اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد
سرخط خبرها

جان کربی: انصارالله یمن حملات در دریای سرخ را متوقف کند

  • کد خبر: ۲۰۵۵۵۸
  • ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۰
جان کربی: انصارالله یمن حملات در دریای سرخ را متوقف کند
هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت کاخ سفید در آستانه نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره قطعنامه پیشنهادی آمریکا علیه انصارالله یمن درباره حملات در دریای سرخ، گفت: «از حوثی‌ها می‌خواهیم حملات در دریای سرخ را متوقف کنند در صورت ادامه، آنها مسئول اقدامات خود خواهند بود.»

به گزارش شهرآرانیوز، جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در کاخ سفید در واشنگتن بدون اشاره به دلیل اصلی درگیری‌ها در دریای سرخ، ادعا کرد: حملات حوثی‌ها در تهدید کشتیرانی بین‌المللی در دریای سرخ بطور فزاینده‌ای تشدید شده است.

وی افزود: آمریکا یک ائتلاف برای حفاظت از ناوبری بین المللی ایجاد کرده است. حوثی‌ها تمام کشتی‌های تجاری را که از دریای سرخ عبور می‌کنند، حتی کشتی‌هایی که هیچ ارتباطی با (رژیم) اسرائیل ندارند، هدف قرار می‌دهند.

کربی با بیان اینکه «حملات اخیر حوثی‌ها ( انصارالله) تلفات جانی نداشت»، ادعا کرد: حملات حوثی‌ها در دریای سرخ آزادی کشتیرانی جهانی و یکی از مهمترین آبراه‌های جهان را تهدید می‌کند.

این مقام ارشد کاخ سفید انصارالله یمن را تهدید کرد و مدعی شد: ما از حوثی‌ها می‌خواهیم که حملات را متوقف کنند و در صورت ادامه آنها مسئول اقدامات خود خواهند بود.

هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید، ادامه داد: همه توان خود را برای محافظت از کشتیرانی در آبراه بین‌المللی دریای سرخ به‌کار می‌گیریم. ایالات متحده آمریکا به دنبال درگیری نیست بلکه به دنبال ایجاد گذرگاه امن برای تجارت بین المللی در دریای سرخ است.

کربی همچنین با بیان اینکه ما روی بسیاری از مسائل مربوط به نوار غزه کار می‌کنیم، گفت: جو بایدن رئیس جمهور آمریکا از نگرانی خود در مورد خشونت فزاینده شهرک نشینان اسرائیلی در کرانه باختری صحبت کرده است.

پیش از این آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا در بدو ورود به بحرین و در آستانه تشکیل نشست شورای امنیت درباره قطعنامه پیشنهادی واشنگتن در خصوص حملات در دریای سرخ، ادعا کرد: حملات حوثی‌ها (انصارالله یمن) برای کشتیرانی در دریای سرخ پیامدهای جدی خواهد داشت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->