خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ادعایی درباره طرح حماس برای آتش‌بس غزه

  • کد خبر: ۲۰۸۲۶۸
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۰
ادعایی درباره طرح حماس برای آتش‌بس غزه
رسانه‌های رژیم صهیونیستی پنجشنبه شب مدعی شدند که حماس پیشنهاد جدیدی برای آتش بس را مطرح کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه۱۲ رژیم صهیونیستی در این باره ادعا کرده که طرح پیشنهادی جدید حماس برای آتش‌بس شامل توقف جنگ است که تقریبا تا دو ماه به طول خواهد انجامید.

براساس این پیشنهاد ادعایی، به ازای هر اسیر صهیونیست، ۱۰۰ اسیر فلسطینی باید آزاد شود.

همچنین براساس این طرح آتش بس، اسرائیل کاملا از نوار غزه خارج شده و عقب نشینی می‌کند.

رسانه صهیونیستی اعلام کرد که خط قرمز اساسی اسرائیل تا این لحظه عدم توقف جنگ تا پایان آزادی اسیران اسرائیلی خواهد بود.

در همین راستا، همین شبکه خبری اعلام کرد که نخست وزیر قطر، رئیسان سازمان سیا، دستگاه اطلاعاتی مصر، موساد و شاباک رژیم صهیونیستی در اروپا دیدار خواهند کرد.

براساس این گزارش این دیدار پایان هفته آینده در یک پایتخت اروپایی و برای پیشبرد پرونده تبادل اسرا برگزار خواهد شد.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی افزود: این نشست برای یکپارچه سازی مسیر میانجی‌گری قطر و مصر برای فشار مشترک به حماس سرنوشت ساز خواهد بود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->