شهباز شریف به تهران می‌آید موافقت مجلس با کلیات «طرح ملی هوش مصنوعی» حماس به دنبال تضمین آمریکا است | پیشنهاد آزادی نیمی از زندانیان زنده و اجساد در ازای آتش‌بس اردوغان: آمریکا در حال رفع تحریم بخش دفاعی ترکیه است اف‌بی‌آی: انفجار در کالیفرنیا «تروریستی» بود رأی نخستین ۷ متهم پرونده عوامل پشتیبان حادثه تروریستی شاهچراغ صادر شد یحیی سریع: یگان موشکی یمن فرودگاه بن گوریون تل‌آویو را با موشک و پهپاد هدف قرار داد وزیر خارجه آمریکا: ترامپ خواستار حل مسئله هسته‌ای ایران از راه دیپلماتیک است قالیباف: هدف از سفر به اندونزی رساندن صدای مظلومیت مردم غزه بود سفارت ایران در لندن از آزادی ۳ تن از اتباع ایرانی دستگیرشده در انگلیس خبر داد حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند
سرخط خبرها

جزئیات توافق برای انتقال دارو به اسرای صهیونیست و مردم غزه

  • کد خبر: ۲۰۶۸۶۴
  • ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۶
جزئیات توافق برای انتقال دارو به اسرای صهیونیست و مردم غزه
عضو ارشد حماس اعلام کرد در توافق روز سه‌شنبه پیرامون انتقال دارو به اسرای صهیونیستی و مردم غزه، مقرر شد به ازای هر یک جعبه دارویی که به دست این اسرا می‌رسد، ۱۰۰۰ جعبه دارو در اختیار مردم غزه قرار بگیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، موسی ابومرزوق گفت: براساس توافقی که با میانجیگری قطر و فرانسه صورت گرفت، به ازای هر یک جعبه دارویی که به دست اسرای اسرائیلی می‌رسد، ۱۰۰۰ جعبه دارو در اختیار مردم غزه قرار می‌گیرد و ارتش رژیم صهیونیستی نیز محموله دارو‌های وارد شده را تفتیش نخواهد کرد.

در همین راستا، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد محموله دارو بازرسی نمی‌شود. این در حالی است که منابع امنیتی در تل‌آویو دقایقی پیش اعلام کردند نتانیاهو به ارتش دستور داده کامیون‌های حامل دارو‌ها را که به غزه منتقل خواهند شد، تفتیش کند.

ابومرزوق گفت: فرانسه درخواست داد تا داروی غزه را تامین کند، اما ما به دلیل عدم اعتماد به آن، به دلیل موضعش در حمایت از اسرائیل و ایستادگی در برابر «آرمان‌های مردم ما» با این درخواست مخالفت کردیم.

به نقل از خبرگزاری سما، ابومرزوق افزود: ما از برادران خود در قطر خواستیم دارو تهیه کنند، زیرا به آن‌ها اعتماد داریم و آن‌ها نیز ضمن قدردانی موافقت کردند.

عضو حماس تصریح کرد براساس توافق مذکور، انتقال غذا و کمک‌های انسانی به نوار غزه افزایش می‌یابد و صلیب سرخ داروی چهار بیمارستان در سراسر غزه را تامین خواهد کرد.

وی افزود: این ما هستیم که به‌رغم تحریم و امتناع ۱۰۰ روزه رژیم صهیونیستی، مقدار، واسطه، مکانیسم توزیع و ارسال دارو به شمال غزه را تعیین کردیم.

قرار است توافق پیرامون انتقال دارو به اسرای صهیونیستی و مردم غزه از امروز اجرایی شود.

صبح امروز هواپیمای قطری حامل دارو و کمک‌ها در فرودگاه العریش در استان سینای شمالی فرود آمد. قرار است یک هواپیمای قطری دیگر هم به فرودگاه العریش برسد و براساس توافق، دارو‌ها از استان سینا به غزه منتقل خواهد شد.

بر اساس اعلام قطر، قرار شد در ازای تحویل دارو به اسرای صهیونیستی بازداشت شده در نوار غزه، دارو و کامیون‌های حامل کمک‌ها در اختیار ساکنان غزه قرار بگیرد.

همچنین اعلام شد دارو‌های اسرای صهیونیستی طبق فهرستی که رژیم اشغالگر براساس نیاز‌های پزشکی اسرا تهیه کرده، در فرانسه خریداری شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->