استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد، قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد خرید چیزبرگر و هات‌داگ با وام در آمریکا! خضریان: تاکنون سندی مبنی بر دخالت عوامل خارجی در «حادثه انفجار» ارائه نشده است | برخی اطلاعیه‌ها نمک پاشیدن بر زخم مردم مظلوم است شهادت ۱۸ هزار کودک در جنگ غزه پاسخ صریح رئیس مرکز اطلاعات مالی به مخالفان عادی‌سازی پرونده ایران با FATF | با پذیرش کنوانسیون‌های پالرمو و CFT، از لیست سیاه FATF خارج نمی‌شویم پزشکیان وارد باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان از سفر پزشکیان به باکو تأکید عارف بر افزایش حجم مبادلات اقتصادی ایران و قرقیزستان | تولموشویچ: به صورت جدی پیگیری لغو روادید بین دو کشور هستیم بقائی: تاریخ دور چهارم مذاکرات، شنبه ۱۳ اردیبهشت خواهد بود | انتظار ایران از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برخورد فنی و حقوقی است ۶۵ شهید و مفقود در حمله آمریکا به یمن طی چند روز اخیر پزشکیان عازم باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۵۰ شهید در لبنان، از زمان اعلام آتش‌بس با رژیم عهدشکن صهیونیستی بالاگرفتن اختلافات بین فرانسه و رژیم صهیونیستی عراقچی: ایران توانایی خنثی کردن هرگونه تلاش برای خرابکاری در سیاست خارجی‌اش را دارد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای سعودی خود درباره آخرین روند مذاکرات ایران و آمریکا ترامپ: درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران، به‌زودی به توافق دست خواهیم یافت سنتکام درباره حملات به یمن تصمیمات جدید گرفته است پزشکیان: از حضور سرمایه‌گذاران در ایران استقبال می‌کنیم با حکم وزیر کشور، اولین فرماندار زن خراسان رضوی منصوب شد ضمانت اجرایی، شرط بقای توافق ایران و آمریکا وزیر کشور: با مقصران احتمالی حادثه بندرعباس بدون اغماض برخورد خواهد شد | احتمال افزایش فوتی‌ها وجود دارد دعوت از جولانی برای شرکت در اجلاس سران عرب در بغداد پزشکیان: هیچ‌گاه احساس غربت نسبت به جمهوری آذربایجان نداریم | هیچ محدودیتی برای فعالیت‌های مشترک وجود ندارد دروغ‌های نتانیاهو پایان ندارد؛ حتی یک غیرنظامی را هم نکشته‌ایم! آمادگی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تسهیل مذاکرات ایران و آمریکا ۱۲ یمنی در حملات هوایی آمریکا شهید و مجروح شدند
سرخط خبرها

سازمان جهانی بهداشت از کاهش دسترسی‌هایش در غزه خبرداد

  • کد خبر: ۲۰۵۳۷۲
  • ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۲
سازمان جهانی بهداشت از کاهش دسترسی‌هایش در غزه خبرداد
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد ظرفیتش برای کمک به ساکنان غزه کاهش یافته است، درحالی‌که یک «فاجعه انسانی» در این سرزمین ویران‌شده توسط رژیم صهیونیستی در جریان است.

به گزارش شهرآرانیوز، شان کیسی، هماهنگ‌کننده تیم‌های فوریت‌های پزشکی در سازمان جهانی بهداشت گفت: «ما شاهد این فاجعه انسانی در برابر چشمان ما هستیم. ما شاهد فروپاشی نظام سلامت هستیم.»

ارتش صهیونیستی مرحله جدیدی از مداخله خود در غزه را با تعداد نیرو‌های کمتر و عملیات هدفمند اعلام کرده است.

به گزارش لوریان لوژور، اما به گفته کیسی، سازمان جهانی بهداشت «کاهشی در شدت» در میدان ندیده است. او گفت: «آنچه ما هنوز می‌بینیم تعداد زیادی تلفات ناشی از جنگ است، مانند جراحات ترکش، جراحات گلوله، جراحات ناشی از فروریختن ساختمان‌ها؛ این امر هر روز ادامه دارد.»

علی‌رغم قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در ماه گذشته مبنی بر ارائه کمک‌های بیشتر به غزه، به گفته سازمان جهانی بهداشت، اوضاع فقط بدتر شده است.

کیسی با تأکید بر اینکه سازمان جهانی بهداشت و سایر سازمان‌های سازمان ملل «به طور مداوم در تلاش برای دستیابی به مناطقی هستند که بیشترین نیاز را دارند» ادامه داد: «ما شاهد کوچک‌شدن فضای بشردوستانه بوده‌ایم.»

سازمان جهانی بهداشت طی دو هفته گذشته قادر به بازدید از شمال غزه نبوده و مجبور شده است شش مأموریت برنامه‌ریزی‌شده در آنجا را لغو کند. به گفته این سازمان، تنها ۱۵ بیمارستان از ۳۶ بیمارستان غزه حداقل تا حدی فعال هستند که اکثر آن‌ها در جنوب هستند.

سازمان جهانی بهداشت صحنه‌های ناامیدی را در معدود بیمارستان‌های باقی‌مانده در شمال، کمبود غذا، آب، دارو و سوخت توصیف می‌کند و اعلام کرد وضعیت در مرکز و جنوب غزه به طور فزاینده‌ای دشوار است.

ریچارد پیپرکرن، نماینده سازمان جهانی بهداشت برای فلسطین گفت: «جنگ و دستور تخلیه محله‌ها در منطقه مرکزی و خان‌یونس... دسترسی بیماران و آمبولانس‌ها به بیمارستان‌ها را با مشکل مواجه کرده و رسیدن به این بیمارستان‌ها را برای سازمان بهداشت جهانی برای تأمین آذوقه و سوخت بسیار دشوار کرده است.»

مقاومت فلسطین به رهبری جنبش حماس، هفتم اکتبر (۱۵ مهر) عملیات منحصربه‌فردی را با حمله به شهرک‌های صهیونیست‌نشین منطقه «غلاف غزه» آغاز کرد و ده‌ها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانه‌ای» ادعایی آن ارزیابی می‌کنند. این عملیات باعث آغاز تجاوزات وحشیانه ارتش رژیم اشغالگر به مناطق مسکونی در نوار غزه شد و این تجاوزات از هفتم اکتبر تا ۲۴ نوامبر (سوم آذر) ادامه داشت و پس از یک وقفه یک‌هفته‌ای جمعه اول دسامبر (دهم آذر) بار دیگر از سرگرفته شد.

طبق اعلام وزارت بهداشت غزه، جنایات صهیونیست‌ها تا کنون ۲۳ هزار و ۲۱۰ شهید و بیش از ۵۹ هزار و ۱۶۷ مجروح برجای گذاشته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->