که در سند تعریف شده، منظور از نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان، مجموعه‌ای نظام یافته از خدمات و برنامه‌ها شامل غربالگری، آموزش، توانمندسازی و حمایت‌های روانی ـ اجتماعی، به منظور مراقبت دانش‌آموزان در برابر رفتار‌های پرخطر، آسیب‌های اجتماعی و جرائم از طریق مداخله به‌موقع و موثر است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->