لغو تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه جزئیات سفر لاوروف به تهران اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳) «جنگنده یاک ۱۳۰» در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش به پرواز درآمد تاکید رئیس جمهور تاجیکستان بر استفاده از هوش مصنوعی در نیروهای مسلح شانزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس + جزئیات قالیباف: نبرد مقاومت با داعش و رژیم صهیونیستی، تثبیت امنیت لبنان را درپی داشت تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی درپی کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس
سرخط خبرها

معاون رییس جمهوری: اختصاص بسته حمایتی برای افراد فاقد درآمد ثابت

  • کد خبر: ۲۰۸۳۴
  • ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۶
معاون رییس جمهوری: اختصاص بسته حمایتی برای افراد فاقد درآمد ثابت
 معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به آسیب‌ها و تبعات بیماری کرونا در کشور گفت: دولت بسته حمایتی برای اقشار آسیب‌پذیر و فاقد درآمد ثابت جامعه اختصاص داده است.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمدباقر نوبخت در حاشیه بازدید از آزادراه شهید همت در استان البرز اظهار داشت: براین اساس کسانی را که شغل خاصی برای تامین درآمد ثابت ندارند،  توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی شناسایی شده اند که تا پایان اسفند ماه جاری یک بسته حمایتی اختصاص یافته و به آنان  مبالغی پرداخت خواهیم کرد.   

وی ادامه داد: برای کسانی که مشاغلی داشتند و اکنون دچار مشکل شده اند  با سازوکار‌های تعریف شده، تسهیلات کم بهره با دوره تنفسی سه ماهه  پیش بینی شده است.

نوبخت بیان داشت: تلاش دولت براین است که با همه تنگنا‌های بودجه‌ای که دشمنان خبیث ملت ایران در این شرایط خاص تحمیل کرده اند به مردم  و بیماران کمک شود.

وی  در خصوص اقدامات انجام گرفته برای پیشگیری و مهار کرونا در کشور گفت: اکنون به دستور رییس جمهوری  اقداماتی در حال انجام است، تامین اعتبار برای ستاد ملی مبارزه با کرونا و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از جمله این اقدامات است.

نوبخت بیان داشت:  همچنین  تجهیز بیمارستان‌ها  با هدف درمان و مهار کرونا از برنامه‌های اجرایی است،  هفته گذشته ۵۳۰ میلیارد تومان  اعتبار به عنوان تنخواه در اختیار ستاد ملی مبارزه با کرونا قرار گرفت. همچنین ۴۰۰ میلیارد تومان در اختیار ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران اختصاص یافت که در مجموع تاکنون یک هزارو ۳۵۰ میلیارد تومان در این بخش  هزینه شده است.

معاون رییس جمهوری اظهار داشت: دشمنان خبیث ملت ایران  در این شرایط که بیماری کرونا مشکلاتی برای جهان و ایران به وجود آورده، حاضر نیستند از فشار تحریم‌ها بکاهند و حتی با سخت دلی بر میزان تحریم‌ها افزوده اند.
 
منبع: ایرنا

رییس سازمان برنامه وبودجه در ادامه از افتتاح پروژه ادامه آزاد راه شهید همت تا پایان هفته آینده خبر داد.

ویروس کرونا که به طور رسمی کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد تا کنون به بیش از ۱۲۰ کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->