قالیباف به مقام سیمون بولیوار ادای احترام کرد شلیک مجدد موشک از سمت یمن به فلسطین اشغالی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) قالیباف با وزیر خارجه ونزوئلا دیدار کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین مدعی ساقط کردن بیش از ۴۰ فروند هواپیمای نظامی روسی شد فضائلی: انقلاب اسلامی به راحتی شکل نگرفته و دشمن هم نمی‌تواند به راحتی آن را از پا در آورد دیدار الجولانی با امیر کویت رئیس جمهور: مصرف انرژی ما نسبت به همسایگان مناسب نیست قالیباف وارد کاراکاس شد | توسعه روابط پارلمانی در ونزوئلا عراق در همکاری با چین اولین رآکتور هسته‌ای خود را می‌سازد رئیس جمهور لبنان بر نقش آیت‌الله سیستانی در ترسیم نقشه راهی برای آینده‌ای بهتر تاکید کرد بقائی: حفظ و گسترش زبان فارسی در جهان بخشی از برنامه‌های دیپلماسی عمومی وزارت خارجه است | حامی تلاش‌ها در معرفی این زبان غنی و تمدن‌ساز هستیم اورتگاس به زودی از مسئولیت فرستاده آمریکا به خاورمیانه و مسئول پرونده لبنان کنار خواهد رفت دستور پزشکیان برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد دولت، سیدعلی مدنی‌زاده را به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) رژیم کودک‌کُش پدر ۹ کودک شهید فلسطینی در غزه را نیز به شهادت رساند رایزنی‌های سیاسی ایران و کره جنوبی متن تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «روح الله» + فیلم مراسم تکریم و معارفه فرمانده پایگاه هوایی شهید حبیبی مشهد برگزار شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) دژبان جدید کل ارتش معرفی شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) انگلیس از یمن خواست اجازه عبور ناو هواپیمابرش از دریای سرخ را بدهد مهلت قانونی معرفی وزیر اقتصاد به مجلس امروز تمام می شود | امضای سرپرست وزارت دیگر قانونی نیست واکنش غریب آبادی به گزارش سیاسی آژانس بین المللی انرژی اتمی دیپلمات پیشین آمریکا: عراقچی در مذاکرات بسیار باهوش است | دانش با بمباران از بین نمی‌رود وزیر خارجه آلمان: از اول مشخص بود شکست روسیه ممکن نیست چین از آمریکا خواست اتهام‌زنی را متوقف کند جزئیات سفر وزیر امور خارجه به مصر واکنش ویتکاف به موضع حماس درباره طرح آتش‌بس ترامپ قالیباف در رأس هیئت پارلمانی ایران، برای حضور در اجلاس بریکس راهی آمریکای لاتین شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بلینکن: ایران حمایت از انصارالله یمن را متوقف کند

  • کد خبر: ۲۰۵۵۳۴
  • ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۰
بلینکن: ایران حمایت از انصارالله یمن را متوقف کند
وزیر امور خارجه آمریکا در بدو ورود به بحرین و در آستانه تشکیل نشست شورای امنیت درباره قطعنامه پیشنهادی واشنگتن در خصوص حملات در دریای سرخ ادعا کرد: ما به صراحت به ایران اعلام کردیم که حمایت از حوثی ها (انصارالله یمن) باید متوقف شود و گسترش دامنه درگیری به نفع آنها نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا در ادامه سفر منطقه‌ای خود روز چهارشنبه به وقت محلی هنگام ورود به بحرین در جمع خبرنگاران با تکرار ادعاهای بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی ایران مدعی شد که تهران همچنان به حمایت از انصارالله یمن درباره حمله به کشتی‌ها در دریای سرخ ادامه می‌دهد.

وزیر خارجه دولت بایدن بدون اشاره به نقش آمریکا در گسترش جنگ اسرائیل به دلیل حمایت های همه جانبه این کشور مدعی شد: روز گذشته در دریای سرخ حملۀ بزرگی علیه ما با پهپادهای پیشرفته صورت گرفت. ما به صراحت به ایران اعلام کردیم که حمایت از حوثی ها (انصارالله یمن) باید متوقف شود و گسترش دامنه درگیری به نفع آنها نیست.

بلینکن اضافه کرد: کشورهای منطقه موافقند که سطح درگیری در منطقه نباید گسترش یابد.

وزیر خارجه آمریکا همچنین گفت: من در طول سفرم به منطقه، درباره فراهم کردن شرایط برای راهکار دو کشوری گفت‌وگو کرده و با مقامات تشکیلات خودگردان فلسطین هم دیدار کردم.

منابع دیپلماتیک گفتند: آمریکا و ژاپن با ارائه پیش نویس قطعنامه‌ای به شورای امنیت درباره حملات در دریای سرخ، خواستار برگزاری نشست این شورا در روز چهارشنبه برای رای گیری شده اند.

این منابع افزودند: قطعنامه پیشنهادی خواستار محکومیت حملات حوثی ها (انصارالله یمن) به کشتی ها در دریای سرخ شده است و از آنها می خواهد حملات خود را متوقف کنند. به گفته این منابع، قطعنامه پیشنهادی آمریکا و ژاپن همچنین خواستار آزادی خدمه کشتی توقیف شده در دریای سرخ و خویشتنداری برای جلوگیری از تشدید بیشتر تنش ها در دریای سرخ شده است.

همزمان، مقامات وزارت دفاع آمریکا ادعا کرده ‌اند که نیروی دریایی این کشور ۲۴ موشک و پهپاد نیروهای یمنی را رهگیری و سرنگون کرده است.

یک مقام آمریکایی روز سه‌ شنبه در گفت و گو با شبکه خبری فاکس نیوز ادعا کرده است که یک کشتی نیروی دریایی آمریکا در دریای سرخ چند پهپاد و موشک را که از مناطق تحت کنترل یمن شلیک شده بودند، سرنگون کرد.

فرماندهی مرکزی آمریکا در منطقه موسوم به سنتکام نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: حوثی‌ها روز ۹ ژانویه، تقریباً ساعت ۹:۱۵ شامگاه به وقت صنعا در حمله‌ای پیچیده‌، خطوط کشتیرانی بین‌المللی و ده‌ها کشتی تجاری در حال تردد را هدف قرار دادند.

سنتکام با تکرار ادعاهای ضد ایرانی مدعی شد: «حوثی‌ها در این تهاجم به طور همزمان از پهپادهای تهاجمی ساخت ایران، موشک‌های کروز ضد کشتی و یک موشک بالستیک ضد کشتی استفاده کردند اما همه ۱۸ پهپاد، دو موشک کروز ضد کشتی و یک موشک بالستیک ضدکشتی با تلاش مشترک ناوگان دریایی ایالات متحده و انگلستان، سرنگون شدند و هیچ تلفات یا خسارتی به کشتی‌های تجاری و ناوهای جنگی وارد نشد.»

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا این حملات را بیست و ششمین حمله نیروهای مسلح یمنی به خطوط کشتیرانی تجاری در دریای سرخ از ۱۹ نوامبر عنوان کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->