حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند
سرخط خبرها

هشدار انصارلله درباره حمله ائتلاف آمریکایی به یمن

  • کد خبر: ۲۰۵۶۹۶
  • ۲۲ دی ۱۴۰۲ - ۰۲:۵۶
هشدار انصارلله درباره حمله ائتلاف آمریکایی به یمن
یک مقام یمنی در واکنش به گزارش‌های رسانه‌های غربی مبنی بر حمله احتمالی به این کشور از سوی آمریکا و انگلیس تاکید کرد که تجاوزهای آمریکا بی پاسخ نخواهد ماند و اگر علیه ما حمله شود منطقه را به آتش خواهیم کشید.

به گزارش شهرآرانیوز عبدالسلام جحاف، عضو مجلس شورای دولت نجات ملی یمن و کمیته امنیت دفاع این کشور با اشاره به خبر وال استریت ژورنال مبنی بر حمله احتمالی به اهداف یمنی و مواضع شلیک موشک‌ها و پهپاد‌ها و همچنین انبار تسلیحاتی در شهر‌های الحدیده و حجه در صفحه کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: این صحبت‌های من را به خوبی به یاد داشته باشید؛ ما چیزی نمی‌گوییم، اما همانند صاعقه عمل خواهیم کرد. ما چیزی نمی‌گوییم که برخی آن را مبالغه آمیز توصیف کنند، من فقط دو کلمه می‌گویم: «منطقه را به آتش می‌کشیم».

وی همچنین نوشت: آمریکا با اقدام نظامی علیه ما خودش را در باتلاق می‌اندازد، زیرا پاسخ یمنی‌ها بیش از تصور آن‌ها خواهد بود و هرگونه تجاوز به یمن بدون پاسخ نخواهد ماند.

این مقام یمنی همچنین خاطرنشان کرد: رهبر ما بر این مساله تاکید کرد که هرگونه تجاوز آمریکایی بدون پاسخ نخواهد ماند.

پیش از این روزنامه تایمز نوشت:نخست وزیر انگلیس عصر امروز به وزرای دولت خود از مداخله نظامی قریب الوقوع علیه نیرو‌های انصارالله یمن خبر داد.

فایننشال تایمز نیز به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد:پنتاگون گزینه‌هایی را برای حمله به سایت‌های پرتاب موشک و انبار‌های تسلیحاتی حوثی‌ها آماده کرده است.

در این راستا، اکسیوس به نقل از یک مقام نظامی صهیونیستی گزارش داد: به نقطه حمله آمریکا به مواضع انصارالله در یمن بسیار نزدیک هستیم.

عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر انصارالله یمن عصر پنجشنبه در سخنرانی خود درباره آخرین تحولات منطقه گفت: حمله به ناو آمریکایی با ۲۴ پهپاد و چندین موشک انجام شد، پاسخ به هرگونه تجاوز آمریکا این بار در سطحی بالاتر انجام خواهد شد.

وی افزود: موضع آمریکا و انگلیس برای تامین امنیت کشتی‌های اسرائیلی و یا کشتی‌های مرتبط با رژیم اسرائیل به منظور ادامه دادن این رژیم به جنایاتش در غزه، هیچگاه ما را از انجام وظایف خود در قبال فلسطین باز نخواهد داشت. موضع یمن در ممانعت از عبور کشتی‌های عازم فلسطین اشغالی موضعی مؤثر است و خسارات زیادی به اقتصاد دشمن وارد کرده است.

او تاکید کرد: حمله آمریکا به نیروی دریایی یمنی نشان دهنده تأثیر موضع ما بر دشمن اسرائیلی و همچنین آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها است. صبر ما طولانی است و مردم ما بر موضع خود ثابت و استوار هستند و بازنده کسی است که خود را در حمله به مردم ما برای خدمت به اسرائیل دخیل می‌کند. اگر رویارویی مستقیم باشد، آماده انجام آنچه لازم است هستیم و با جسارت تمام می‌جنگیم.

الحوثی با بیان اینکه اقدامات یمن در دریا خسارات هنگفتی را برای اقتصاد دشمن صهیونیستی و کسانی که در کنار آن ایستاده و از آن حمایت می‌کنند، داشت، گفت: هرکس موقعیت یمن را دست کم گرفت و سعی کرد آن را به سخره بگیرد، پس از مشخص شدن نفوذ آن، مجبور به اعتراف شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->