سرنشینان کشتی مادلین به فرودگاه بن‌گوریون منتقل شدند دامنه اعتراضات خیابانی به دالاس و آستین در تگزاس کشیده شد + فیلم زمان دور ششم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا مشخص شد + جزئیات هشدار حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن فرانسه خواستار آتش‌بس و رفع محاصره غزه شد ترامپ: روز پنجشنبه با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد عراقچی تاکید کرد: تداوم حمایت همه‌جانبه ایران از مردم و مقاومت فلسطین فرماندار و دادستان ایالت کالیفرنیا از ترامپ شکایت کردند فرودگاه بن‌گوریون رژیم صهیونیستی، هدف شلیک موشک بالستیک یمن (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ فرماندار کالیفرنیا را به بازداشت تهدید کرد جزئیاتی از پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی تروئیکای اروپایی در شورای حکام آژانس حمله یمن با موشک بالستیک به سرزمین‌های اشغالی (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه مهم دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درپی عملیات پیچیده اطلاعاتی سربازان گمنام امام‌زمان(عج) سردار سلامی: نقطه اصابت موشک‌های ایران در اسرائیل دقیق‌تر شد تلاش برای آزادی غزه با الگو از پیاده‌روی اربعین | راه قدس از کربلا می‌گذرد رئیس سازمان اطلاعات سپاه: نفوذ وزارت اطلاعات در ساختار اسرائیل شاهکار است معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین با سردار سلامی دیدار کرد تخت روانچی: پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا منطقی است حجت الاسلام صدیقی: دو تن از بستگانم با دستور قضایی بازداشت شده‌اند آخرین خبر‌ها از دستگیری ۱۳ داعشی در تهران (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بقایی: انعطاف کافی را برای مذاکره درباره برنامه هسته‌ای‌مان نشان داده‌ایم گفت و گوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران نشست خبری رئیس مجلس شورای اسلامی هفته آینده (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود شهادت ۱۳۰ فلسطینی در اطراف مراکز «توزیع کمک‌ها» در دو هفته گذشته شمار شهدای جنگ غزه به ۵۴هزارو ۹۲۷ نفر رسید (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | آتش‌سوزی در اطراف قدس اشغالی هرج‌ومرج در آمریکا چه تأثیری بر مذاکرات با ایران دارد؟ عضو هیئت‌رئیسه مجلس: عملکرد بانک‌ها در پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه قابل‌قبول نیست
سرخط خبرها

علی‌آبادی: با صادرات و واردات هوشمندانه، بازار تنظیم می‌شود

  • کد خبر: ۲۰۳۶۶۳
  • ۱۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱
علی‌آبادی: با صادرات و واردات هوشمندانه، بازار تنظیم می‌شود
وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه صادرات و واردات هوشمندانه بازار را تنظیم می‌کند، گفت: تولید کننده ایرانی باید بداند که مورد حمایت و از دست قاچاقچیان در امان است، ولی یله و رها هم نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس علی‌آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت که جهت پاسخ به سوال جلال رشیدی کوچی نماینده مرودشت و تعداد دیگری از نمایندگان مجلس مبنی بر اینکه «چرا علی رغم گذشت یکسال از تصویب قانون ساماندهی صنعت خودرو (واردات خودرو‌های نو) تا این لحظه خودرو وارد کشور نشده است؟» در جلسه علنی امروز مجلس حاضر شده بود، طی اظهاراتی گفت: بی تردید ایران اسلامی را باید صنعتی کنیم و بدون شک تولید تنها راه پیشرفت کشور است.

وی افزود: سال‌های متمادی است که رهبر انقلاب با هوشمندی در شعار سال مفهوم و خود کلمه «تولید» را عمدا مطرح می‌کنند. ایشان شعار سال ۱۴۰۲ را «مهار تورم و رشد تولید» عنوان کردند و مهار تورم از مسیر رشد تولید ماندگار، عزت بخش و اشتغال آفرین است؛ این کار هوشمندانه و عقلانی است و دنیا آن را تجربه کرده است، اما اثبات شیء «نفی ما عدا» نمی‌کند.

وزیر صمت عنوان کرد: صادرات و واردات هوشمندانه بازار را تنظیم می‌کند، تولید را رونق می‌بخشد، رقابت سالم را شکل می‌دهد، فناوری را ارتقا می‌دهد و ما را بین‌المللی می‌کند و پای ما را به بازار‌های جهانی باز می‌کند. تولید کننده ایرانی باید بداند که مورد حمایت و از دست قاچاقچیان در امان است، ولی یله و رها هم نیست بلکه باید خود را رشد و ارتقا دهد و با کیفیت باشد و قیمت تولیداتش مناسب باشد و در مجموع با حمایتی که می‌شود، متناسب با شرایط روز توان حضور در عرصه‌های بین‌المللی را نیز داشته باشد.

وزیر صمت خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تا پایان آذر ماه؛ ۹۹۰ هزار دستگاه خودرو در کشور تولید شده و اکنون از مرز یک میلیون دستگاه خودرو گذشته‌ایم. در مدت یادشده ۱۲۱ هزار دستگاه خودرو وانت در کشور تولید شده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال از ۳۶ درصد رشد برخوردار است. همچنین تولید حدود ۲۸ هزار دستگاه انواع خودروی سنگین، کامیون و کامیونت و کشنده و رشد ۲۱ درصد تولید در این حوزه از دیگر آمار قابل ذکر است.

وی افزود: همچنین در مدت مشابه بیان شده ۴۳۶ هزار دستگاه موتور سیکلت در کشور تولید شده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال از ۳۷ درصد رشد برخوردار است. علاوه بر آن در ۹ ماه اول سال حدود ۲۲۳ هزار دستگاه در بخش خصوصی تولید شده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۹۶ درصد رشد نشان می‌دهد.

علی‌آبادی تاکید کرد: قاطعانه عرض می‌کنم که برنامه‌های تحولی دولت سیزدهم به ثمر نشسته و در حوزه تولید خودرو رشد داشته است. اما در رابطه با واردات خودرو با پیگیری‌های بسیار و تقبل رنج بسیار پس از چند سال توقف در دولت سیزدهم با هدف رفع ناترازی کمی، کیفی و سلیقه‌ای واردات از سر گرفته شد که آمار آن را عرض می‌کنم. البته این آمار به سرعت در حال رشد است.

وزیر صمت عنوان کرد: تعداد خودرو‌های ثبت سفارش شده ۹۳ هزار ۳۴۳ دستگاه خودرو بوده است که اسناد آن موجود است. تعداد خودرو‌های وارد شده به کشور ۹۱۷۶ عدد، تعداد خودرو‌های در حال حمل ۱۰ هزار و ۱۷۶ عدد، تعداد خودرو‌های عرضه شده به افراد ثبت نامی ۸ هزار و ۲۲۰ عدد و تعداد خودرو‌های پلاک شده حدود ۴ هزار عدد بوده است. این در حالی است که کل افراد ثبت نام شده و حائز شرایط ۳۳ هزار و ۹۳۸ نفر بوده‌اند، افراد منصرف شده ۳ هزار و ۵۰۵ نفر افراد مانده در صف ۳۰ هزار و ۴۳۳ نفر و افراد تعیین نکلیف شده ۷ هزار و ۱۲۱ نفر بوده است.

وی یادآور شد: فرآیند واردات خودرو‌های نو از برند‌های سوزوکی، تویوتا، کیا، هیوندای و سایر برند‌ها اعم از چینی سرعت گرفته؛ لذا از ملت شریف خواستاریم که مراقب باشند و فریب دلالان را نخورند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->