گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد
سرخط خبرها

وزیر خارجه: همچنان ابتکار برجامی سلطان عمان روی میز است

  • کد خبر: ۲۰۶۸۲۲
  • ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۹
وزیر خارجه: همچنان ابتکار برجامی سلطان عمان روی میز است
حسین امیرعبداللهیان در اولین دیدار دوجانبه از دومین روز حضور خود در داووس سوئیس، با ایگنازیو کاسیس، وزیر خارجه این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز در این دیدار امیرعبداللهیان با تشکر از اقدام سوئیس در محکوم کردن اقدام تروریستی کرمان گفت: ما برای توسعه روابط با سوئیس مصمم هستیم.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به گفتگو‌های دو کشور در زمینه‌های مختلف حقوقی و قضائی و نیز گفتگو‌های جامع سیاسی میان وزارت خارجه‌های دو کشور، به همکاری‌های سازنده فیمابین در چارچوب نقشه راه دو کشور اشاره کرد و افزود: ما بر تداوم گفتگو‌ها و همکاری‌های دو کشور در این راستا تاکید داریم.
امیرعبداللهیان ضمن تاکید بر اهمیت تداوم گفتگو‌های دوره‌ای میان دو وزیر خارجه، از انجام و تقویت گفتگو‌های تخصصی میان کارشناسان دو کشور در زمینه‌های مختلف استقبال نمود.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان به فعالیت کمیسیون مشترک دو کشور و برنامه برگزاری اجلاس آتی آن در تهران اشاره کرد و بر لزوم هماهنگی و همکاری برای برگزاری موفقیت‌آمیز آن تاکید نمود.

وی آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای تقویت همکاری شرکت‌های بخش خصوصی دو کشور را مورد تاکید قرار داد و همچنین از همکاری در سایر زمینه‌های مورد علاقه دو کشور در حوزه‌های مختلف اقتصادی، تجاری و گردشگری استقبال کرد.

امیرعبداللهیان در خصوص برجام نیز گفت: ابتکار سلطان عمان همچنان روی میز است.

وی بر پایبندی ایران به مسیر مذاکره تاکید نمود و حمایت سیاسی سوئیس از روند مذاکرات را با اهمیت دانست.

امیرعبداللهیان بر سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در خصوص فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای تاکید و همچنین تداوم همکاری‌های ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را سیاست روشن و قطعی ایران توصیف کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به تحولات غزه و گسترش ابعاد آن در منطقه گفت، بحران غزه راه حل نظامی ندارد و ریشه بحران نیز در ۷ اکتبر نیست بلکه در ۷۵ سال اشغالگری است و جمهوری اسلامی ایران ضمن تاکید بر راه حل سیاسی و دموکراتیک خود برای حل ریشه‌ای بحران فلسطین، بر ضرورت توقف فوری حملات رژیم اسرائیل علیه غزه و باز شدن کریدور‌های ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه تاکید کرد و نقش سوئیس را در این زمینه و نیز کمک به تقویت صلح و ثبات در منطقه حائز اهمیت دانست.

امیرعبداللهیان ضمن تاکید بر اهمیت حفظ امنیت کشتیرانی در آب‌های منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله در دریای سرخ، وضع موجود در دریای سرخ را نتیجه تحولات در غزه دانست و گفت: علت و ریشه بی‌ثباتی در دریای سرخ و منطقه، استمرار حملات نظامی رژیم اسرائیل علیه غزه است.

ایگنازیو کاسیس، وزیر خارجه سوئیس با تشکر از حضور امیرعبداللهیان در اجلاس داووس، به گفتگو‌های تلفنی دو طرف در نوامبر گذشته و دیدار دوجانبه در نیویورک اشاره کرد و مجددا با دولت و ملت ایران در خصوص اقدام تروریستی کرمان همدردی کرد.

وزیر خارجه سوئیس عضویت ایران در بریکس را تبریک گفت.

وی همچنین ضمن اظهار خرسندی از این دیدار، تداوم گفتگو‌های دوجانبه با ایران در زمینه‌های مختلف دوجانبه و منطقه‌ای را حائز اهمیت دانست و بر تمایل و آمادگی خود برای تداوم گفتگو‌ها و مشورت‌های دوجانبه با همتای ایرانی و نیز برگزاری جلسات دیپلمات‌ها و کارشناسان دو کشور در زمینه‌های تخصصی مورد اهتمام تهران و برن تاکید کرد.

وزیر خارجه سوئیس خواستار حمایت بیشتر از فعالیت شرکت‌های سوئیسی در ایران شد.

وی ایران را کشور بزرگی دانست و با اشاره به ۱۰۰ سال رابطه سیاسی دو کشور و دهه‌ها سابقه همکاری برن و تهران در زمینه‌های مختلف، بر اهمیت تداوم و تقویت گفتگو‌ها و همکاری‌ها میان دو کشور تاکید نمود.

وزیر خارجه سوییس با اشاره به تحولات فلسطین، مخالفت کشورش را با کشتار غیرنظامیان اظهار داشت.

در این دیدار برخی دیگر از مسائل مورد اهتمام مشترک از جمله بحران اوکراین نیز مورد تبادل نظر قرار گرفت.

سوئیس حافظ منافع آمریکا نزد جمهوری اسلامی ایران است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->