واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

دیدار و رایزنی علی باقری و انریکه مورا در ژنو

  • کد خبر: ۲۰۶۸۸۲
  • ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۸
دیدار و رایزنی علی باقری و انریکه مورا در ژنو
معاون سیاسی وزارت امور خارجه از گفت‌وگو با معاون مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ژنو خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون سیاسی وزارت امور خارجه علی باقری گفت که گفت‌وگوی به موقعی با انریکه مورا در ژنو داشته است.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه و مذاکره کننده ارشد ایران با «انریکه مورا» معاون مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ژنو سوئیس دیدار و گفت‌وگو کرد.

علی باقری امروز (چهارشنبه) ۲۷ دی ماه در این باره اعلام کرد که گفت‌وگوی به‌ موقع با انریکه مورا در ژنو در مورد موضوعات مختلف دوجانبه و روندهای منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله جنگ و نسل‌کشی در غزه، داشتم.

علی باقری اواسط آبان ماه سالجاری با مورا معاون «جوزپ بورل» در ژنو دیدار و درباره اوضاع غزه و آخرین وضعیت مذاکرات رفع‌ تحریم‌ها گفت‌وگو کرده بود. علی باقری و انریکه مورا قبل از آن هم در نیویورک و در حاشیه هفتاد و هشتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل دیدار کردند و باقری پس از این دیدار اعلام کرد که رایزنی‌ها ادامه دارد.

این دیپلمات ارشد ایرانی در شبکه اجتماعی ایکس در این باره نوشت که مذاکرات رفع تحریم به عنوان دستورکار ثابت تعاملات ما با اتحادیه نیز به بحث گذاشته شد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->