تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) پارگی رباط صلیبی امیری تایید نشد لغو مسابقه تراکتور و ملوان در لیگ برتر شروع امیدوارکننده عربستان در پلی‌آف | تساوی بی‌برنده قطر و عمان دلهره ملی‌پوشان در آسمان روسیه | تأخیر در لندینگ هواپیمای تیم ملی منیر الحدادی: هرگز تصور نمی‌کردم فوتبال ایران چنین اتمسفری داشته باشد دعوت از بازیکن بدون تیم به تیم ملی ایران! | چرا جهانبخش در کنار ملی‌پوشان است؟
سرخط خبرها

دستیاران گل محمدی دردسر جدید باشگاه پرسپولیس

  • کد خبر: ۲۰۴۲۹۶
  • ۱۵ دی ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۰
  • ۱
دستیاران گل محمدی دردسر جدید باشگاه پرسپولیس
دستیاران یحیی گل‌محمدی استعفا نخواهندداد و باشگاه پرسپولیس باید با آنها به توافق برسد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه پرسپولیس بعد از قطع همکاری با یحیی گل محمدی با چالش بزرگی به نام دستیاران او مواجه خواهد شد. در این مورد با خبر شدیم که هیچ یک از دستیاران یحیی قصد استعفا ندارند و  از این رو باشگاه پرسپولیس یا باید با آنها همکاری کند یا اینکه از لحاظ مالی با این نفرات به توافق برسد.

دستمزد دستیاران خارجی یحیی جمعا به یک میلیون دلار می رسد و و جمع دستمزد محمد عسگری و خانبان دو آنالیزروش نیز بیش از ۶ میلیارد تومان است. اگر یحیی جدایی اش قطعی شود شاید عسگری و خانبان هم تصمیم به جدایی بگیرند اما شرایط دستیاران خارجی متفاوت است و هر یک از آنها  قراردادی جداگانه دارند.

از این رو رضا درویش اگر قصد این را داشته باشد که مربی خارجی دیگری به تیمش بیاورد قطعا آن مربی دستیاران خودش را به کادرش اضافه خواهد کرد. با این شرایط تغییر کادرفنی در باشگاه پرسپولیس برای این باشگاه بسیار پر هزینه خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
سسس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۷ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۵
0
0
چرانظرهوادلران درخواستن سرمربی رالحاظ نمیکنند۱۰۰درصدهواداران خواهان ماندن اقایحیی هستند.و اقایحیی هم که جزخانواده پرسپولیسه واگربنا به جدایی باشه بایدحتماتااخرفصل دوتیم بمانه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->