«ایلان ماسک» از دولت ترامپ خارج خواهد شد شهادت ۹ فلسطینی در پی حمله رژیم صهیونیستی به رفح (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) احتمال دیدار ترامپ با جولانی قوت گرفت عراقچی: ایران آماده مذاکرات واقعی از موضع برابر است پزشکیان بر لزوم تدوین برنامه منسجم برای تحقق شعار سال تاکید کرد تخت روانچی به روسیه سفر کرد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) دعوت السودانی از رئیس جمهور لبنان برای سفر به عراق پزشکیان: ایران به دنبال تقویت بیش از پیش روابط با کشور‌های اسلامی و همسایه است شروط علی‌اف برای امضای معاهده صلح با ارمنستان آکسیوس: ترامپ در حال بررسی پیشنهاد ایران است وزیر افراطی کابینه رژیم صهیونیستی به «مسجدالاقصی» یورش برد لاریجانی: ترامپ می‌گوید صلح‌طلب هستم، پس نباید از تهدید و جنگ سخن بگوید کانادا از اعمال تعرفه بر واردات مواد غذایی از آمریکا عقب‌نشینی کرد سفر دوباره گروسی به تهران، احتمالا تا پایان آوریل استاندار خراسان رضوی: هم‌استانی‌ها، همشهریان و هموطنانی که مهمان ما هستند به پویش خراسانی «یک، دو، سه طبیعت» بپیوندند واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید
سرخط خبرها

وحیدی: باید ظرفیت‌های انسان‌ها را در روند آموزشی شکوفا کنیم

  • کد خبر: ۲۰۶۳۴۱
  • ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۲
وحیدی: باید ظرفیت‌های انسان‌ها را در روند آموزشی شکوفا کنیم
وزیر کشور گفت: هیچ مکتب و اندیشه سیاسی یا غیرسیاسی در جهان همچون مکتب‌های الهی و اسلام به شکوفا کردن ظرفیت‌های انسانی توجه ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی، ظهر امروز (دوشنبه ۲۵ دی) در همایش ملی تقدیر از شورا‌های آموزش و پرورش سراسر کشور که در سالن پیامبر اعظم این نهاد برگزار شد، ضمن اشاره به اهمیت موضوع آموزش و پرورش گفت: آینده کشور، انقلاب و مرز و بوم درگیر آن چیزی است که امروز در مدارس می‌گذرد. یعنی هر آنچه امروز در مدارس اتفاق می‌افتد شکل دهنده آینده است و نه فقط شکل‌دهنده آینده است بلکه آینده تمدن ساز ما را شکل می‌دهد.

وی افزود: تمدن ما انسان محور است. البته باید فناوری تجهیزات و تکنولوژی را دنبال کنیم و رتبه‌های خوبی هم در این زمینه داریم، ولی برجستگی اصلی تمدن ما انسان محور بودن است. این انسان‌ها در چنین مسیر‌هایی ساخته می‌شوند.

وزیر کشور تصریح کرد: مهم‌ترین بحث انسان هم نوع نگاه اسلام عزیز به انسان و انسان شناسی است که در اسلام وجود دارد. مهم‌ترین کار ما یافتن چگونگی شکوفا کردن ظرفیت‌های انسان‌ها است. الفاظی مانند آموزش و پرورش، وزارت علوم و آموزش عالی تقسیمات اعتباری بوده و چاره‌ای از انجام آن است. اما آنچه باید اتفاق بیفتد شکوفا کردن ظرفیت‌های انسانی است.

وی ادامه داد: هیچ مکتب و اندیشه سیاسی یا غیر سیاسی در جهان همچون مکتب‌های الهی و اسلام به شکوفا کردن ظرفیت‌های انسانی توجه ندارد. وظیفه ما بسترسازی برای شکوفایی است، اگر این شکوفایی اتفاق بیفتد ما مشکلی نداریم و همه چیز در سایه آن تحقق می‌یابد. بخشی از این شکوفه‌ها این است که خودشناسی و نحوه شکوفایی ظرفیت‌هایشان را به افراد بیاموزیم.

وحیدی ضمن انتقاد از تعریف یک مسیر بسته در فرآیند آموزشی، گفت: ما باید راه شکوفایی ظرفیت‌ها را فراهم کنیم، اگر دانش آموز یا دانشجو را در یک مسیر بسته هدایت کردیم امکان شکوفایی ظرفیت آن‌ها وجود ندارد. اگر انسان‌ها به نقطه‌ای برسند که چنین ضرورتی را احساس کنند، راه را یافته و آن را طی خواهند کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->