گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد
سرخط خبرها

حملات مقاومت فلسطین به نظامیان صهیونیست در نوار غزه

  • کد خبر: ۲۰۶۸۷۳
  • ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۷
حملات مقاومت فلسطین به نظامیان صهیونیست در نوار غزه
نیروهای مقاومت فلسطین با وارد آوردن ضربات سنگین به اشغالگران صهیونیست در مناطق مختلف نوار غزه، یک نفربر زرهی و تانک و چندین گروه از نظامیان اشغالگر را هدف قرار دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، گردان های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، یک تانک اشغالگران صهیونیست را در محله الکرامه در شمال غرب شهر غزه با استفاده از راکت الیاسین ۱۰۵ هدف قرار دادند.

گردان های القسام در عملیات دیگری در منطقه جبل الریس در محله التفاح شهر غزه، یک نفربر اشغالگران را با شلیک یک راکت الیاسین ۱۰۵ منهدم کردند.

شاخه نظامی حماس همچنین از هدف قرار دادن یک نیروی ویژه اشغالگران در کمینی در یک منزل در محله الکرامه در شمال غرب شهر غزه خبر دادند.

این نیروی مقاومت فلسطین در عملیات دیگری، توانست یک گروه از نیروهای پیاده نظام اشغالگران صهیونیست را در اطراف محله شیخ رضوان غزه با استفاده از بمب ضد نفر هدف قرار داده و آنها را کشته و زخمی کند.

گردان های القسام همچنین تأکید کرد نیروهایش توانسته‌اند یک نظامی صهیونیست را در هنگام سوار شدن بر خودروی نظامی در محله شیخ رضوان غزه هدف قرار دهند.

از سوی دیگر، سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز اعلام کرد مواضع اشغالگران در جنوب غرب غزه را با استفاده از یک راکت هدف قرار داده است.

سرایا القدس همچنین تأکید کرد که یک پهپاد اشغالگران را در حین انجام عملیات شناسایی در شرق غزه، به کنترل درآورده است.

گردان های شهدای الاقصی شاخه نظامی جنبش فتح نیز تأکید کرد نیروهایش توانستند با شلیک چند راکت سنگین، نظامیان اشغالگر را در اطراف دانشکده علوم و فناوری در مرکز خان یونس هدف قرار دهند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->