نشست «پایبندی به حقوق بین الملل و منشور ملل متحد برای تضمین صلح و امنیت بین المللی» به ابتکار ایران در ژنو اژه‌ای: در امورات قضایی مردم تعلل نشود | ضرورت مشورت گرفتن در پرونده‌های دارای ابعاد پیچیده اجتماعی اژه‌ای: در امورات قضایی مردم تعلل نشود | ضرورت مشورت گرفتن در پرونده‌های دارای ابعاد پیچیده اجتماعی چالش‌های بنیاد بازی‌های رایانه‌ای در حوزه قانون‌گذاری نماینده مجلس: تنها راه نجات تالاب شادگان اتصال رودخانه کارون به رود جراحی است هیچ مشکلی برای ترخیص خودرو‌های وارداتی وجود ندارد رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: برای مقابله قاطع با شرارت احتمالی مجدد آمریکا و صهیونیست‌ها آماده‌ایم تذکر شفاهی نماینده مجلس: ارز ترجیحی به جای تخصیص به سوداگران در اختیار برنجکاران قرار گیرد نگرانی رژیم اسرائیل از بازتاب گسترده قحطی در غزه در رسانه‌های جهان آقای عراقچی، مصوبه مجلس درباره تعلیق همکاری با آژانس را منکر نشوید + ویدئو وزیر نیرو: برای دریافت پول واقعی آب از بدمصرف‌ها، طرح ارائه داده‌ایم اعتصاب غذای سرنشینان کشتی «حنظله» ظهوریان: صرفا معاملات با هدف سوداگری مشمول مالیات بر سفته بازی می‌شود تکلیف مجلس به دولت برای جذب سرمایه‌های ایرانیان خارج از کشور | دفتر تسهیل سرمایه‌گذاری در سفارتخانه‌ها تأسیس می‌شود انتقاد شدید سازمان عفو بین‌الملل به کوتاهی مقامات سوریه در انجام تحقیقات درباره ربوده شدن زنان علوی تأکید نمایندگان مجلس بر عدم قطع برق کارخانه‌ها | ضرورت سامان‌دهی بیش از ۲ هزار سؤال نمایندگان مجلس از وزرا اسامی ناطقان میان‌دستور مجلس شورای اسلامی، امروز (سه‌شنبه، ۷ مرداد ۱۴۰۴) ۵ نفر بر اثر تیراندازی در یک ساختمان در نیویورک کشته شدند + فیلم حاجی بابایی: تاکنون ۲۲۳۸ سوال از وزرا توسط نمایندگان به ثبت رسیده است ترامپ برای سفر به چین شرط گذاشت | فقط با دعوت شی به چین می‌روم محمدباقر قالیباف وارد ژنو شد خودکشی دست‌کم ۵۴ نظامی اسرائیلی از ابتدای جنگ غزه پژمانفر خبر داد: وعده فراجا برای راه‌اندازی سرویس برخط معاملات خودرو تا پایان مرداد قالیباف: در سفر به ژنو انجام وظایف سازمان ملل در برخورد با جنایات رژیم صهیونی علیه ایران و غزه را مطالبه می‌کنیم هشدار عراقچی به آمریکایی‌ها: تجاوز تکرار شود قاطع‌تر پاسخ می‌هیم شبکه ۷ اسرائیل: آذربایجان به پیمان ابراهیم خواهد پیوست نماینده ویژه سازمان ملل حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد (۶مرداد۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تاکید امیر قطر بر آتش‌بس فوری و ارسال کمک‌های کافی به غزه

  • کد خبر: ۲۰۴۷۸۳
  • ۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۸
تاکید امیر قطر بر آتش‌بس فوری و  ارسال کمک‌های کافی به غزه
امیر قطر روز یکشنبه در دیدار با وزیر خارجه آمریکا بر لزوم آتش‌بس فوری در غزه تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر روز شنبه در دیدار با «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا بر ضرورت آتش‌بس فوری و حمایت از غیرنظامیان در غزه تاکید کرد.

بن حمد به بلینکن تاکید کرد که ارسال کمک‌های کافی به تمام نقاط غزه ضروری است.

امیر قطر گفت که برای تضمین ثبات و امنیت در منطقه، کاهش تنش‌ها بسیار ضروری است.

همچنین سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا شامگاه یکشنبه با اشاره به سفر «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا به دوحه گفت که قطر شریک مهمی در تلاش‌های کنونی برای آزادی گروگان‌ها در نوار غزه است.

وی ادامه داد: «بلینکن در قطر حضور دارد تا به تلاش‌های کنونی که بر اساس روابط مستحکم بین واشنگتن و دوحه بوده ادامه دهد».

بلینکن پیش از سفر به قطر، در اردن حضور داشت. وزیر خارجه اردن ایمن الصفدی، امروز (یکشنبه، ۷ ژانویه) میزبان همتای آمریکایی آنتونی بلینکن بود و با او درباره تحولات غزه و فاجعه انسانی فزاینده جنگ کنونی در نوار غزه رایزنی کرد. 

بر اساس این گزارش، دو طرف در این دیدار درباره توقف فوری جنگ، حمایت از غیرنظامیان، تضمین ارسال کمک‌های بشردوستانه و پزشکی کافی و دایمی به همه مناطق غزه تاکید کردند. 

به نوشته المیادین، وزیر خارجه اردن در این دیدار درباره ضرورت توقف اقدامات غیرقانونی اسرائیل در کرانه باختری و قدس اشغالی با همتای آمریکایی گفت‌وگو کرد و دو طرف درباره چندین مسئله دیگر منطقه‌ای و دوجانبه رایزنی کردند. 

بلینکن شنبه‌ شب پس از ترکیه و یونان وارد امان شد. وزیر خارجه آمریکا، شب گذشته پیش از ترک یونان به مقصد اردن، گفت: «ما باید اطمینان حاصل کنیم که درگیری در غزه بویژه با وارد شدن آن به ماه چهارم گسترش نیابد. یکی از مناطق واقعی نگران‌کننده، مرز بین اسرائیل و لبنان است و ما می‌خواهیم هر کاری که ممکن است انجام دهیم تا وضعیت در آنجا تشدید نشود».

بلینکن پس از قطر به ابوظبی خواهد رفت و روز دوشنبه به عربستان سعودی سفر خواهد کرد و در نهایت به اراضی اشغالی فلسطین خواهد رفت. 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->