شهادت ۲ نفر از بسیجیان بومی طرح امنیت در جاده خاش به زاهدان (۱۰ آبان ۱۴۰۴) مقام عربستانی: عادی سازی روابط با اسرائیل تا پایان سال عملا غیرممکن است لاریجانی با خانواده شهید سرلشگر ایزدی دیدار کرد عراقچی: تروریسم به هر شکل و در هر نقطه از جهان محکوم است تیراندازی ارتش اسرائیل به شهروندان سوری در قنیطره یک شهروند لبنانی در پی حمله اسرائیل به جنوب لبنان مجروح شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) پاسخ فضائلی به شایعه خرید هتل در مجارستان توسط فرزند رهبر انقلاب جولانی راهی آمریکا می‌شود مجارستان: حمایت از اوکراین، حمایت از جنگ است هیاتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد آغاز «طرح ب» اسرائیل برای کشتار در غزه تداوم مواضع مداخله جویانه فرستاده آمریکا در لبنان اقدام کلمبیا علیه عملیات‌های نظامی آمریکا در دریای کارائیب و اقیانوس آرام اسرائیل به دنبال ساخت ۲۰۰۶ واحد مسکونی غیرقانونی در بیت‌المقدس و کرانه باختری عمان خواستار ازسرگیری مذاکرات بین آمریکا و ایران شد اعلام آمادگی ترکیه برای میزبانی دور چهارم مذاکرات سران اوکراین و روسیه دادستان کل کشور: هدف اصلی جنگ تبلیغاتی دشمن، برهم زدن امنیت روانی جامعه است عراقچی در گفت‌وگو با الجزیره: فناوری هسته‌ای همچنان پابرجاست | مانع گسترش جنگ در منطقه شدیم رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: مهاجرت نخبگان مهلک‌ترین ضربه به ایران است یک نماینده مجلس: سال‌هاست که مشکل مردم مباحث معیشتی است پزشکیان بر تسریع در جمع‌آوری گاز‌های مشعل تأکید کرد سری جدید جنگنده‌های پیشرفته سوخو-۳۵ تحویل وزارت دفاع روسیه شد یک نماینده مجلس: اختلاف نظر همیشه وجود دارد، اما هدف همه ما تعالی جمهوری اسلامی ایران است وزرای خارجه ایران و قزاقستان بر تداوم رایزنی‌ها توافق کردند وزیر اطلاعات بر اجرای الزامات و ملاحظات پدافند غیرعامل تأکید کرد آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن با رواج فرقه‌گرایی، به دنبال تضعیف باور‌های دینی مردم است
سرخط خبرها

انگلیس: نیرو‌های ما دو مرکز یمنی را بمباران کردند

  • کد خبر: ۲۰۵۷۱۱
  • ۲۲ دی ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۱
انگلیس: نیرو‌های ما دو مرکز یمنی را بمباران کردند
وزارت دفاع انگلیس اعلام کرد، ۲ مرکز یمن را که برای انجام حملات موشکی و پهپادی استفاده می‌شد، هدف قرار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، این وزارتخانه جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد: چهار جنگنده تایفون FGR ۴ s نیروی هوایی سلطنتی با پشتیبانی هواپیمای سوختگیری «ویاژر» از بمب‌های هدایت‌شونده Paveway IV برای انجام حملات دقیق به ۲ تاسیسات حوثی‌ها مورد استفاده قرار گرفتند.

یکی از این تاسیسات، محلی در «بنی» در شمال غرب یمن بود که برای به پرواز درآوردن پهپاد‌های شناسایی و تهاجمی استفاده می‌شود. چند ساختمانی که برای انجام عملیات پهپادی استفاده می‌شدند، هدف هواپیمای ما قرار گرفتند.

تاسیسات دیگری که هدف حمله هواپیمای ما قرار گرفت، فرودگاه نظامی «ابس» بود. اطلاعات جاسوسی نشان داده است که این مرکز برای شلیک موشک‌های کروز و پهپاد‌ها بر فراز دریای سرخ استفاده می‌شد.

در برنامه‌ریزی برای انجام این پرواز‌ها دقیق ویژه‌ای شد تا هر گونه خطری علیه غیرنظامیان کاهش پیدا کند.

جزئیات نتایج این حملات در حال بررسی است، اما نشانه‌های اولیه حاکی است که توانایی حوثی‌ها برای تهدید کشتیرانی بازرگانی ضربه دیده است.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در پی تجاوز نظامی کشورش به یمن اعلام کرد: به دستور من نیرو‌های نظامی ایالات متحده آمریکا همراه با بریتانیا و با حمایت استرالیا، بحرین، کانادا و هلند حملات موفقیت‌آمیزی علیه چند هدف در یمن انجام دادیم.

ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس نیز در دفاع از تجاوز نظامی به یمن اعلام کرد: نیروی هوایی سلطنتی حملاتی هدفمند علیه تاسیسات نظامی مورد استفاده حوثی‌های یمن انجام داد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از «چند مقام آمریکایی» گزارش داد که ارتش‌های آمریکا و انگلیس «بیش از ۱۲ سایت مورد استفاده توسط حوثی‌های یمن» را هدف قرار دادند.

این اهداف نظامی شامل مراکز لجستیکی، سامانه‌های دفاع هوایی و اماکن انبار تسلیحات بوده است.

سی. ان. ان نیز گزارش داد که موشک‌های تاماهاوک از سکو‌های هوایی، زمینی و زیرسطحی شلیک شدند و هدف از این حملات کاستن از حملات مداوم حوثی‌ها به کشتی‌ها در دریای سرخ بود.

این گزارش افزود که اهداف مورد حمله شامل سامانه‌های راداری، محل نگهداری پهپاد‌ها و سایت‌های پرواز آنها، انبار موشک‌های بالستیک و کروز و سایت‌های شلیک آن‌ها بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->