دسترسی نمایندگان مجلس به تلفن همراه ممنوع شد مصوبه ویژه مجلس برای مهاجرت معکوس نخبگان ایرانی معاون امنیتی استاندار خراسان رضوی: مرز باید بستر گفت‌و‌گو، تعامل و تصویرسازی مثبت از ایران در سطح منطقه باشد رهبر کره شمالی وعده پیروزی در نبرد ضد آمریکایی داد اختلاف‌نظر در بهارستان درباره همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مشاور مقام معظم رهبری: طرح «دالان زنگزور»، تهدیدی برای وحدت ملی و تمامیت ارضی ایران است موافقت مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی ویتکاف: می‌خواهم در دوره ترامپ به صلحی پایدار در خاورمیانه برسم وزیر امور خارجه آمریکا: مذاکرات با ایران به مسیر خود باز خواهد گشت تأکید قالیباف بر استمرار اعطای بموقع کالابرگ | رفع بهنگام ناترازی انرژی می‌تواند محرک قدرتمند اقتصاد کشور باشد حمله ارتش رژیم اسرائیل به کشتی «حنظله» هلاکت یک نظامی اسرائیلی در غزه بر اثر شدت جراحات جلیلی: رسالت دیپلمات‌های ما کاهش سرمایه‌های کشور نیست پزشکیان: حضور زنان، فرصت نو برای ایران است راه حل منازعه دیرینه پاکستان و افغانستان از نظر سیاستمدار آمریکایی هشدار مشاور رهبر انقلاب درباره نقشه‌های تجزیه‌طلبانه دشمنان با پوشش اقتصادی سردار ابن الرضا، جانشین وزیر دفاع شد یک اسرائیلی در انفجار اتوبوس در تل‌آویو به هلاکت رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ مدعی آتش‌بس فوری بین تایلند و کامبوج شد تهدید دوباره ایران از سوی تروئیکای اروپایی قبایل متحد جولانی به جنوب غرب سویدا حمله کردند سردار رادان با خانواده شهید شادمانی دیدار کرد فیدان خطاب به عراقچی: ترکیه خانه شماست برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان (۴ مرداد ۱۴۰۴) مرصادی دیگر علیه نفوذ و نفاق! واکنش مولوی عبدالحمید به حمله تروریستی به اداره کل دادگستری زاهدان جزئیاتی تازه از دیدار مقامات سوریه با رژیم صهیونیستی در فرانسه
سرخط خبرها

گروگان‌گیر‌ها در تلویزیون اکوادور؛ ارتش هشدار داد

  • کد خبر: ۲۰۵۳۵۶
  • ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۸
گروگان‌گیر‌ها در تلویزیون اکوادور؛ ارتش هشدار داد
بحران گروگان‌گیری در برنامه زنده تلویزیونی اکوادور با بازداشت تمامی مهاجمان و آزادی گروگان‌ها تمام شد و رئیس ستاد مشترک ارتش این کشور نیز در پی نشست شورای امنیت ملی اعلام کرد که ۲۲ گروه جنایتکار فعال در کشور «هدف نظامی» هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، مردان ماسک‌پوش به ایستگاه تلویزیونی TC در گوایاکیل بزرگ‌ترین شهر اکوادور یورش برده و با قطع برنامه زنده، خبرنگاران و سایر کارمندان را به گروگان گرفتند. این حمله در میانه بیانیه وضع اضطرار ملی از سوی دنیل نبوآ، رئیس جمهوری در واکنش به شورش زندان و حملات از سوی گروه‌های تبهکار در سراسر اکوادور انجام شد.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، نیرو‌های سراپا مسلح امنیتی به سرعت وارد عمل شده و ۱۳ مهاجم را دستگیر و تسلیحات، مواد منفجره و سایر ادوات آن‌ها را ضبط کردند. تمام گروگان‌ها آزاد شدند.

در این میان «خیمی ولا اراسو»، رئیس ستاد مشترک ارتش اکوادور نیز اعلام کرد: تمامی گروه‌های تبهکار، هدف نظامی هستند. رئیس جمهوری به ما دستور داده تا ماموریتی را علیه آن‌ها انجام دهیم. حال و آینده کشور ما در خطر است و هیچ اقدام تروریستی ما را وادار به تسلیم نخواهد کرد. قرار نیست عقب‌نشینی یا مذاکره کنیم.

پلیس اکوادور در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) اعلام کرد، دست‌کم ۹ تن از جمله دو افسر پلیس در ناآرامی‌های شهر گوایاکیل و منطقه مجاور آن «نوبول» کشته شدند.

سخنگوی پلیس اوایل روز سه‌شنبه در جریان یک کنفرانس خبری گفت که حداقل هشت نفر کشته و دو نفر دیگر زخمی شده‌اند و یک افسر پلیس در جریان ناآرامی‌های این شهر با شلیک گلوله زخمی شده است. همچنین دو دستگاه خودرو و دو دستگاه موتورسیکلت به آتش کشیده شده و ۱۴ نفر نیز به اتهام جرایم مختلف بازداشت شده‌اند.

پس از اعلام وضعیت درگیری مسلحانه داخلی در اکوادور توسط دانیل نوبوآ، مجلس ملی اکوادور از اقدامات اجرایی برای مبارزه با گروه‌های جنایتکار حمایت کرد و قول داد که در صورت لزوم، برای پرسنل پلیس و ارتش عفو و بخشودگی در نظر گرفته شود.

پارلمان اکوادور در بیانیه خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما حمایت خود را از نیرو‌های مسلح، پلیس ملی و همه مقامات مسئول در اجرای قانون اساسی و قانون اعلام می‌کنیم. ما فداکاری و تلاش شما برای حفظ امنیت، صلح و زندگی شهروندان را می‌فهمیم و قدردانی می‌کنیم.

پلیس اکوادور نیز اعلام کرد: این مهاجمان به عدالت واگذار می‌شوند تا بابت اقدامات تروریستی مجازات شوند. اجازه نمی‌دهیم اقدامات خشونت‌آمیز علیه نظم و صلح تهدیدی باشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->