با خصوصی سازی خودروسازان موافقیم، اما باید با قیمتی درست به اهلش داده شود معاون اول رئیس جمهور در ستاد توسعه فناوری‌های پیشرفته: شجاعت خطرپذیری تصمیمات و اقدمات جدید را داشته باشیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: تحول در رویکرد اشتغال‌زایی و سرمایه‌گذاری مولد | اشتغال‌زایی مولد، معیار سنجش موفقیت سازمان فنی و حرفه‌ای بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از رزمندگان یمنی شروع ماموریت ناو تهاجمی چین در بحبوحه تهدیدهای تایوان انتقاد نماینده شاهین شهر از استرداد لایحه مقابله با انتشار محتوایی خلاف واقع در فضای مجازی آئین استقبال رسمی نخست وزیر پاکستان از رئیس جمهور ایران برگزار شد حریق یک انبار نفت روسیه در حمله پهپادی اوکراین لاپید: زمان پایان جنگ غزه فرا رسیده است قالیباف:دولت نمی‌تواند سهم شهرداری‌ها از محل ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده، را کسر کند سرلشکر حاتمی: تهدیدات دشمن تمام شدنی نیست هشدار نخست وزیر هند به پاکستان پس از افزایش تنش مرزی رئیس جمهور: فراتر از مناسبات سیاسی، برادری در میان کشورهای اسلامی جریان دارد با مصوبه مجلس مجازات خروج غیرمجاز ایرانیان خارج از کشور برداشته می‌شود رئیس جمهور در نامه‌ای لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی را مسترد کرد دولت آلمان تل‌آویو را مسئول تضمین ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه دانست مجلس در مصوبه‌ای دولت را مکلف به حفظ و تقویت هویت ایرانی- اسلامی ایرانیان خارج از کشور کرد منابع اسرائیلی: تصمیمات این هفته‌ مسیر جنگ را تغییر خواهد داد کاش باز هم به ما وعده بدهید رسانه اسرائیلی: حماس ما را در جنگ سیاسی شکست داده است | واقعیت را بپذیریم، در جهان منفورترین شدیم تمایل ترامپ برای دستیابی به آتش بس جامع غزه عارف: دشمن به هیچ عهدی وفادار نیست وزیر دفاع: ایران و پاکستان پشتیبان یکدیگرند اسرائیل به ویدئوی قسام از اسیر صهیونیستی واکنش نشان داد عراقچی با همتای پاکستانی دیدار کرد واکنش وزارت امور خارجه به شایعه تعطیلی سفارت‌خانه‌های خارجی در تهران شورای دفاع تشکیل می‌شود؟
سرخط خبرها

سرلشکر سلامی: انتقام ‌همه شهیدانمان گرفته خواهد شد+ فیلم

  • کد خبر: ۲۰۴۲۴۹
  • ۱۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۱
سرلشکر سلامی: انتقام ‌همه شهیدانمان گرفته خواهد شد+ فیلم
فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه ضربات "سنگین، دردناک و غیرقابل تحملی" به اسرائیل و آمریکا وارد کرده‌ایم، گفت: انتقام همه شهیدانمان را از دشمنان می‌گیریم.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر پاسدار حسین سلامی در مراسم تشییع پیکر شهدای انفجار تروریستی کرمان در پاسخ به درخواست مردم برای انتقام گفت: چشم. انتقام همه شهیدانمان گرفته خواهد شد.

بر کرمان حوادث سخت و دردناکی در طول دهه‌های گذشته، گذشته است

فرمانده کل سپاه پاسداران صبح امروز در آیین اجتماع مردمی، گرامیداشت و وداع با پیکر مطهر شهدای حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان که در مصلی بزرگ امام علیه السلام شهر کرمان برگزار شد، با تبریک و تسلیت شهادت مظلومانه جمعی از هموطنان بی‌دفاع و زائران دلباخته اسطوره فراموش نشدنی تاریخ سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به پیشگاه حضرت ولیعصر (عجل)، رهبر عزیز و عظیم الشان انقلاب اسلامی و ملت شریف، وفادار، غیرتمند، باتعصب، رئوف و با عاطفه ایران اسلامی به‌ویژه مردم شریف، کریم و نجیب استان کرمان، دیار کریمان و خانواده شهدا که نور چشمان ملت ایران و امت اسلام و جهان بشریت هستند، اظهار داشت: بر کرمان حوادث سخت و دردناکی در طول دهه‌های گذشته، گذشته است و من در تمام این حوادث در کنار این مردم و شاهد هنرنمایی روح صبر و استقامت و توکل و نجابت و مظلومیت برای مردم کرمان بودم.

کرمان نه فقط دیار شهیدان که دیار شهادت و مشهد شهیدان ماست

وی با بیان اینکه ما شکوه صبر، عظمت نجابت، بزرگی، وسعت ایمان و امواج بلند مهربانی، وفاداری و فداکاری را در سیمای مردم کرمان به خوبی دیده‌ایم، گفت: کرمان نه فقط دیار شهیدان که دیار شهادت و مشهد شهیدان ماست.

فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه در سالگرد بدرقه آسمانی آن فرمانده بزرگ شاهد عروج ۸۵ نفر دیگر از کاروان شهیدان به عرش اعلی هستیم، ادامه داد: این شهیدان نزد پروردگار روزی می‌خورند و این بشارت قرآن است.

انتقام همه شهیدان گرفته خواهد شد

وی با بیان اینکه همه ملت ایران در این روز‌ها در حزن و اندوه است و یک ملت از جای بر می‌خیزد تا اسلام و درخشش طلوع منور خورشید دین را در گستره جهان ببیند، افزود: «إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِینَ مُنْتَقِمُونَ» انتقام همه شهیدان گرفته خواهد شد.

سرلشکر سلامی با اشاره به اینکه انتقام این شهیدان قبل از شهادت از دشمن گرفته شده است، ادامه داد: ما با یک آرایش و زنجیره به هم پیوسته با شیاطین بزرگ و کوچک عالم در نبرد هستیم؛ نبرد بین اسلام و کفر یک حقیقت انکار ناپذیر در صفحه امت اسلام و ایران است و این شهادت‌ها پژواک شکست‌های سختی است که طی این سال‌ها بر پیکره دشمن وارد شده است.

دشمنان را شکست‌های خفت‌بار بدرقه کرده‌ایم

وی خطاب به دشمنان گفت: فکر نکنید که امت اسلام دست بسته بودند و خدا دست‌های ما را به روی دشمن باز کرده است؛ با قدرتی به نام آمریکا در طول چند دهه اخیر در نبرد واقعی بودیم، اما در تمام این نبرد‌ها آن‌ها را با شکست‌های خفت بار بدرقه کرده‌ایم.

فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه ببینید چه بر سر آن‌ها آمده است، افزود: ۱۳۵ هزار نیروی نظامی را در عراق آورده بودند، شکست خوردند و حاج قاسم آمریکا را در رسیدن به اهداف خود ناکام گذاشت و عراق از شر سلطه آمریکا نجات یافت.

هیچ مقام آمریکایی نمی‌تواند در هیچ بلاد اسلامی پا بگذارد

وی با اشاره به اینکه آمریکا از شکست خوردگان این سیاست است؛ آن‌ها در افغانستان هم شکست خوردند، خاطرنشان کرد: آن‌ها می‌خواستند در لبنان حزب‌الله را از صفحه سیاسی ساقط کنند، اما امروز همگان قدرت آن را می‌بینند.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه آن‌ها می‌خواستند نظام سوریه را فرو‌بپاشند، اما سوریه ماند و آمریکا رفت، ادامه داد: ما را تحریم کردند تا ملت ایران را فلج کنند، اما تحریم آن‌ها شکست خورده است.

وی با اشاره به اینکه امروز آن‌ها خلیج فارس و منطقه را تقریباً تخلیه کردند و هیچ مقام آمریکایی نمی‌تواند در هیچ بلاد اسلامی پا بگذارد در حالی که قبلاً برای آن‌ها فرش قرمز پهن می‌شد، افزود: امروز تسلط بر مسلمانان غیرممکن شده و آن‌ها راهبردی‌ترین منطقه جهان را از دست دادند.

طوفان الاقصی شکست پذیری این رژیم جعلی را به زیبایی نشان داد

فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی که سیاست نیل تا فرات را در سر داشت و می‌خواستند یک ملت را دفن کنند امروز شاهد هستیم که ملت قهرمان فلسطین به برکت شهادت قهرمان نامدار اسلام و همه مبارزان فلسطینی چگونه در مرز بقا قرار گرفته است، گفت: طوفان الاقصی شکست پذیری این رژیم جعلی را به زیبایی نشان داد.

وی با اشاره به اینکه تانک‌ها زده می‌شود و روزانه تعدادی زیادی از آن‌ها کشته می‌شوند و دیگر جای امنی در آن سرزمین برای اسرائیل نیست، ادامه داد: داعش محصول سیاست آمریکا در جهان اسلام بود؛ داعش می‌خواست یک نقشه جدید ترسیم کند و رویای او خلافت در بلاد اسلامی بود.

امروز نقطه‌ای به اندازه سر سوزن در اختیار داعش نیست

سرلشکر سلامی با بیان اینکه به فرماندهی شهید ما قاسم سلیمانی آتشفشان تکفیر خاموش شد و امروز نقطه‌ای به اندازه سر سوزن در اختیار داعش نیست و ناپدید شدند، تصریح کرد: امروز در نقشه سیاسی جهان هیچ اثری از آن‌ها نیست و مفقود و پنهان هستند؛ این‌ها فقط می‌توانند به عنوان عوامل آمریکا و صهیونیسم عمل کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->