کمک‌های سازمان ملل از طریق راه آهن خواف-هرات به افغانستان رسید + فیلم آخرین مهلت دریافت نوبت برای خروج اتباع غیرمجاز اعلام شد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۴) طالبان: فوتبال دستی به دلیل شباهت بازیکنان آن به بُت حرام است عید قربان ۱۴۰۴ در افغانستان چه زمانی است؟ قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴) همه چیز درباره وینچنزو آلبرتو، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال افغانستان طالبان از فروش هزار و ۴۱۳ قیراط زمرد پنجشیر به ارزش ۱۷۱ هزار و ۹۰ دلار خبر دادند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۴) رئیس اتباع وزارت کشور: بخش زیادی از تسهیلات آموزشی و بهداشتی مهاجرین غیرقانونی قطع شد ازبکستان: افغانستان نقشی کلیدی در تأمین امنیت منطقه دارد و باید در گفت‌وگوهای شانگهای باشد برنامه مسابقات فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان + برنامه هفته‌ اول و جزئیات قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۴) نتیجه دیدار تیم‌های ملی فوتبال نوجوانان افغانستان و ترکمنستان در کافا (۳ خرداد ۱۴۰۴) دوغارون، میزبان نشست مرزی ایران و افغانستان سرپرست وزارت تجارت طالبان: افغانستان به دنبال تجارت با روسیه و چین با ارز‌های ملی است سفارت افغانستان در تهران فعالیت کنسولی خود را متوقف کرد (۳ خرداد ۱۴۰۴) آمارها درباره مهاجران افغانستانی در ایران چه می‌گویند؟ فرصت جدید سرمایه‌گذاری ایران و افغانستان در منطقه ویژه اقتصادی «شمتیغ» قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه سوم خرداد ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه یک خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

«یزد ایر» پرواز‌های خود را به مزارشریف آغاز کرد

  • کد خبر: ۲۰۷۶۷۳
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۸
«یزد ایر» پرواز‌های خود را به مزارشریف آغاز کرد
کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در مزارشریف اعلام کرد که شرکت هوایی"یزد ایر" پرواز‌های خود به مزار شریف را آغاز کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، گفته شده که پرواز‌های شرکت هوایی" یزد ایر" جمهوری اسلامی ایران از روز (شنبه، ۳۰ دی) به مزار شریف آغاز شده است.

کنسولگری ایران در شهر مزار شریف روز شنبه (۲۰ جنوری) با اعلام این خبر گفته است که این اقدام سفر اتباع دو کشور را تسهیل خواهد کرد.

هم اکنون شرکت‌های هوانوردی ماهان، تابان و کیش ایر به افغانستان پرواز‌ دارند.

گفتنی است که پس از سقوط نظام جمهوریت در افغانستان، اکثر شرکت‌های هوایی به دلیل تخریب سیستم‌های راهدار فرودگاه‌های افغانستان بسیاری از شرکت‌های هوایی پرواز‌های خویش را به افغانستان متوقف کرده بودند، اما اخیرا چندین شرکت هوایی کشور‌های منطقه پرواز‌های خویش را در افغانستان از گرفته‌اند.

منبع: صدای افغان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->