مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه( ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ) | تنش‌های سیاسی دلار را در کانال ۹۱ هزار تومانی نشاند نقض مجدد آتش‌بس جنگ لبنان | شهرک رامیا در جنوب لبنان توسط اسرائیل گلوله باران شد موضع‌ روسیه درباره دیدار اخیر میان سران باکو- ایروان روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه را محکوم کرد تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند
سرخط خبرها

مخبر در دیدار با گوترش: ایران با سیاست دو دولتی در فلسطین مخالف است

  • کد خبر: ۲۰۷۳۲۸
  • ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۷
مخبر در دیدار با گوترش: ایران با سیاست دو دولتی در فلسطین مخالف است
معاون اول رئیس جمهور گفت: ایران راهکار دو دولتی را راهکار حل مسئله فلسطین نمی‌داند بلکه معتقد است مراجعه به آرای عمومی تنها راه حل دموکراتیک این مسئله است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر و آنتونی گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد در حاشیه اجلاس سران کشور‌های عضو جنبش عدم تعهد با یکدیگر دیدار و درباره مسائل مهم منطقه‌ای از جمله وقایع اخیر غزه گفتگو و تبادل نظر کردند.

معاون اول رئیس جمهور در این دیدار با بیان اینکه آنچه امروز در غزه بر علیه مردم مظلوم این منطقه می‌گذرد، موجب رنجش همه انسان‌های آزاده و وجدان‌های بیدار شده است، افزود: بمباران وحشیانه و بی‌امان مناطق مسکونی و غیر نظامی، به خاک و خون کشیدن هزاران زن و کودک بیگناه و پس از آن ممانعت از هرگونه امدادرسانی به این منطقه جنایتی است که تاکنون سابقه نداشته است.

مخبر در ادامه ضمن تقدیر از مواضع دبیرکل سازمان ملل در قبال جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، به نگرانی جدی کشور‌های منطقه از گسترش دامنه جنگ در صورت عدم توقف جنایتگری صهیونیست‌ها اشاره کرد و افزود: این وقایع تلخ و تاسف بار موجب جریحه دار شدن احساسات ملت‌های جهان شده و امروز انتظار از مجامع بین المللی نقش آفرینی موثر و مشارکت فعال‌تر برای توقف جنایات در غزه است.

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه رژیم غاصب صهیونیستی به گواه همه دبیران کل سازمان ملل به هیچ یک از قوانین و معاهدات بین المللی خصوصا توقف شهرک سازی‌ها پایبند نبوده، افزود: از همین منظر جمهوری اسلامی راهکار دو دولتی را راهکار حل مسئله فلسطین نمی‌داند بلکه معتقد است بدون آنکه دیگران بخواهند برای این ملت تصمیم بگیرند مراجعه به آرای عمومی همه مردم فلسطین برای تعیین حق سرنوشت شان، تنها راه حل دموکراتیک این مسئله است.

مخبر همچنین ساز و کار ناعادلانه حق وتو را موجب تضعیف جایگاه سازمان ملل خواند و گفت: اگر چنین حق ناعادلانه‌ای وجود نداشت امروز بواسطه وتو قطعنامه‌های شورای امنیت از سوی آمریکا بسیاری از زنان و کودکان فلسطین به خاک و خون کشیده نمی‌شدند.

وی افزود: بازنگری در این زمینه و اصلاح این رویه ضرورت اساسی دارد.

دبیر کل سازمان ملل نیز در این دیدار اوضاع کنونی در غزه را بسیار غم بار و دراماتیک توصیف کرد و با بیان اینکه وضعیت بحرانی این منطقه بلحاظ حجم تخریب و میزان کشتار غیر نظامیان نسبت به همه بحران‌های گذشته در دوران مسئولیتش در سازمان ملل بی سابقه بوده است، افزود: ما با همه آنچه در توان داریم در تلاش هستیم تا کمک‌های بشر دوستانه را به دست مردم غزه برسانیم، اما متاسفانه بمباران بی وقفه مانع اصلی در روند کمک رسانی به این منطقه است.

گوترش همچنین با اشاره به تبعات گسترش دامنه بحران به دیگر نقاط منطقه از جمله تهدید امنیت آبراهه‌های بین‌المللی گفت: ما متعهد به استفاده از همه ظرفیت‌های موجود برای توقف جنایات در غزه هستیم.

دبیر کل سازمان ملل در ادامه ضمن محکومیت اقدام اسرائیل در توسعه شهرک سازی در کرانه باختری گفت: بسیاری بر این باورند که اسرائیل بدنبال تسلط بر نوار غزه است درحالیکه به عقیده ما آن‌ها بدنبال سلطه کامل بر کرانه باختری و تخلیه غیر قانونی ساکنان این منطقه از خانه و کاشانه شان هستند که تحقق چنین طرحی موجب بحران بی پایان و افزایش جنگ و درگیری دائمی در سرزمین‌های فلسطینی خواهد شد.

گوترش با اشاره به اینکه به زعم وی حملات حماس نیز غیرقابل قبول بوده و وی آن را نیز محکوم کرده، اما معتقد است تنبیه یا مجازات جمعی قابل قبول نیست و در این زمینه سازمان ملل با از دست دادن ۵۲ نفر از کارکنان خود نیز سهیم است.

دبیرکل سازمان ملل متحد با اشاره به اینکه احترام زیادی برای ایران و تاریخ این سرزمین قائل است، اظهار داشت: ایران باید یکی از ستون‌های اساسی خاورمیانه جدید باشد و نقش فعالی برای تحقق صلح در منطقه ایفا کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->