مدال برنز بسکتبالیست‌های ایران در کاپ ۲۰۲۵ آسیا تنهایی تلخ وحید امیری؛ پایان بی‌رحمانه برای یک قهرمان بی‌حاشیه پخش زنده بازی منچستریونایتد و آرسنال (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین شکست سنگین نوشاد عالمیان در مسابقات سوئد هاشمیان: باید برای منافع پرسپولیس تصمیم بگیرم پخش زنده بازی چلسی و کریستال‌پالاس در هفته اول لیگ انگلیس (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و فجر سپاسی در هفته اول لیگ برتر + لینک و قیمت چشمی راهی تبریز شد آسانی تا نیم فصل در کره مهاجم استقلالی بازی با پرسپولیس را از دست داد مهری پرسپولیسی‌ها را تهدید کرد تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و فجرسپاسی | رونمایی از سرمربی بوندس‌لیگایی حردانی و رضاییان، هردو در ترکیب اصلی برکناری تاجرنیا تکذیب شد| حاشیه‌ها علیه استقلال ساپینتو به بازیکنان استقلال: باید باخت سوپرجام را جبران کنیم ویدیو| درگیری علی هیبتی، مبارز ایرانی با فایتر مشهور روس! نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و ولورهمپتون (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت پپ و هالند رفتار زننده هاشمیان با امیری در تمرین پرسپولیس| کاپیتان دور زمین می‌دود! ساعات حیاتی برای درویش و پرسپولیس
سرخط خبرها

یوفا درخواست به تعویق افتادن یورو ۲۰۲۰ را نپذیرفت

  • کد خبر: ۲۰۶۸۸
  • ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۷
یوفا درخواست به تعویق افتادن یورو ۲۰۲۰ را نپذیرفت
با وجود پیچیده شدن شرایط در برخی از لیگ‌های داخلی فوتبال اروپا، یوفا فعلاً برنامه‌ای برای به تعویق انداختن جام ملت‌های اروپا ندارد.
به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از نشریه آ اِس اسپانیا، اتحادیه فوتبال اروپا همچنان به رد درخواست‌ها برای به تعویق انداختن رقابت‌های یورو ۲۰۲۰ در تابستان سال جاری ادامه می‌دهد.

شیوع ویروس کرونا در اروپا به خصوص ایتالیا که باعث لغو بسیاری از بازی‌ها و به تعویق افتادن آن‌ها شده، نگرانی‌هایی را درباره به پایان نرسیدن لیگ‌های داخلی بعضی کشور‌ها به وجود آورده است. با توجه به برگزاری یورو ۲۰۲۰ در پایان فصل، آن دسته از باشگاه‌هایی که بازی‌های‌شان به دلیل شیوع کرونا لغو شده در پایان فصل به دردسر خواهند افتاد و باید برنامه‌ای بسیار فشرده را برای انجام همه مسابقات‌شان تنظیم کنند. از این رو سران چند لیگ از یوفا خواسته‌اند که یورو ۲۰۲۰ را برای چند ماه یا یک سال به تعویق بیندازد که این درخواست هنوز مورد موافقت یوفا واقع نشده است.

چیزی که مسئله را بغرنج‌تر می‌کند، برگزاری بازی افتتاحیه این رقابت‌ها در شهر رم پایتخت ایتالیاست کشوری که بیشترین آمار ابتلا به کرونا در دنیا پس از چین را دارد. ایتالیا سه بازی‌اش در مرحله گروهی یورو ۲۰۲۰ را باید در خانه انجام دهد و این در حالیست که هنوز مشخص نیست شیوع کرونا در این کشور چه زمانی متوقف خواهد شد.

روند شیوع کرونا، اما در دیگر کشور‌ها مانند اسپانیا هم روبه افزایش است و این کشور و همسایه غربی‌اش پرتغال دستور برگزاری مسابقات‌شان پشت در‌های بسته را داده‌اند.
 
منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->