۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انفجار در نزدیکی گلزار شهدای کرمان + فیلم (۱۳ دی ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۳۹۶۳
  • ۱۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۶
انفجار در نزدیکی گلزار شهدای کرمان + فیلم (۱۳ دی ۱۴۰۲)
گزارش ها حاکی از وقوع انفجار در مسیر منتهی به گلزار شهدای کرمان است.

به گزارش شهرآرانیوز، دقایقی قبل گزارشی مبنی بر شنیده شدن صدای انفجار در مسیر منتهی به گلزار شهدای کرمان منتشر شد.

تعداد بازدید : 1661

هم اکنون در داخل گلزار شهدای کرمان، وضعیت عادی گزارش شده است و نیرو‌های امدادرسان نیز در محل حاضر و به امدادرسانی به مصدومان این حادثه مشغول هستند.

تعداد بازدید : 1316

علت انفجار در مسیر گلزار شهدای کرمان چه بود؟

شنیده شدن صدای انفجار دوم در گلزار شهدای کرمان

تعداد بازدید : 1088

اولین فیلم از مجروحان حادثه

تعداد بازدید : 1038

هلال احمر استان کرمان: این حادثه حداقل ۱۰ مصدوم داشته اشت

تعداد بازدید : 592

خبرنگار خبرگزاری صداوسیما از شهادت حداقل ۲۰ نفر در این حادثه خبر داد.

معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمان در گفتگویی اظهار داشت: انفجار در مسیر زائران شهید سلیمانی رخ داده است، اما هنوز مشخص نیست که این انفجار ناشی از انفجار گاز بوده یا حمله تروریستی است.

خبرنگار مستقر در گلزار شهدای کرمان اظهار داشت: ناگهان صدای مهیبی در گلزار شنیده شد البته این صدا از داخل گلزار نبوده و در مسیر ورودی گلزار شنیده شده است. این اتفاق در خیابان منتهی به این مکان مقدس در ساعت ۱۵ و ۱۷ دقیقه اتفاق افتاده است. در حال حاضر که ساعت ۱۵ و ۵۵ دقیقه است حیاط گلزار توسط خادمان گلزار تخلیه شده است و مردم به آرامی دارند به سمت شهر بر می‌گردند. در حال حاضر حیاط گلزار آرام است و بنظر می‌رسد غیر از دو انفجار رخ داده، جای نگرانی در این باره نیست.

خبرنگار صداوسیما مستقر در بیمارستان نیز اظهار داشت: تعدادی مجروح به بیمارستان افضلی پور منتقل شده است. گزارشات احتمالی در باره مجروحان و حادثه دیدگان در دسترس نیست.

همچنین سعید میعادفر، رئیس اوژرانس کشور در گفتگو با شبکه خبر گفت: دو انفجار پشت سر هم در نزدیکی مزار رخ داد و طبق آخرین آمار بدست آمده حدود ۱۵ مصدوم به بیمارستان منتقل شدند.

وی افزود: تمام بیمارستان‌ها در کرمان و شهرستان‌های همجوار به صورت آماده باش درآمدند. در حال حاضر مصدوم‌ها به بیمارستان منتقل شده و در حال جمع آوری جنازه‌ها از محل حادثه هستیم.

انفجار در نزدیکی گلزار شهدای کرمان + فیلم (۱۳ دی ۱۴۰۲)

حادثه تروریستی بوده است

معاون امنیتی استاندار کرمان در گفت وگو با رسانه ها تایید کرد که ۲ انفجار در مسیرهای گلزار شهدا تروریستی بوده است.

افزایش شمار شهدا و مصدومان

رییس اورژانس کرمان اعلام کرد: آمار شهدا تا این لحظه (۱۷:۳۲) به ۱۰۳ نفر و مجروحان هم به ۱۸۸ نفر رسیده اند.

روابط عمومی هلال احمر نیز از شهادت ۳ امدادگر که برای کمک رسانی به مصدومان حادثه تروریستی به محل اعزام شده بودند، در انفجار دوم خبر داد.

تعداد بازدید : 315

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->