شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل ادعا کرد: حمله به سفارت تل آویو در هلند خطیب‌زاده در گفت‌و‌گو با رسانه لبنانی: پنجره دیپلماسی همچنان باز است آمریکا، سئول را برای رأی‌گیری درباره ایران تحت فشار گذاشت انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: تبیین مشارکت فراگیر در انتخابات یک رسالت اجتماعی است | مردم بهترین میراث‌دار جمهوری اسلامی هستند

  • کد خبر: ۲۰۴۷۱۷
  • ۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۵
آیت‌الله علم‌الهدی: تبیین مشارکت فراگیر در انتخابات یک رسالت اجتماعی است | مردم بهترین میراث‌دار جمهوری اسلامی هستند
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: در مسئله افزایش مشارکت آگاه باشید که مردم خودشان از این میراث ارزشمند محافظت می‌کنند، شما فقط زمینه تسهیل مشارکت و تکریم بیش از پیش رأی‌دهندگان را فراهم کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در دیدار با اعضای ستاد انتخابات شهرستان مشهد که به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، با تأکید بر ضرورت افزایش شعب اخذ رأی، صندوق‌های سیار و توجیه دست‌اندرکاران اجرایی برای تکریم هرچه بیشتر رأی‌دهندگان اظهار کرد: نباید شرکت در انتخابات و فرآیند اخذ رأی برای مردم فرسایشی شود.

وی افزود: اینکه رأی‌دهندگان بخواهند معطل رسیدن تعرفه بمانند، شعب دیرتر از زمان مقرر آغاز به کارکنند یا رأی‌گیری را زودتر به پایان برسانند، این‌ها هیچ‌کدام زیبنده این ملت مجاهد و عزیز نیست.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: در مسئله افزایش مشارکت اولاً اینکه آگاه باشید این مردم خودشان پاسدار نعمت انقلاب و نظامشان هستند. خون مطهر همه شهدا و به‌خصوص عزیزان شهید حادثه کرمان، ملت را بیدارتر از همیشه کرده، اما با این حال، شما نیز از همه ظرفیت‌های موجود در استان اعم از مساجد، رسانه‌ها و فضای نخبگانی حوزه و دانشگاه استفاده کنید تا ضرورت مشارکت برای اقشار مختلف مردم تبیین شود. مردم خودشان از این میراث ارزشمند محافظت می‌کنند، شما فقط زمینه تسهیل مشارکت و تکریم بیش از پیش رأی‌دهندگان را فراهم کنید.

اجرای انتخابات کاملاً مردمی است

محسن داوری، فرماندار مشهد نیز در ابتدای این دیدار ضمن ارائه گزارشی از برنامه‌‎ریزی‌های ویژه برای برگزاری امن و باشکوه انتخابات امسال گفت: برای انتخابات ۱۱ اسفند، تدابیر ویژه‌ای اندیشیده شده است. افزایش تعداد و پراکندگی یکنواخت شعب اخذ رأی، افزایش تعداد صندوق‌های سیار و منطقه‌بندی شهرستان برای مدیریت میدانی دقیق از جمله این تدابیر است و به‌طور کلی هزار و ۷۸۴شعبه اخذ رأی برای بخش مرکزی و کلان‌شهر مشهد و ۵۰ شعبه نیز برای شهرستان کلات آماده شده که نسبت به انتخابات قبل، ۲۶۴ شعبه افزایش یافته است.

وی افزود: یکی از مزیت‌های انتخابات امسال در شهرستان مشهد این است که در آن حداکثر مشارکت اجرایی برای مردم حاصل شده است. برای نخستین بار، کمیته ویژه‌ای با حضور داوطلبان مردمی برای نظارت بر ارکان مختلف اجرایی در ستاد تشکیل شده و همه‌چیز برای ارتقای مشارکت، مردمی‌سازی مضاعف و برگزاری پرشور و امن انتخابات فراهم شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->