اتصال برق و انتشار دود در بخش CCU بیمارستان شادگان (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) پارکینسون، لرزش بی‌امان، درد بی‌درمان| درباره بیماری مرموز «فلج لرزان» چه می‌دانید؟ صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد
سرخط خبرها

غرامت دستمزد ایام بیماری به بیمه شدگان کرونا

  • کد خبر: ۲۰۷۳۲
  • ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۰
غرامت دستمزد ایام بیماری به بیمه شدگان کرونا
مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی از پرداخت غرامت دستمزد ایام بیماری به بیمه شدگان تأمین اجتماعی مبتلا به کرونا در این استان خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد رضا بیدهندی پیش از ظهر چهار شنبه در جمع خبرنگاران در اراک با اشاره به تصمیمات اخذ شده در شرایط کنونی شیوع بیماری کرونا در استان، اظهار داشت: اداره کل تأمین اجتماعی در حوزه درمان دومین تأمین کننده در سطح استان است که خدمات آن در حوزه‌های درمانی ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: در حوزه بیمه‌ای بر اساس هماهنگی‌های ستاد مرکزی اقدامات خوبی از قبیل بیمه بیکاری انجام شده است به طوری که با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ثبت اثر انگشت افراد در این حوزه متوقف شده‌است و بیمه شدگان نیازی به ثبت اثر انگشت ندارند.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی بیان کرد: کمیسیون‌های ماده ۹۱ به طور موقت تعلیق شده است تا از میزان مراجعات در این حوزه کاسته می‌شود.

بیدهندی عنوان کرد: در حال حاضر بازرسی در خصوص انعقاد بیمه‌های غیر اجباری مانند رانندگان و کارگران ساختمانی متوقف شده است و نیازی به بازرسی نیست.

وی افزود: معرفی بیمه شدگان به پزشک معتمد، شورا و کمیسیون متوقف شده است و باید ۵۰ درصد از غرامت دستمزد با توجه به حداقل دستمزد به حساب بیمه شدگان واریز کنند تا برای آن‌ها نیز مشکلی ایجاد نشود.

بیدهندی اظهار کرد: مجوز دفاتر درمانی که تا پایان امسال بوده است بنا به دستور وزیر تعاون و موافقت با پیشنهاد مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تمدید شده است.

وی بیان کرد: تمامی بازرسی‌های کارگاهی به جز مواردی که ضروری است، در حوزه ماده ۳۷ قانون تأمین اجتماعی متوقف شده است.

مدیر کل تأمین اجتماعی استان مرکزی گفت: بررسی دفاتر درمانی یا کفالت فرزندان و همسران متوفی فعلاً متوقف شده و اکنون نیازی به شعب تأمین اجتماعی برای رسیدگی ندارد و پس از گذر این بیماری انجام می‌شود.

بیدهندی افزود: کارت مهارت فنی کارگران ساختمانی تا پایان فروردین ماه ۹۹ اعتبار دارد. کارت هوشمند رانندگان به منظور تداوم بیمه نیز تا پایان فروردین ماه سال آتی از اعتبار لازم برخوردار است.

وی در خصوص ارائه خدمات غیر حضوری سازمان تأمین اجتماعی در این ایام گفت: همشهریان و هم استانی‌ها می‌توانند از این خدمات استفاده کنند.

مدیر کل تأمین اجتماعی استان مرکزی تاکید کرد: همکاران در تمامی شعب تأمین اجتماعی استان آماده ارائه خدمات به بیمه شدگان و کارفرمایان هستند، اما با توجه به ارائه خدماتی غیر حضوری حد الامکان از مراجعه به شعب تأمین اجتماعی پرهیز شود.

بیدهندی گفت: در خصوص جریمه‌های بیمه‌ای فعالین اقتصادی در ستاد مرکزی با قوانین و مقررات انجام می‌شود و در خصوص پرداخت حق بیمه کارگاه‌های دارای مشکلات مانند مهدکودک‌ها با همکاری ستاد تسهیل مستقر در استانداری تمهیداتی انجام می‌شود و در این راستا لیست‌ها در حال بررسی است تا خدمات لازم به آن‌ها ارائه شود.

مدیر کل تأمین اجتماعی استان مرکزی بیان کرد: به افراد بیمه شده مبتلا به کرونا غرامت دستمزد پرداخت می‌شود.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->