عملیات جدید یمنی‌ها علیه رژیم صهیونیستی و کشتی‌های جنگی آمریکا (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ، تعرفه های بیشتری بر کالاهای چینی اعمال خواهد کرد پزشکیان: دولت بسته‌های تشویقی جذابی برای سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر ارائه کرده است تیم تروریستی وابسته به داعش در کردستان متلاشی شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) دستور وزیر کشور برای رسیدگی فوری به حادثه معدن دامغان (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) عارف در مشهد: دولت مسیر اصلاح را با شجاعت می‌پیماید| سرمایه‌گذاری را محور رشد اقتصادی قرار دادیم+ فیلم رژیم صهیونیستی مدعی ترور یک فرمانده حزب‌الله شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی به الجزایر سفر می‌کند (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) حمله رژیم صهیونیستی به تکیه توزیع غذا در غزه| ۷ نفر شهید شدند (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مردم و اعتقادم را بر دوستی ترجیح دادم مکرون بر حل دیپلماتیک موضوع هسته‌ای ایران تاکید کرد برگزاری نشست ایران، چین و روسیه روز سه‌شنبه در مسکو فرش قرمز تعرفه‌های ترامپ برای بازگشت نتانیاهو به کاخ سفید رئیس جمهور: آمریکا ثابت کند به دنبال مذاکره واقعی است رئیس قوه قضائیه: اگر کارگزار نظام فساد کرد باید سریع و قاطع برخورد کنیم تسریع در تدوین آئین‌نامه‌های اجرایی قانون بودجه ۱۴۰۴ پژمان‌فر خبرداد: اعمال محدودیت در صدور چک برای چک اولی‌ها عراقچی: وزارت امور خارجه مسئول مذاکرات هسته‌ای می‌باشد سقوط بالگرد امداد رسان در ژاپن | سه نفر جان باختند حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان | یک لبنانی شهید شد یورش خونین صهیونیست‌ها به کرانه باختری | ۹۴۵ شهید و ۱۵ هزار بازداشتی در سایه نسل‌کشی اشغالگران هشدار قاطع ماکرون به پوتین : اگر روسیه صلح نکند اقدام قوی در راه است بازجویی از مدیر دفتر وزیر تندرو رژیم صهیونیستی به اتهام دریافت غیرقانونی مجوز سلاح اولین نشست خبری سخنگوی وزارت خارجه در سال ۱۴۰۴ | بقایی: آمریکا به پیشنهاد ایران برای مذاکره غیرمستقیم پاسخ نداده است ظریف شایعه حضور در تیم مذاکرات هسته ای با آمریکا را تکذیب کرد نتانیاهو فرار کرد | جنایتکار تحت تعقیب آسمان اروپا را از ترس بازداشت دور زد ! ضربه کُشنده به طالبان پاکستان: هلاکت ۱۷ تروریست در عملیات مرزی | ارتش: طرح نفوذ از افغانستان را خنثی کردیم هشدار فوری کارشناس قدس: صهیونیست‌ها در آستانه قربانی در مسجدالاقصی | خطر نابودی در سایه سکوت جهان اسلام
سرخط خبرها

سازمان جهانی بهداشت از کاهش دسترسی‌هایش در غزه خبرداد

  • کد خبر: ۲۰۵۳۷۲
  • ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۲
سازمان جهانی بهداشت از کاهش دسترسی‌هایش در غزه خبرداد
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد ظرفیتش برای کمک به ساکنان غزه کاهش یافته است، درحالی‌که یک «فاجعه انسانی» در این سرزمین ویران‌شده توسط رژیم صهیونیستی در جریان است.

به گزارش شهرآرانیوز، شان کیسی، هماهنگ‌کننده تیم‌های فوریت‌های پزشکی در سازمان جهانی بهداشت گفت: «ما شاهد این فاجعه انسانی در برابر چشمان ما هستیم. ما شاهد فروپاشی نظام سلامت هستیم.»

ارتش صهیونیستی مرحله جدیدی از مداخله خود در غزه را با تعداد نیرو‌های کمتر و عملیات هدفمند اعلام کرده است.

به گزارش لوریان لوژور، اما به گفته کیسی، سازمان جهانی بهداشت «کاهشی در شدت» در میدان ندیده است. او گفت: «آنچه ما هنوز می‌بینیم تعداد زیادی تلفات ناشی از جنگ است، مانند جراحات ترکش، جراحات گلوله، جراحات ناشی از فروریختن ساختمان‌ها؛ این امر هر روز ادامه دارد.»

علی‌رغم قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در ماه گذشته مبنی بر ارائه کمک‌های بیشتر به غزه، به گفته سازمان جهانی بهداشت، اوضاع فقط بدتر شده است.

کیسی با تأکید بر اینکه سازمان جهانی بهداشت و سایر سازمان‌های سازمان ملل «به طور مداوم در تلاش برای دستیابی به مناطقی هستند که بیشترین نیاز را دارند» ادامه داد: «ما شاهد کوچک‌شدن فضای بشردوستانه بوده‌ایم.»

سازمان جهانی بهداشت طی دو هفته گذشته قادر به بازدید از شمال غزه نبوده و مجبور شده است شش مأموریت برنامه‌ریزی‌شده در آنجا را لغو کند. به گفته این سازمان، تنها ۱۵ بیمارستان از ۳۶ بیمارستان غزه حداقل تا حدی فعال هستند که اکثر آن‌ها در جنوب هستند.

سازمان جهانی بهداشت صحنه‌های ناامیدی را در معدود بیمارستان‌های باقی‌مانده در شمال، کمبود غذا، آب، دارو و سوخت توصیف می‌کند و اعلام کرد وضعیت در مرکز و جنوب غزه به طور فزاینده‌ای دشوار است.

ریچارد پیپرکرن، نماینده سازمان جهانی بهداشت برای فلسطین گفت: «جنگ و دستور تخلیه محله‌ها در منطقه مرکزی و خان‌یونس... دسترسی بیماران و آمبولانس‌ها به بیمارستان‌ها را با مشکل مواجه کرده و رسیدن به این بیمارستان‌ها را برای سازمان بهداشت جهانی برای تأمین آذوقه و سوخت بسیار دشوار کرده است.»

مقاومت فلسطین به رهبری جنبش حماس، هفتم اکتبر (۱۵ مهر) عملیات منحصربه‌فردی را با حمله به شهرک‌های صهیونیست‌نشین منطقه «غلاف غزه» آغاز کرد و ده‌ها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانه‌ای» ادعایی آن ارزیابی می‌کنند. این عملیات باعث آغاز تجاوزات وحشیانه ارتش رژیم اشغالگر به مناطق مسکونی در نوار غزه شد و این تجاوزات از هفتم اکتبر تا ۲۴ نوامبر (سوم آذر) ادامه داشت و پس از یک وقفه یک‌هفته‌ای جمعه اول دسامبر (دهم آذر) بار دیگر از سرگرفته شد.

طبق اعلام وزارت بهداشت غزه، جنایات صهیونیست‌ها تا کنون ۲۳ هزار و ۲۱۰ شهید و بیش از ۵۹ هزار و ۱۶۷ مجروح برجای گذاشته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->